Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u horoskopu ima istine.ali ne postoji najbolji i najgori znak.kako ne shvatate?pa sve se vrti u krug kao ying-yang.vatri ne odgovara voda i zemlja,dok vodi ne odgovara vatra i vazduh!vazduhu ne odgovara zemlja i voda,dok zemlji ne odgovara vatra i vazduh!
da li je horoskop delo vise sile ili samo slucajnost to nije dokazano,ali znam da je to prokletstvo pred kataklizmu.

Nestasna Ameba:
Ih bre, muškarci Vage su i te kako izbirljivi, da ne kažem picajzle :arrow: tačno znaju šta hoće, ne možete im podvaliti ništa što ne žele. :wink:

To je potpuno tacno... npr ako mi se neka devojka ne svidja moze ona da uradi bilo sta ali kad mi se ne svidja ne svidja mi se i gotovo. I naravno mnogo volim i postujem zenski pol.

mala3:
vaga definitivno. spolja su lepe i ljubazne, govori ti ono sto hoces da cujes, dvolicne, suptilno agresivne. ispod lepe povrsine - nista. jedini predmet u zodijaku. Jasno?
Nemoj tako o vagama, one ti govore samo ono sto zelis da cujes da se ne bi zamerale drugima. Svi smo mi dobri i losi svako na svoj nacin. bdw. ja sam vodolija

Back