Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Elem treba mi veca kolicina alkohola, pravim neku zurku za 25 ljudi pa me zanima jel zna neko u kojoj prodavnici/diskontu i sl. je najjeftiniji alkohol? Da li u Tempu mozda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elem treba mi veca kolicina alkohola, pravim neku zurku za 25 ljudi pa me zanima jel zna neko u kojoj prodavnici/diskontu i sl. je najjeftiniji alkohol? Da li u Tempu mozda?
Ma nije meni problem da se iscimam, ima dosta diskonta ali treba znati gde je stvarno najjeftinije. Sad su mi rekli neki da je u Metrou...ima diskont u Blagoja Parovica, gde da se cimas do Tempa![]()
Pa hm, punoMislila sam da bi bilo dovoljno: 4 vodke, 6 belih vina, 2 tekile, 1 viski, 1 gin i dve gajbe Lav piva (znaci 40 od po pola litre). Od tih 25-oro mozda tri osobe ne piju nesto mnogo...
Pa hm, punoMislila sam da bi bilo dovoljno: 4 vodke, 6 belih vina, 2 tekile, 1 viski, 1 gin i dve gajbe Lav piva (znaci 40 od po pola litre). Od tih 25-oro mozda tri osobe ne piju nesto mnogo...
Boze, dum-dum tekila je poznato pice... : )))
Elem, poznajuci svoje drustvo to ce biti mozda i malo alkohola...![]()
Pala je odluka na Metro, pa sta bude bice. 8)
Boze, dum-dum tekila je poznato pice... : )))
Elem, poznajuci svoje drustvo to ce biti mozda i malo alkohola...![]()
Pala je odluka na Metro, pa sta bude bice. 8)
El se vi zezate ili pijete?Pa hm, punoMislila sam da bi bilo dovoljno: 4 vodke, 6 belih vina, 2 tekile, 1 viski, 1 gin i dve gajbe Lav piva (znaci 40 od po pola litre). Od tih 25-oro mozda tri osobe ne piju nesto mnogo...