L
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morrison_baby:Pa hmmm s obzirom da sam jako brbljiva nerviraju me device posto su uglavnom sve tako neke cutljive i ustogljene,ukocene.....ali naravno ne zavisi to od znaka....i sa ovnovima imam losa iskustva....
miss:ne varim se bas sa vodolijom,a sa blizancem bolje da me ne stavite u istu prostoriju!!!

a?lav,rak,blizanci i shkorpija_zar te ne nerviraju oni?Baby Kate:Od zenskih:JARICE,BIKICE,STRELICE,OVNICE
Od muskih:VAG,DEVAC,VODOLION, i RIB.
a sta ti radis zar ne izrece i ti osudu nekih?NISLIJKA:hahahaha.....kako bre mozes da sudiso nekom koga ne poznajes a na osnovu horoskopa????
Ok, device ne varim, ovnovi su tako-tako, jarcevi su mi susta suprotnost, ....![]()
I AJKULA je ribaGostBB:Od muskih : RIBE , RAKOVI - MEKUSCI![]()
Od zenskih : RAKOVI,DEVICE - DOSADNE![]()
Ne, a ne nerviraju me ni osobe rodjene u znaku jarca, bika, strelca, ovna, vage, device, vodolije i ribe.mandrak-21:a?lav,rak,blizanci i shkorpija_zar te ne nerviraju oni?Baby Kate:Od zenskih:JARICE,BIKICE,STRELICE,OVNICE
Na osnovu nicka ti ne mogu reci nista o tebi.mandrak-21:da,hvala na objasnjenju.Potpuno si u pravu i po tvom pitanju se vidi da si inteligentna.nisam carobnjak ali me zenima sta bi mi ti rekla o meni na osnovu mog nicka
JESTE TAJ LIK,omiljeni moj strip,sta li je on u horoskopu?sta mislite(pitanje za sve forumashe)Baby Kate:Na osnovu nicka ti ne mogu reci nista o tebi.mandrak-21:da,hvala na objasnjenju.Potpuno si u pravu i po tvom pitanju se vidi da si inteligentna.nisam carobnjak ali me zenima sta bi mi ti rekla o meni na osnovu mog nicka
A mislila sam da je u pitanju Mandrak-carobnjak, lik iz stripa.
Pa naravno, on je vodolijamandrak-21:JESTE TAJ LIK,omiljeni moj strip,sta li je on u horoskopu?sta mislite(pitanje za sve forumashe)Baby Kate:Na osnovu nicka ti ne mogu reci nista o tebi.mandrak-21:da,hvala na objasnjenju.Potpuno si u pravu i po tvom pitanju se vidi da si inteligentna.nisam carobnjak ali me zenima sta bi mi ti rekla o meni na osnovu mog nicka
A mislila sam da je u pitanju Mandrak-carobnjak, lik iz stripa.
:shock: E ovo prvi put cujem...Jarcevi ustogljeni?Ozbiljni?Mozda,ako te ne poznaju dovoljno ili ako si im antipaticna*J*E*L*E*N*A*:ne podnosim jarceve jer su ustogljeni i previse ozbiljni a ja volim otvorene osove, jer sam i ja takva - npr. vage.
anakin:*Natasa*:Sto bre?anakin:i ja tesko varim zenske rakove...
suvise smo razliciti....a i ovan sam sto tesko ide sa rakom.
meni su zenski rakovi prave devojcice (sto nije lose, samo sto to mene nervira), uvek neko mora da ih stiti...fazon male princeze. e posto ni jedna zena ovan nikad nece biti u tom fazonu, naravno da se medjusobno nerviraju.
devojke ovnovi bi pre popravljale auto nego sto bi se bavile svim onim zenskastim stvarima koje devojka rak obozava (kremice, "ah ti grubi muskarci",tracevi, jadne osetljive zene u ovom strasnom svetu).
ovan inace nema razumevanja za tudje slabosti....i nema vremena za price tog tipa.
procitaj malo pazljivije KO je to napisao?a meni je tu lepo objashnjeno na shta se misli kad se kaze bikice,vag,devac...Anonymous:Mandrak, mnogo se pravis pametan. Pre svega, zena bik nije krava i ne moze biti, isto tako kao sto muskarac bik nije BIK. To je samo ime i u pravu si kad kazes da te nerviraju BIKICE, ali ja jos nisam cula da mi se neko tako predstavio. Inace, mene mnogo nerviraju lavovi, uglavnom su svi VEOMA uobrazeni, ali, cast izuzecima, upoznala sam neke mnogo dobre lavove. Ja sam jarac i u pravu ste za mnoge njihove osobine, ali to ne znaci da su jarcevi losi ljudi ili da ne vole drustvo.
Baby Kate:Od zenskih:JARICE,BIKICE,STRELICE,OVNICE