NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Vodolija ... samo ako moze sto leprsavije i bez komplikacija :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato se i ne slazes sa bikovima.NatasaNatasa:Vodolija ... samo ako moze sto leprsavije i bez komplikacija :wink:

Sizif:Horoskop je glupost, "znakovi" nemaju ama baš nikakvog uticaja na karakter.
(BIVŠI ljubitelj astrologije)
 KAKVA GLUPOST!!!!
  KAKVA GLUPOST!!!! 

sexy lady2005:ZENSKE VAGE!!!Toliko gluposti na jednom mestu, retko gde moze da se nadje. ne mogu same da idu kroz zivot, uvek su nesto nadrndane, letece, ne mozes da se oslonis na njih, a ne daj boze ako su same, tj. nemaju muskarca pored sebe - onda su definitivno najgore!!!

Topli pozdrav od najgore ženske vage.
 Topli pozdrav od najgore ženske vage.sexy lady2005:KAKVA GLUPOST!!!!
STA TI SE DESILO?

Mogu ti reci...Zana:Najgori? JARAC NARAVNO
Kad krene da vredja nema granicu...

Evo, ja sam Vodolija i ja ću te pomirisati, pa da vidiš kako je to kad te Vodolija omiriše :wink:sanjas:mislim da to sve zavisi od iskustva,ja sam škorpijica i bas mlogo nevolem ovnove,blizance uopste,a tek vodolije,i nazalost sa svim imam ista neprijatna iskustva,prosto se ne miriseme

sexy lady2005:ZENSKE VAGE!!!
Toliko gluposti na jednom mestu, retko gde moze da se nadje. ne mogu same da idu kroz zivot, uvek su nesto nadrndane, letece, ne mozes da se oslonis na njih, a ne daj boze ako su same, tj. nemaju muskarca pored sebe - onda su definitivno najgore!!!
VisionOfDisorder:mrzim bikove i jarcheve.
takoreci, mrzim zemljane znakove.
mada, device su super.
 bikovi mi idu na zivce jer uvek teraju istu pricu, vrte se u krug, vracaju u proslost, smaraju... Jarcevi su cudni skroz, a s devicama se super slazem, ali su i oni malo previse "prizemljeni", u sustini svi ti zemljani znaci smaraju
 bikovi mi idu na zivce jer uvek teraju istu pricu, vrte se u krug, vracaju u proslost, smaraju... Jarcevi su cudni skroz, a s devicama se super slazem, ali su i oni malo previse "prizemljeni", u sustini svi ti zemljani znaci smaraju   gotivim sve ostale vodene, vatrene i vazdusne  8)
 gotivim sve ostale vodene, vatrene i vazdusne  8)Dovla:I naravno pomenuli ste sve znakove a jedino nist pomenuli one stverno najbolje a to su muske vage. Jedino sto je Calimero nesto napisala lose ali to se ne racuna ona menja misljenje na tu temu svaki dan. :wink:
 ops:
ops:
Zana:Ja volim muske vage. Samo ih "ubija" to sto su jako neodlucni....
cao zemljakinjo,Nestasna Ameba:Evo, ja sam Vodolija i ja ću te pomirisati, pa da vidiš kako je to kad te Vodolija omiriše :wink:sanjas:mislim da to sve zavisi od iskustva,ja sam škorpijica i bas mlogo nevolem ovnove,blizance uopste,a tek vodolije,i nazalost sa svim imam ista neprijatna iskustva,prosto se ne miriseme
Šala, naravno.
Žao mi je što generalno sa svim ovim znacima imaš loša iskustva, a možda je to zato što si kao Škorpija osvetoljubiva i zlopamtilo pa ne daješ drugima drugu šansu :?
 ops:
ops: