Najmlađa premijerka na svetu uvodi četvorodnevnu radnu nedelju

Mogao bi pre etiketiranja nekoga ko se ne slaze sa tvojim stavovima razmisliti, najbolje bi bilo prestati sa istim, ako zelis normalnu argumentovanu korespodenciju.
Дијалог уопште не би био занимљив ако бисмо изоставили етикетирање некога ко се не слаже са нашим ставом.

Poslednja izmena od moderatora:
Takođe, Srpi pate što ne znaš razliku između suglasnika i samoglasnika.

Е .. видиш .. и ви знате између бити експоатисаним и експлоатисати ... али вам је милије држати страну 'домаћину ' ....

Дијалог на Крижарници уопште не би био занимљив ако бисмо изоставили етикетирање некога ко се не слаже са нашим ставом.

Хммм.. твој дијалог .. је монолог ....

Занима ме хоже ли неко коме је проблем једначење по сугласницима .. видети ово : Крижарници

Заборавио си да опишеш да ли за та 4.5 сата ЕФЕКТНО уз развијене производне снаге произведе

исту количину 'шрафоване галантерије ' као за 6 .. сати .. као за 8 сати .. и питање 'јел нам требају шрафови '

дносно да ли ЕФЕКТИВНО вреди што је седео/ла и та 4.5 сати ....

Жива истина.

Да. Никако не могу да промовишем вредности које промовишу Крстини *******и, тако да су ми заиста ближе вредности које промовише колега Ујкан.

Има ли тај РУСКОГООСКИ детектор и УЈКО компас негдеу тржишној продаји ?!

Мада и ЧИЧА рашље озгора не би бил е

a kad bi radio 6 sati to bi bilo efektivno 4.5 sati
Од свих људи овде, ти би први требао да знаш да постоје радне позиције које је немогуће радити ефикасније и дуже од тога.
Једини "губитак" који ту послодавац има је - осећај моћи над туђим временом.
Озбиљна истраживања су показала да је на неким пословима на које се ово односи повећало профите, због умањења трошкова за енергију, грејање, расвету, транспорт, исхрану...
Чини ми се да је француски РЕНО у својим погонима испробао тај начин и да се у неким операцијама (склапање каросерија, лакирање и још неки делови процеса остали на дужини радног времена од 6, 5 часова дневно...

Saariselka-1.jpg

Дијалог уопште не би био занимљив ако бисмо изоставили етикетирање некога ко се не слаже са нашим ставом.
Onda ga etiketiraj odgovarajuce. Nego, da li su ovo do sada uglavnom bila tvoja razmisljanja, ili ih mozes pokrepeti argumentima?
Ne interesuje me ocenjivanje sposobnosti doticne mlade dame, posto sam se izjasnio o njihovoj sposobnosti, mislim na sve cetiri, kao i nacinu dolaska na vlast.
Na srecu u uredenom drustvu ne mogu napraviti veliku stetu do smene, a najverovatnije se nece mesati puno u svoj posao.

ako zelis normalnu argumentovanu korespodenciju.
Не жели, у томе је проблем.
Жели да, без обзира на чињенице, наметне свој став, јер то аргументима није у стању, и тога је свестан.
То је суштина те заблуде да је у праву онај ко наметне свој став, овако или онако; приклањање сили, коју су у свет пласирали Амери, и који је (њима) дао резултат...

Не жели, у томе је проблем.
Жели да, без обзира на чињенице, наметне свој став, јер то аргументима није у стању, и тога је свестан.
То је суштина те заблуде да је у праву онај ко наметне свој став, овако или онако; приклањање сили, коју су у свет пласирали Амери, и који је (њима) дао резултат...

Хахах...је л' га чујеш (читаш) Роки?

Овај Гост тражи нормалну, аргументовану кореспонденцију.

Хахахаха...

Од свих људи овде, ти би први требао да знаш да постоје радне позиције које је немогуће радити ефикасније и дуже од тога.
Једини "губитак" који ту послодавац има је - осећај моћи над туђим временом.
Озбиљна истраживања су показала да је на неким пословима на које се ово односи повећало профите, због умањења трошкова за енергију, грејање, расвету, транспорт, исхрану...
Чини ми се да је француски РЕНО у својим погонима испробао тај начин и да се у неким операцијама (склапање каросерија, лакирање и још неки делови процеса остали на дужини радног времена од 6, 5 часова дневно...
Jeste.
Kog će gazdu da zaboli uvo za osećaj moći nad tuđim vremenom, ako to vreme plaća, a ne dobija efekat .
Bolje raspustiti nadničare pre kraja radnog vremena i biti dobri gazda, nego ih pustiti da ti mudruju gunđaju dok gledaju na sat .
Bolje platiti šest sati efekta nego osam sati od kojih je šest sa efektom a dva sa kontraefektom što u sumi daje 4 sa efektom.

Jeste.
Kog će gazdu da zaboli uvo za osećaj moći nad tuđim vremenom, ako to vreme plaća, a ne dobija efekat .
Bolje raspustiti nadničare pre kraja radnog vremena i biti dobri gazda, nego ih pustiti da ti mudruju gunđaju dok gledaju na sat .
Bolje platiti šest sati efekta nego osam sati od kojih je šest sa efektom a dva sa kontraefektom što u sumi daje 4 sa efektom.
Е, кад се газде овде буду тако поставиле- тад ће и капитализам имати некаквог смисла.
Дотле, земљаче мој- имамо ово, што имамо; а то је зло и наопако.
Видиш и сам.

Е, кад се газде овде буду тако поставиле- тад ће и капитализам имати некаквог смисла.
Дотле, земљаче мој- имамо ово, што имамо; а то је зло и наопако.
Видиш и сам.
Kapitalizam je jedini smislen sistem.
Ovo što imamo zemljače, je mafijizam - pevertirani kapitalizam i meni nije problem da to razaznam.
Još manje da to kažem otvoreno.

Nema većeg otrova za mafiju od pravne države i vladavine prava.
Стоји...
Што то не урадите, онда?
Не очекујете ваљда од нас, који смо од почетка против капитализма (нас, који смо знали какав ћемо добити) да вам ми то обавимо?:roll:

Стоји...
Што то не урадите, онда?
Не очекујете ваљда од нас, који смо од почетка против капитализма (нас, који смо знали какав ћемо добити) да вам ми то обавимо?:roll:
U vašem je interesu prevashodno.
Pa se napregnite, il se selite u neku kapitalističku, uređenu zemlju, što je btw trend.
Meni najbolje u sivoj, a još bolje u crnoj zoni, ako me shvataš....:garavisokak:

Back