funny, a jesi li kad pomislio da ne treba toliko ozbiljno da shvatash forum...
Nemam sta da radim pa moram barem nesto negde da napisem
Jos nisam srela neku musku Skorpiju koja je bila OK prema bilo kome. Nevidjeno arogantna stvorenja, morbidna, egoisti, bez trunke sazaljenja prema bilo kome, ni trunke humanosti, agresivni do besvesti, posesivni i ljubomorni na sve sto dise i mirise. Sa takvima niti bih bila u vezi niti bih se druzila sa njima. Zene Skorpije su kvalitetne u svakom smislu i skoro sve drugarice su mi Skorpijice. Da li treba da se ubijes? Pa sad, vi ste poznati po tome da kad nije po vasem cesto padate u bedake i pretite nekim ubistvima i samoubistvima. Fuj.
A mozda je samo jedna skorpija bila losa prema tebi pa ti je sad krivo, a? Siguran sam da je to....mozda je tako zato sto jednostavno nisi znak koji se podudara sa skorpijom. A i iz tebe bas izvire dobrota.....
Mogla bi malo cesce da izlazis, sresces mnogo skorpija koje su dobre. A siguran sam da si ti upoznala samo par njih, pa sad mozes da osudjujes sve skorpje...
Ovako: Arogantan mozda malo(nisam bas primetio), egoista...ne znam.
Bez trunke sazaljenja nisam sigurno! Dovoljno je mrava da zgazim i posle bi mi bilo neverovatno zao!
Humanosti imam na pretek.
Agresivan sam postao tek pre par god., ali se nisam sa nekim potukao vec 5-6 god. i skrivam tu svoju agresivnost....a ljute me samo nepravda i svadje izmedju mojih drugova....
Moram priznati da jesam ponekad bio ljubomoran, ali se nikad to nije dalo primetiti zato sto to skrivam u sebi, tako da ne znam kako si ti to provalila kod ostalih skorpija...da ih nisi istrazivala?
Hahaha....ono je bio sarkazam.

Nikad nisam rekao da bih se ubio, ali sam rekao da bih smeo to da uradim ako bi bilo potrebno za neku osobu do koje mi je stalo.