Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tebi niko ne odgovara pa bi se ja na tvom mjestu upitala" Šta je sa mnom kada mi niko ne odgovara"? :evil: :cry:[/quote]
Tebi bas ne ide latinica?[/quote]

Mislim da ti dobro ne vidiš. :D :lol:

Molim vas ljudi,ja sam dupli jarac,imam puno prijatelja i niko mi do sada nije rekao da imam neke od osobina koje ste naveli,kao na primer:nekomunikacija,ja volim da sam okruzena svetom i nije mi tesko da ostvarim komunikaciju na bilo kom mestu.Mislim da se ljudi ne mogu ocenjivati po horoskopskim znacima,pa svi mi smo unikati,istina je da svakog znaka karakterise nesto,ali ja sam upoznala i dobre jarceve,kao i one zle koje boli k**** za svakog.
Stvarno se osecam uvredjeno,jer ako ste vec upoznali par ljudi mog znaka koji vas nerviraju ili su vam odbojni,nemojte da ih sve svrstavate u isti kos,uostalom mene niste upoznali!!!!

Popa:
Najomarazeniji plus ruzan,prljav,zao znak je jarac podznak devica.Ja znam taj zodijacki simbol to je odvratno i dodje choveku da povrati.Robi vilijams je taj znak.I to u onom spotu pom,pom,pom.Ja nekazem za njega licno,jer mozda i nije tacno sta kazu za njega na www.bejba.com sajtu u kategoriji she-males vote.To je znak poput znachenja zodijaka u smislu imbecil,streptokoka,patogen itd.U njihovom fazonu je gey populacija homoseksualca,potom tranvestiti,hemafroditi i mongoloidi.Garantujem da je ovaj znak svima ogavan,i da ga nevole kako mase,tako i pojedinci jer je povezan sa dnom dna civilizacije.Meni licno taj znak predstavlja ko da netreba ni da postoji.Zamislite kombinaciju Jarac za koga vazi da je uporan ali lenj,i bozhe devica koja je pohotna ali usedelica.To je konfuzija stila,izrod moze biti ili neki bogat i zadovoljen ili siromah kome su sve ladje potonule.
Neko takav,nejbolje bi bilo da ode u crkvu da mu prekucaju popovi datum i godinu rodjenja radi malera.Ako crkva nepomogne drustvo sigurno neche.Ja se molim za taj znak i za laki pokoj tom propalitetu sudbine,koji je iznedrio iz majke prirode nepozvan u svet i stvarnost.Ima tih zodijackih kopiladi i abortusa puno,ali ovaj je bash ono fetus
mrtvorodjenche!Trebalo bi da savet hrist,da dozvolu za eutanaziju odmah na porodjaju,da se neshiri poshast jahacha apolkalipse kroz rodjenje,odgoj,rast i starenje nechastivog.Daj boze da neko na svetu,nadje u zakonu da se neradaju sifilischari,sidashi i tumorashi u astrologiji.Jarac/devica je guba i kolera,novog svetskog poretka newage,vidovitosti tarota astro natalne karte.To je crna rupa koja plutonski u licnosti guta svemir i univerzun dushe,duha i tela ljudskojega.4 kucha sunca im je armagedon,smak,odlazak u tamu u koju za sobom povlache sve
susedne znake zodijaka.Pomislite mene 3.1.1978. ko da sam lord maitreya avatar,tako dodjem za horoskop,a ovamo 666 sekti kulcha shkole oce da me raspe ko antihrista novog doba.Ljudi manite se jaraca,ziv klan,nedoklan,ziv pechen,nedopechen,ziv deren,neoderen.Devica je jos bozanski lik kao svetica,htela da se je-be,a da joj neudje.To sto je bezgresno,evo pitajte sklerotika papu jovla jugog,on ce vas uputiti sto postoji,radjanje bez da se dogodi zacheche.Tako Jarac/Devica dobi ulogu da ga bog iznjake sa neba pa u rebra,ko grom iz vedra neba,paravo u koprive.La Bamba Muchas Grachijas Chikita.CU

E... Kakav si ti chovek??? Otkud toliko mrznje u tebi?
Zar ne shvatas da samim tolikim pisanjem priznajes vaznost datom jarcu-devici u svom zivotu :lol:

Meni samo nije jasno zasto se vi toliko prepucavate... ako su vam glupa pitanja zasto ih uposte pogledate i odgovorite na njih... meni kad se ne svidi naslov ja nastavim da dalje...

Ja ne volim blizance(iskreno ne znam zasto)...
A mogu reci da sam prilicno odusevljena posto skrpiju nisu bas puno prozivane... Desava mi se (vrlo cesto) da kad kazem sta sam u horoskopu, ljdi zgrodjeno odmahnu glavom...

E ovako ja sam u horoskopu riba , nisam ljubitelj devica mada ima izuzetaka moj matori je devica i sa njim sam super , a imam dve drugarice sa kojima nemogu 2 reci da progovorim one su device . hmmmmm nije to sve do znaka.

