Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da je raspored planeta,i njihov odnos jako bitan,al bez obzira na to,vage koje sam ja sretala su generalno dvolicne,slatkorecive,lazljive,umilne,a jako otrovne,fuuuuj.Mislim na zenske
Muske skorpije mnogo pricaju,al malo rade:whistling: ali su jako zanimljivi u psiholoskom smislu

Poslednja izmena:
A to su te Rakovske oscilacije u raspolozenju... I Racice koje ja znam su zivcane, povodljive, glume da su jace nego sto jesu, dosta negativne energije, nedostatak samopouzdanja koji se na kraju pretvori u lazno samoljublje, tad su mi najjace... :hahaha1: Sve u svemu, previse negativno i pesimisticno za mene... Plus mislim da su Racice najveci materijalisti pored Bikica. Sto se zena tice. Onako, ogranicene. A znam i one drugacije, prave dobrice... Zavisi i da li je osoba nizi ili visi tip.

:ok::ok::ok:
Sve je bas tako kako pises. Treba istine radi, dodati jos i to da su Racice sebicne, skrtice, manipulisu tudjim emocijama, cesto lazljive, stalno menjaju raspolozenje pa i sopstveno misljenje. Ne drze do svoje reci, obicno nezrele... I jos mnogo toga bi se moglo pisati a da se ne pogresi, barem u vecini slucajeva.

Otkud sad to? Pa do pre samo par meseci si njih najvise volela(valjda)...:confused::neutral:

nekada me je ložila činjenica da je neki tip u hor. Škorpija, ali više jock.. sve manje kapiram njihov zaguljen karakter..

Pitao sam ono zato sto je do skorije meni pricala sve najbolje zato sto sam skorpja, a sad odjednom, BUM< skorpije najvise mrzi.. .Zanimalo me je, otkud odjednom ta mrznja?
nije to mržnja, prosto više nisam zaluđena vašim znakom.. ranije sam na to gledala kao na nešto fascinirajuće, nešto posebno, precenila sam vas.. jednostavno, i vi imate mane kao i svi, u mnogo čemu ste odlični, drugačiji, ali ste i zahebani u pm :p .. naročito muškarci..

Dakle, kakva iskustva imate sa zenama racicama…ja znam nekoliko i zajednicko im je sto su nekako histericne i neartikulisane za moj ukus

:ok::ok::ok:
Sve je bas tako kako pises. Treba istine radi, dodati jos i to da su Racice sebicne, skrtice, manipulisu tudjim emocijama, cesto lazljive, stalno menjaju raspolozenje pa i sopstveno misljenje. Ne drze do svoje reci, obicno nezrele... I jos mnogo toga bi se moglo pisati a da se ne pogresi, barem u vecini slucajeva.

Da, slazem se u potpunosti... A to su te Rakovske oscilacije u raspolozenju... I Racice koje ja znam su zivcane, povodljive, glume da su jace nego sto jesu, dosta negativne energije, nedostatak samopouzdanja koji se na kraju pretvori u lazno samoljublje, tad su mi najjace... :hahaha1: Sve u svemu, previse negativno i pesimisticno za mene... Plus mislim da su Racice najveci materijalisti pored Bikica. Sto se zena tice. Onako, ogranicene. A znam i one drugacije, prave dobrice... Zavisi i da li je osoba nizi ili visi tip.
:hahaha1:

ma, opasno, nema šta :cool:

Muskarci Skorpije - odvratna bica.
Ribe - muskarci i zene - najtupaviji od svih znakova.
Muskarci Device - konzerve.

Jadan ja ovako odvratan...sta sad da radim???:(

Da li da umzmem pistolj ili neko hladno oruzje pa da se ubijem? :rida:

:roll:

A jeste li nekad pomislili da ste mozda VI krivi zato sto je taj drugi "znak" bio los prema vama ili vam se samo nije svideo? Pa naravno da niste...vi odma' generalizujete...toliko o vama.

Jadan ja ovako odvratan...sta sad da radim???:(

Da li da umzmem pistolj ili neko hladno oruzje pa da se ubijem? :rida:

:roll:

A jeste li nekad pomislili da ste mozda VI krivi zato sto je taj drugi "znak" bio los prema vama ili vam se samo nije svideo? Pa naravno da niste...vi odma' generalizujete...toliko o vama.

Jos nisam srela neku musku Skorpiju koja je bila OK prema bilo kome. Nevidjeno arogantna stvorenja, morbidna, egoisti, bez trunke sazaljenja prema bilo kome, ni trunke humanosti, agresivni do besvesti, posesivni i ljubomorni na sve sto dise i mirise. Sa takvima niti bih bila u vezi niti bih se druzila sa njima. Zene Skorpije su kvalitetne u svakom smislu i skoro sve drugarice su mi Skorpijice. Da li treba da se ubijes? Pa sad, vi ste poznati po tome da kad nije po vasem cesto padate u bedake i pretite nekim ubistvima i samoubistvima. Fuj.

Poslednja izmena:
funny, a jesi li kad pomislio da ne treba toliko ozbiljno da shvatash forum...:p

Nemam sta da radim pa moram barem nesto negde da napisem:P

Jos nisam srela neku musku Skorpiju koja je bila OK prema bilo kome. Nevidjeno arogantna stvorenja, morbidna, egoisti, bez trunke sazaljenja prema bilo kome, ni trunke humanosti, agresivni do besvesti, posesivni i ljubomorni na sve sto dise i mirise. Sa takvima niti bih bila u vezi niti bih se druzila sa njima. Zene Skorpije su kvalitetne u svakom smislu i skoro sve drugarice su mi Skorpijice. Da li treba da se ubijes? Pa sad, vi ste poznati po tome da kad nije po vasem cesto padate u bedake i pretite nekim ubistvima i samoubistvima. Fuj.

A mozda je samo jedna skorpija bila losa prema tebi pa ti je sad krivo, a? Siguran sam da je to....mozda je tako zato sto jednostavno nisi znak koji se podudara sa skorpijom. A i iz tebe bas izvire dobrota.....:lol:

Mogla bi malo cesce da izlazis, sresces mnogo skorpija koje su dobre. A siguran sam da si ti upoznala samo par njih, pa sad mozes da osudjujes sve skorpje...

Ovako: Arogantan mozda malo(nisam bas primetio), egoista...ne znam.
Bez trunke sazaljenja nisam sigurno! Dovoljno je mrava da zgazim i posle bi mi bilo neverovatno zao!
Humanosti imam na pretek.
Agresivan sam postao tek pre par god., ali se nisam sa nekim potukao vec 5-6 god. i skrivam tu svoju agresivnost....a ljute me samo nepravda i svadje izmedju mojih drugova....
Moram priznati da jesam ponekad bio ljubomoran, ali se nikad to nije dalo primetiti zato sto to skrivam u sebi, tako da ne znam kako si ti to provalila kod ostalih skorpija...da ih nisi istrazivala?:confused:

Hahaha....ono je bio sarkazam.:hahaha: Nikad nisam rekao da bih se ubio, ali sam rekao da bih smeo to da uradim ako bi bilo potrebno za neku osobu do koje mi je stalo.;)

J**ana Vodolija, samo se*e i ometa sve! Ne da je dvolicna, vec je viselicna,i naravno sve samo u svoju korist. A,da, lazni prijatelj svima!

p.s.
Bik = Lav + Devica; Vodolija (najgore moguce) = Strelac (nesto najbolje moguce) + Devica
Vaga je fizicki najjaci znak.

Poslednja izmena:

Back