Ko u stvari dolazi?

Studenti su rekli da će objaviti listu kad se raspišu izbori a sudeći po Vučiću to neće skoro.
ali i ta lista.. ne moze pokret da bude na vlasti..

seti se da je i g17+ prerastao u stranku

i to je bio skup strucnjaka koji su trebali da naprave preokret po skidanju slobe a strucnjaci medju njima dinkic i zorana :mrgreen:
koliko smo sigurni da ce i studentska lista biti dobra?

i na kraju..kako studenti koji su cinjenica je neiskusni narocito u polickom zivotu mogu da znaju ko je dobar za listu?

sad na stranu bilo koja politicka pozadina ovog sta cu napisati, nema veze sa protestima, prosta cinejnica je da studenti tek uce da nesto znaju..kako mozemo misliti da onda znaju sta je dobro? i u firmi kad dodjes sa fakulteta ne radis nista ozbiljno nego imas pripravnicki staz u kome ucis da radis i to tek nakon zavrsetka fakulteta...

Traze se novi izbori, prica se kako sns gubi ali ko dolazi?
raspisi izbore, pa cemo ti reci

ti bi da ti mi odamo nase buduce poteze, pa da nas pobedis, satres nase kandidate, pione, kralja, kraljicu, topove, ali tako se ne igra sah, nego ti vuci svoj potez, pa cemo mi onda nas da povucemo, sa jednom nasom figurom, konjem npr. G4...

jel sad ne das izbore do kraja 2026? a mi trazimo do kraja 2025

pitanje je realno... studenti se ogradjuju od opozicije, sad nesto pocnje prica da ce ipak biti upleteni,

nekad ranije je bila jasno profilisana vlast i opozicija..na jednoj strani sps i sloba a na drugoj otpor, sad je sve nekako smuljano, na jednoj strani imamo sns i vucica a na drugoj studente ali nista sa druge strane nije precizno profilisano, studenti na prvom mestu ne mogu da udju u politicki zivot, znaci cela njihova prica je okrenuta ka zahtevima koji su realni i isparavni..ali pravi se neka lista strucnjaka, da li ce opozicija biti na listi, ako nece da li ce pucati sebi u noge i povuci se iz izborne trke..dosta je nejasna situacija.

Traze se novi izbori, prica se kako sns gubi ali ko dolazi?

Ko ce biti na vlasi ako se srusi Vucic i sns?

Kad smo skidali Slobu tacno se znalo ko dolazi umesto njega....ko sad dolazi?

Koalicija nekih duhova koji vole da koriste pseudonim umesto pravog imena.

Marinika Genocidesku
Dinko Šakić
Mila Oluja
Aida Ćoroskop
Severina Jahtić
Nataša Kandida

Back