Popa:
Najomarazeniji plus ruzan,prljav,zao znak je jarac podznak devica.Ja znam taj zodijacki simbol to je odvratno i dodje choveku da povrati.Robi vilijams je taj znak.I to u onom spotu pom,pom,pom.Ja nekazem za njega licno,jer mozda i nije tacno sta kazu za njega na www.bejba.com sajtu u kategoriji she-males vote.To je znak poput znachenja zodijaka u smislu imbecil,streptokoka,patogen itd.U njihovom fazonu je gey populacija homoseksualca,potom tranvestiti,hemafroditi i mongoloidi.Garantujem da je ovaj znak svima ogavan,i da ga nevole kako mase,tako i pojedinci jer je povezan sa dnom dna civilizacije.Meni licno taj znak predstavlja ko da netreba ni da postoji.Zamislite kombinaciju Jarac za koga vazi da je uporan ali lenj,i bozhe devica koja je pohotna ali usedelica.To je konfuzija stila,izrod moze biti ili neki bogat i zadovoljen ili siromah kome su sve ladje potonule.
Neko takav,nejbolje bi bilo da ode u crkvu da mu prekucaju popovi datum i godinu rodjenja radi malera.Ako crkva nepomogne drustvo sigurno neche.Ja se molim za taj znak i za laki pokoj tom propalitetu sudbine,koji je iznedrio iz majke prirode nepozvan u svet i stvarnost.Ima tih zodijackih kopiladi i abortusa puno,ali ovaj je bash ono fetus
mrtvorodjenche!Trebalo bi da savet hrist,da dozvolu za eutanaziju odmah na porodjaju,da se neshiri poshast jahacha apolkalipse kroz rodjenje,odgoj,rast i starenje nechastivog.Daj boze da neko na svetu,nadje u zakonu da se neradaju sifilischari,sidashi i tumorashi u astrologiji.Jarac/devica je guba i kolera,novog svetskog poretka newage,vidovitosti tarota astro natalne karte.To je crna rupa koja plutonski u licnosti guta svemir i univerzun dushe,duha i tela ljudskojega.4 kucha sunca im je armagedon,smak,odlazak u tamu u koju za sobom povlache sve
susedne znake zodijaka.Pomislite mene 3.1.1978. ko da sam lord maitreya avatar,tako dodjem za horoskop,a ovamo 666 sekti kulcha shkole oce da me raspe ko antihrista novog doba.Ljudi manite se jaraca,ziv klan,nedoklan,ziv pechen,nedopechen,ziv deren,neoderen.Devica je jos bozanski lik kao svetica,htela da se je-be,a da joj neudje.To sto je bezgresno,evo pitajte sklerotika papu jovla jugog,on ce vas uputiti sto postoji,radjanje bez da se dogodi zacheche.Tako Jarac/Devica dobi ulogu da ga bog iznjake sa neba pa u rebra,ko grom iz vedra neba,paravo u koprive.La Bamba Muchas Grachijas Chikita.CU
Ono malo osobina koje si naveo/la za doticni znak - nisu ni zvanicno tacne, ne znas o cemu govoris i lupas gluposti. Sta je, bivsa devojka (ili decko)??? Ne mrzis ti R. Vilijamsa vec nekoga ko ti je naneo zlo u zivotu ili bar ti mislis tako. To je najodvratniji tekst koji sam u zivotu procitala i ne znam ko je dozvolio da ovo ostane na forumu. Samo lav moze da mrzi toliko, ne svi, ali neki lavovi (narocito jarca), tako da pretpostavljam da si ti lav. Da li horoskopski znak ima zaista toliku vaznost u tvom zivotu? Mora da si neka veoma tuzna osoba, kad si toliko OGORCEN-A, ma koji da je razlog. Imas li ti prijatelje, uopste? Sa takvim stavom u zivotu... Prosto te zalim, stvarno!!! Nadam se da ces shvatiti...

Glupo je pricati koji je dobar a koji los znak i to sve zavisi i od toga sta je ko od nas u horoskopu i od naseg iskustva sa tim osobama. Ja licno ne volim skorpije, suvise su komplikovane osobe za moj ukus, pune sebe, i nikada ne mogu da provalim sta misle i sta hoce! Za ljubav su odlicne ali dok je sve u redu, ali kada se stvar zakomplikuje...bezite dalje od skorpija, docice vam glave!!!! :twisted:

Najgori? JARAC NARAVNO :evil: :evil: :evil:
Ne volim jarca da vidim ni u podznaku!!!!
Toliko hladnoce naci u jednom coveku, pa to je strasno!
Materijalisti, sebicni, nenormalno teski, prevrtljivi, nemaju postovanja ni prema kome, kad krene da vredja nema granicu.... Uzas...
Nerve mi iskidao jedan dupli jarac! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mali patuljak:
Glupo je pricati koji je dobar a koji los znak i to sve zavisi i od toga sta je ko od nas u horoskopu i od naseg iskustva sa tim osobama. Ja licno ne volim skorpije, suvise su komplikovane osobe za moj ukus, pune sebe, i nikada ne mogu da provalim sta misle i sta hoce! Za ljubav su odlicne ali dok je sve u redu, ali kada se stvar zakomplikuje...bezite dalje od skorpija, docice vam glave!!!! :twisted:

Bas kao sto si napisao, sve to zavisi kome sta odgovara i ko sta voli.
Ja bas volim skorpione, nekako mi odgovaraju...
Jedan mi je dosao glave, i neka je.
Tako nesto duboko nisam nasla ni u jednoj osobi do sada.

Zana:
Mali patuljak:

Ja sam zensko!

Mali patuljak:
Zana:
Mali patuljak:

Ja sam zensko!

Izvini :oops:
Mali patuljak - to mi zvuci kao da je muskog roda

Ja poznajem dva zenska bika .... i mogu ti reci jako tesko sa njima komuniciram ... nema kompromisa - ako su nesto zacrtale to mora da bude tako, ako nije onda su nadrkane i nervozne i ceo svet im smeta ....

Back