Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NatasaNatasa:
Vodolija ... samo ako moze sto leprsavije i bez komplikacija :wink:
Pa zato se i ne slazes sa bikovima.
Ja imam u okruzenju vodolija u ogromnim kolicinama i ne mogu da ih podnesem, a svi su mi jako bliski (i prijatelji i rodjaci), komunikacija nam je... b ljak!!!
samo razlika je u tome sto mi vas strasno nerviramo, a mi na vas ne obracamo paznju, ali uopste.
Bez uvrede, ali kad vodoliji proradi njen uran, pa pocne da pametuje i svasta prica, ja se samo zlobno, slatko nasmejem i odleprsam..

sexy lady2005:
ZENSKE VAGE!!!Toliko gluposti na jednom mestu, retko gde moze da se nadje. ne mogu same da idu kroz zivot, uvek su nesto nadrndane, letece, ne mozes da se oslonis na njih, a ne daj boze ako su same, tj. nemaju muskarca pored sebe - onda su definitivno najgore!!!
:lol: :lol: :lol: Topli pozdrav od najgore ženske vage.
Na mene se prijatelji itekako oslanjaju u životu,
a najbolja sam kad nisam u vezi. Ali znam ovakve primerke koje pominješ...

Elem, najgori ženski znaci po mom iskustvu
i po redosledu grozote: strelac, ribe, rak.
Najgori muški - postoje znakovi sa kojima
uopše nemam kontakt (jarac, vodolija),
a najgore iskustvo - vage. Muške vage su dno dna.

sexy lady2005:
:lol: KAKVA GLUPOST!!!!
STA TI SE DESILO? :roll: :P

Verovala ili ne, uključio sam mozak koji je do tada bio na odmoru. Nikakve veze nema kad se neko rodio, jer sam položaj planeta nema veze sa trenutkom kad beba izlazi iz majčine utrobe, jer ni sam taj trenutak nije precizan (da li je to kad beba krene da izlazi, kad završi sa izlaženjem, kad joj se preseče vrpca, itd.)

Dalje, gravitacija planeta o kojoj pričaju neke neznalice nema veze sa životom, jer je veća gravitacija babice na bebu nego udaljenih planeta. A niko ne određuje znak po tome da li mu je babica levo ili desno kad se rađa.

Dalje, da planete i imaju neki uticaj (kao što nemaju) imale i bi i pre nego što se beba rodi, jer je od spoljašnjeg sveta deli samo tanka opna majčine utrobe koja svakako ne bi mogla da zaustavi neko spekulativno "zračenje" planeta.

Treće, cela astrologija je zasnovana na geocentričnoj predstavi kosmosa (Zemlja = centar kosmosa), iako se već dugo vremena zna da nije tako.

I tako, ima toga mnoooooooogoooo........

sanjas:
mislim da to sve zavisi od iskustva,ja sam škorpijica i bas mlogo nevolem ovnove,blizance uopste,a tek vodolije,i nazalost sa svim imam ista neprijatna iskustva,prosto se ne miriseme:cry:
Evo, ja sam Vodolija i ja ću te pomirisati, pa da vidiš kako je to kad te Vodolija omiriše :wink:

Šala, naravno.

Žao mi je što generalno sa svim ovim znacima imaš loša iskustva, a možda je to zato što si kao Škorpija osvetoljubiva i zlopamtilo pa ne daješ drugima drugu šansu :?

sexy lady2005:
ZENSKE VAGE!!!
Toliko gluposti na jednom mestu, retko gde moze da se nadje. ne mogu same da idu kroz zivot, uvek su nesto nadrndane, letece, ne mozes da se oslonis na njih, a ne daj boze ako su same, tj. nemaju muskarca pored sebe - onda su definitivno najgore!!!

BRAVO!!!!!!
Dosta jako dobrih drugarica su mi vage, i ponekad su NEMOGUCE!!!!
Jako pate od toga da ih svi obozavaju. Jednostavno mora ceo svet da se vrti oko njih, da im se svi dive, da su najlepse, najzgodnije, da im laskas, delis komplimente... ma....
Ali i pored toga su mi drugarice, sta cu, prihvatam ih takve kakve su.

VisionOfDisorder:
mrzim bikove i jarcheve.

takoreci, mrzim zemljane znakove.

mada, device su super.

Ja ih ne mrzim, ali su mi nemoguci :lol: bikovi mi idu na zivce jer uvek teraju istu pricu, vrte se u krug, vracaju u proslost, smaraju... Jarcevi su cudni skroz, a s devicama se super slazem, ali su i oni malo previse "prizemljeni", u sustini svi ti zemljani znaci smaraju :lol: gotivim sve ostale vodene, vatrene i vazdusne 8)

I naravno pomenuli ste sve znakove a jedino nist pomenuli one stverno najbolje a to su muske vage. Jedino sto je Calimero nesto napisala lose ali to se ne racuna ona menja misljenje na tu temu svaki dan. :wink:

Dovla:
I naravno pomenuli ste sve znakove a jedino nist pomenuli one stverno najbolje a to su muske vage. Jedino sto je Calimero nesto napisala lose ali to se ne racuna ona menja misljenje na tu temu svaki dan. :wink:

Mozda zato sto je tema "najgori znak", nemoj da se izleces pa da posle crvenis :oops:

Nestasna Ameba:
sanjas:
mislim da to sve zavisi od iskustva,ja sam škorpijica i bas mlogo nevolem ovnove,blizance uopste,a tek vodolije,i nazalost sa svim imam ista neprijatna iskustva,prosto se ne miriseme:cry:
Evo, ja sam Vodolija i ja ću te pomirisati, pa da vidiš kako je to kad te Vodolija omiriše :wink:

Šala, naravno.

Žao mi je što generalno sa svim ovim znacima imaš loša iskustva, a možda je to zato što si kao Škorpija osvetoljubiva i zlopamtilo pa ne daješ drugima drugu šansu :?
cao zemljakinjo,
možda si u pravu a mozda i ne,neznam, nisam pametna !!!ali uvek se mi desava isto kod svih tih znakova?!Nema veze a tebi saljem veeeliki poljubac

Back