Mentalni umor, zamor, premor

pa sa 28, il ne cekaj, 26, tad sam imao raskid, nakon neke kratke veze, ma cak i vise avantura nego veza, i vrlo brzo mi se otvori mogucnost za ozbiljno sa njih nekoliko, i nekako nista, ni sa jednom, nekako nemas volje, energije, snage... da prolazis kroz sve ponovo, od upoznavanja, preko otvaranja, vidjanja, i tako tog sve sve iznova..
Kad sam bio mladji, nista, ode jedna dodje druga... ladno, al valjda klinac si vise imas zivota i zainteresovanosti u sebi.

Da li vam se dešavalo da nakon neke, ovlaš kratke veze izgubite energiju, i onda upoznate nekog ok, al nemate snage i volje, da prolazite kroz upoznavanje, otvaranje, i ostalo rasipanje energije?
zaljubljenost je faza kada idealizujemo partnera
a mušlarcima fala Bogu mašta ne fali

za drugi deo problema obratiti se psihijatru
najverovatnije će trebati kratktotrajno lečenje istrošenosti serotonina
na svu sreću pa može da se obnovi brzo

ni uedna zena da odg, njih to ne pogadja izgleda xD

Naravno da je zamor.
Meni je postao smor i da se samo upoznajem.. jedno vreme sam bila na aplikacijama za upoznavanje, posle par neuspešnih upoznavanja, ono sve gore od goreg, naredni put mi se i ne izlazi ma kako dobra prilika izgledala. Jednostavno se umoriš.
Kratke veze takođe, smori se čovek kad to nije to.

pa sa 28, il ne cekaj, 26, tad sam imao raskid, nakon neke kratke veze, ma cak i vise avantura nego veza, i vrlo brzo mi se otvori mogucnost za ozbiljno sa njih nekoliko, i nekako nista, ni sa jednom, nekako nemas volje, energije, snage... da prolazis kroz sve ponovo, od upoznavanja, preko otvaranja, vidjanja, i tako tog sve sve iznova..
Kad sam bio mladji, nista, ode jedna dodje druga... ladno, al valjda klinac si vise imas zivota i zainteresovanosti u sebi.
bate na kujucu te nosam :D

Da li vam se dešavalo da nakon neke, ovlaš kratke veze izgubite energiju, i onda upoznate nekog ok, al nemate snage i volje, da prolazite kroz upoznavanje, otvaranje, i ostalo rasipanje energije?
cim to prvi put osetim znam da to nije ono sto hocu

onda izvagam za i protiv i resim sta cu...zato nekad nije lose kad upoznajes uzivo neku trebu da joj predstavis situaciju sa pricom kako cete sad popiti napr. drink ili kafu, popricati, flertovati, otici u neki romanticni djir mozda na veceru na neki splav i zavrsiti kod mene u gajbi a sutra kad se probudim pitacu se zasto mi je to uopste trebalo i ko je ta osoba koja krmeljiva lezi pored mene....

e, kako odgovori na to, zavisi dal cu u sledecu fazu :lol:

Back