Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
NatasaNatasa:Zana:Ja volim muske vage. Samo ih "ubija" to sto su jako neodlucni....![]()
I kazu da su najveci svaleri :wink:
Cekaj ko to kaze vage ili se inace prica za njih da su svaleri???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Zana:Ja volim muske vage. Samo ih "ubija" to sto su jako neodlucni....![]()
Zana:NatasaNatasa:Zana:Ja volim muske vage. Samo ih "ubija" to sto su jako neodlucni....![]()
Da, da... I to.
Oni mnogo vole zene.
PA NARAVNO DA NIJE. Dobro je za neke ruzne, koje se raduju kad ih hoce bilo ko!Dovla:Zana:NatasaNatasa:Zana:Ja volim muske vage. Samo ih "ubija" to sto su jako neodlucni....![]()
Da, da... I to.
Oni mnogo vole zene.
Ja i dalje ne kopcam da li je to dobro ili nije???? Mislim tacno je sve... ali nisam razumeo kako vi gledate na to???

tačno znaju šta hoće, ne možete im podvaliti ništa što ne žele. :wink:Nestasna Ameba:Ih bre, muškarci Vage su i te kako izbirljivi, da ne kažem picajzletačno znaju šta hoće, ne možete im podvaliti ništa što ne žele. :wink:
Da zbog tromog sudije SarurnaAnonymous:svaki astrolog ce vam reci da su to jarcevi...valjda zbog nezgodne naravi.....raspitajte se i videcete...
Nemoj tako o vagama, one ti govore samo ono sto zelis da cujes da se ne bi zamerale drugima. Svi smo mi dobri i losi svako na svoj nacin. bdw. ja sam vodolijamala3:vaga definitivno. spolja su lepe i ljubazne, govori ti ono sto hoces da cujes, dvolicne, suptilno agresivne. ispod lepe povrsine - nista. jedini predmet u zodijaku. Jasno?
U parvu siii. Vage vole lepe, sarmantne zene,moraju da imaj stila, da dooobro izgledaju, da su ciste, da nisu vulgarne- iz iskustva. POZDRAV SVIM VAGAMA.Miss_Jo::shock: nece vage bilo koga. Pomesali ste ih sa muskim devicama![]()
SLAZHEM SE!!!!Anonymous:
:shock: jos ako je u podznaku riba!lote:Medju svim znakovima ima dobrih i manje dobrih,ali definitivno muski i zenski blizanci su najgori...A ko zna mozda ni mi ribe nismo tako slatke kao sto izgledamo
. Blizanac , asc shkorpija
, i bash mi je super 
... a tvojoj okolini, bližnjima i poznanicima ?!? :shock:VrloUglyChick:shta imate vi protiv blizanaca i shkorpija ? Mislim EFIKASNO? ja sam i jedno i drugo. Blizanac , asc shkorpija
, i bash mi je super
![]()
, krvoloksexy lady2005:Bas nismo, simpaticne smo i vrlo zabavne (tako bar svi kazu)
mada... kad malo bolje razmislim.... ponekad jesmo jako teske, ali to samo ako nam neko nije simpatican[/QUOTE ma zenski bikovi su najbolji!

spez:Ma kakvi!Ovnovi su ovnovi i kraj!