Najomarazeniji plus ruzan,prljav,zao znak je jarac podznak devica.Ja znam taj zodijacki simbol to je odvratno i dodje choveku da povrati.Robi vilijams je taj znak.I to u onom spotu pom,pom,pom.Ja nekazem za njega licno,jer mozda i nije tacno sta kazu za njega na
www.bejba.com sajtu u kategoriji she-males vote.To je znak poput znachenja zodijaka u smislu imbecil,streptokoka,patogen itd.U njihovom fazonu je gey populacija homoseksualca,potom tranvestiti,hemafroditi i mongoloidi.Garantujem da je ovaj znak svima ogavan,i da ga nevole kako mase,tako i pojedinci jer je povezan sa dnom dna civilizacije.Meni licno taj znak predstavlja ko da netreba ni da postoji.Zamislite kombinaciju Jarac za koga vazi da je uporan ali lenj,i bozhe devica koja je pohotna ali usedelica.To je konfuzija stila,izrod moze biti ili neki bogat i zadovoljen ili siromah kome su sve ladje potonule.
Neko takav,nejbolje bi bilo da ode u crkvu da mu prekucaju popovi datum i godinu rodjenja radi malera.Ako crkva nepomogne drustvo sigurno neche.Ja se molim za taj znak i za laki pokoj tom propalitetu sudbine,koji je iznedrio iz majke prirode nepozvan u svet i stvarnost.Ima tih zodijackih kopiladi i abortusa puno,ali ovaj je bash ono fetus
mrtvorodjenche!Trebalo bi da savet hrist,da dozvolu za eutanaziju odmah na porodjaju,da se neshiri poshast jahacha apolkalipse kroz rodjenje,odgoj,rast i starenje nechastivog.Daj boze da neko na svetu,nadje u zakonu da se neradaju sifilischari,sidashi i tumorashi u astrologiji.Jarac/devica je guba i kolera,novog svetskog poretka newage,vidovitosti tarota astro natalne karte.To je crna rupa koja plutonski u licnosti guta svemir i univerzun dushe,duha i tela ljudskojega.4 kucha sunca im je armagedon,smak,odlazak u tamu u koju za sobom povlache sve
susedne znake zodijaka.Pomislite mene 3.1.1978. ko da sam lord maitreya avatar,tako dodjem za horoskop,a ovamo 666 sekti kulcha shkole oce da me raspe ko antihrista novog doba.Ljudi manite se jaraca,ziv klan,nedoklan,ziv pechen,nedopechen,ziv deren,neoderen.Devica je jos bozanski lik kao svetica,htela da se je-be,a da joj neudje.To sto je bezgresno,evo pitajte sklerotika papu jovla jugog,on ce vas uputiti sto postoji,radjanje bez da se dogodi zacheche.Tako Jarac/Devica dobi ulogu da ga bog iznjake sa neba pa u rebra,ko grom iz vedra neba,paravo u koprive.La Bamba Muchas Grachijas Chikita.CU