Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Morrison_baby:
Pa hmmm s obzirom da sam jako brbljiva nerviraju me device posto su uglavnom sve tako neke cutljive i ustogljene,ukocene.....ali naravno ne zavisi to od znaka....i sa ovnovima imam losa iskustva....

Definitivno ne zavisi od znaka. Kod mene pojam cutljivo i ukoceno ne postoje!

mandrak-21:
Baby Kate:
Od zenskih:JARICE,BIKICE,STRELICE,OVNICE
Od muskih:VAG,DEVAC,VODOLION, i RIB.
a?lav,rak,blizanci i shkorpija_zar te ne nerviraju oni?
Ne, a ne nerviraju me ni osobe rodjene u znaku jarca, bika, strelca, ovna, vage, device, vodolije i ribe.
Da ti pojasnim, carobnjak.
Nije mi bitno ko je u kom znaku rodjen, to mi nece reci nista o npr. inteligenciji te osobe.
Ali ce mi o inteligenciji ponesto reci to sto ce neka zenska osoba reci za sebe da je BIKICA, zato sto takva rec ne postoji u nasem recniku, a to sto je ona zenskog roda ne znaci da horoskopski znak menja svoj naziv.
Isto vazi i za ostale primere.
Dakle, ne nervira me zena - bik, ali mi je malo smesna zena-bikica.Mislim, ako vec menja pol horoskopskog znaka neka onda kaze da je krava, koza ili ovca, a ne bikica, jarica ili ovnica...
Ukapirao?

Baby Kate:
mandrak-21:
da,hvala na objasnjenju.Potpuno si u pravu i po tvom pitanju se vidi da si inteligentna.nisam carobnjak ali me zenima sta bi mi ti rekla o meni na osnovu mog nicka
Na osnovu nicka ti ne mogu reci nista o tebi.
A mislila sam da je u pitanju Mandrak-carobnjak, lik iz stripa.
JESTE TAJ LIK,omiljeni moj strip,sta li je on u horoskopu?sta mislite(pitanje za sve forumashe)

mandrak-21:
Baby Kate:
mandrak-21:
da,hvala na objasnjenju.Potpuno si u pravu i po tvom pitanju se vidi da si inteligentna.nisam carobnjak ali me zenima sta bi mi ti rekla o meni na osnovu mog nicka
Na osnovu nicka ti ne mogu reci nista o tebi.
A mislila sam da je u pitanju Mandrak-carobnjak, lik iz stripa.
JESTE TAJ LIK,omiljeni moj strip,sta li je on u horoskopu?sta mislite(pitanje za sve forumashe)
Pa naravno, on je vodolija

anakin:
*Natasa*:
anakin:
i ja tesko varim zenske rakove...
Sto bre?

suvise smo razliciti....a i ovan sam sto tesko ide sa rakom.
meni su zenski rakovi prave devojcice (sto nije lose, samo sto to mene nervira), uvek neko mora da ih stiti...fazon male princeze. e posto ni jedna zena ovan nikad nece biti u tom fazonu, naravno da se medjusobno nerviraju.
devojke ovnovi bi pre popravljale auto nego sto bi se bavile svim onim zenskastim stvarima koje devojka rak obozava (kremice, "ah ti grubi muskarci",tracevi, jadne osetljive zene u ovom strasnom svetu).

ovan inace nema razumevanja za tudje slabosti....i nema vremena za price tog tipa.

Mandrak, mnogo se pravis pametan. Pre svega, zena bik nije krava i ne moze biti, isto tako kao sto muskarac bik nije BIK. To je samo ime i u pravu si kad kazes da te nerviraju BIKICE, ali ja jos nisam cula da mi se neko tako predstavio. Inace, mene mnogo nerviraju lavovi, uglavnom su svi VEOMA uobrazeni, ali, cast izuzecima, upoznala sam neke mnogo dobre lavove. Ja sam jarac i u pravu ste za mnoge njihove osobine, ali to ne znaci da su jarcevi losi ljudi ili da ne vole drustvo.

Anonymous:
Mandrak, mnogo se pravis pametan. Pre svega, zena bik nije krava i ne moze biti, isto tako kao sto muskarac bik nije BIK. To je samo ime i u pravu si kad kazes da te nerviraju BIKICE, ali ja jos nisam cula da mi se neko tako predstavio. Inace, mene mnogo nerviraju lavovi, uglavnom su svi VEOMA uobrazeni, ali, cast izuzecima, upoznala sam neke mnogo dobre lavove. Ja sam jarac i u pravu ste za mnoge njihove osobine, ali to ne znaci da su jarcevi losi ljudi ili da ne vole drustvo.
procitaj malo pazljivije KO je to napisao?a meni je tu lepo objashnjeno na shta se misli kad se kaze bikice,vag,devac...

Back