Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Muškarci: lavovi (zaista ih ne podnosim) - oni su egoisti, dok su lavice druga priča.
Ženske osobe: ovan

jeste generalizacija, ali ...........
dobro se slažem sa blizancima i devicama

Poslednja izmena:
Ja sam Blizanci-Lav i došla sam da vas sve ovde izazivam! :mrgreen: :heart:
ja ne mrzim, ali ne podnosim: ribe-kopaju mi po glavi i pesimisti su koji se foliraju a rakove i muške i ženske jer su mi tunjavi i nestalni i ženske strelce jer lupetaju gluposti, nimalo nisu zabavne kao što misle.
i da ženske škorpije-gore su od blizanaca, sve su one u pravu a menjaju mišljenje kako im dune... :confused:
a ni žemske vodolije nisu nešto mnogo prezentativne, lažljive, ultra emotivne, egoistične.
i da, to samo muški blizanci lažu, ja sam krvavo iskrena da mi nekad ne poveruju :neutral:

Ne,nije me nikakav blizanac zaj...o,tacnije nikad ne bih bila u vezi sa takvim ljudima.Ovo sto sam napisala je moje iskustvo za blizancima kroz ceo zivot.Blizanci LAZU,u svim poljima zivota.Jednostavno-LAZU,bilo kroz posao,ljubav,brak,duple-troduplle veze,spletkare,povrsni su i meni licno smesni.
I ovo nije samo moje misljenje,vec misljenje svih poznanika koje znam(a medju njima ima i blizanaca),svesni su i sami svoje slabosti-LAZ.
To je njihov nacin postojanja-LAZ I OBMANA.Tako se valjda stite od ljudi i okolnosti.
Bitno je da LAZU.

i ribe lažu, al nas uhvate :(

Ja sam Blizanci-Lav i došla sam da vas sve ovde izazivam! :mrgreen: :heart:
ja ne mrzim, ali ne podnosim: ribe-kopaju mi po glavi i pesimisti su koji se foliraju a rakove i muške i ženske jer su mi tunjavi i nestalni i ženske strelce jer lupetaju gluposti, nimalo nisu zabavne kao što misle.
i da ženske škorpije-gore su od blizanaca, sve su one u pravu a menjaju mišljenje kako im dune... :confused:
a ni žemske vodolije nisu nešto mnogo prezentativne, lažljive, ultra emotivne, egoistične.
i da, to samo muški blizanci lažu, ja sam krvavo iskrena da mi nekad ne poveruju :neutral:

Sad si gotova, svi znaju da smo mi blizanci najgori soj na planeti zemlji XD

Inače, sve što si rekla potvrđujem sa maaleeecnim odstupanjem.

Ne volim generalizaciju ali nažalost moja iskustva sa ženskim ribama su uglavnom takva da su dosta pesimistične, do određene mere i histerične i opterećene svojim postojećim i nepostojećim bolestima o kojima rado pričaju u detalje svima koji se pokažu dovoljno samilosni da ih saslušaju.

Sa rakovima nikako ne funkcionišem, to je neka čudna vrsta averzije već na prvi pogled....

Strelčeve ženske podnosim, ne poznajem ih mnogo....ali onih par koje znam su drage i dobre ali zato muški strelčevi...uf.
Opet neka čudna obostrana averzija...

Škorpijice volim, ali isključivo za drugarice..od muških se uredno sklanjam.
A vodolija ne poznajem baš dovoljno da bih generalizovala :P :P

mislila sam na muške ribice... od toga se ludi, nikako za vezu...
poznajem strelca ženskog od rodjenja-moju sestru, nikako da se složimo.
škorpija-moja majka, takodje u nekim sferama dva različita sveta, ako ja nekad
ne mogu da ispratim šta misli a šta govori...

vodolije-priča za sebe, znam i muške i ženske, jaki na rečima, 0 prezentativni ;)

ja se sa škorpijama jako dobro slažem /i ženskim i muškim/. :D
možda je to zbog podznaka i/ili izraženih osobina ovog znaka ali tako je.
kod mnogih ženskih riba sam primetila da su dosta zavidne
i boje se kad neko nešto ukapira/uradi pre njih,
čak postaju agresivne kad im se to ne pokaže. :/
strelčevi muški su mi... :heart:
sa ženskim strelčevima nisam imala neki kontakt.
rakovi me iritiraju. taaako su patetični, guše jednostavno.

samo da ubacim-ovo sto pricate za ribe...veze nema.
Ribe bre ne lazu,vec na lep nacin obmanjuju ljude oko sebe.Riba je retko kad iskrena oko pravih stvari,ne laze vec precutkuje istinu(posebno muske a ni mi zenske nismo bolje).krijemo svoj svet daleko od drugih,pravu istinu o nama zna samo mali broj ljudi,lepo blefiramo,precutkujemo stvari i tako zivimo.A prica o problemima,to stoji-uvek nesto trabunjamo ,zalimo se,nas niko ne razume i sl.To je samo skretanje paznje od pravih stvari.
Primetila sam da i pored svega toga,jedna riba npr jako lepo moze i ume izmanipulisati(na tih nacin)najjace znakove poput skorpiona,lavova i bikova,i pre doci do cilja...iako se isprva ne cini tako,Ovo se odnosi na vise tipove,britkog intelekta i izrazene intuicije.
Riba moze dopreti tamo gde drugi i ne pokusavaju.
A sto se tice omrazenosti-to stoji,i mene znaju da izlude neke muske ribice,iako sam i sama riba.

samo da ubacim-ovo sto pricate za ribe...veze nema.
Ribe bre ne lazu,vec na lep nacin obmanjuju ljude oko sebe.Riba je retko kad iskrena oko pravih stvari,ne laze vec precutkuje istinu(posebno muske a ni mi zenske nismo bolje).krijemo svoj svet daleko od drugih,pravu istinu o nama zna samo mali broj ljudi,lepo blefiramo,precutkujemo stvari i tako zivimo.A prica o problemima,to stoji-uvek nesto trabunjamo ,zalimo se,nas niko ne razume i sl.To je samo skretanje paznje od pravih stvari.
Primetila sam da i pored svega toga,jedna riba npr jako lepo moze i ume izmanipulisati(na tih nacin)najjace znakove poput skorpiona,lavova i bikova,i pre doci do cilja...iako se isprva ne cini tako,Ovo se odnosi na vise tipove,britkog intelekta i izrazene intuicije.
Riba moze dopreti tamo gde drugi i ne pokusavaju.
A sto se tice omrazenosti-to stoji,i mene znaju da izlude neke muske ribice,iako sam i sama riba.

ja sam u podznaku lav a znak blizanci, odma' sam primetila manipulaciju,
samo sam pustila da vidim dokle će da ide...
naravno kako sam i pretpostavila išla je ribici na ruku (muškoj ribi)
pa tako je i ostao bez mene... (jedan od razloga) :sad2:

Znaci tako mnoooogo nas mrzite. :( :confused:

p.s.muskarac horoskopski znak riba

@tema

Mnogo mrzim skorpije ali se dosta i kapiramo i to je moje najvece razocarenje kada na kraju saznate ko su ustvari.Prodali bi vas za zrno pasulja

Poslednja izmena:
Jesu oni tvrdoglavi al nekako se mora postaviti lestvica po kojoj bi se vrednovale osobe..to jes neke ruzne osobine kao prioritet za izbegavanje..meni jedna od gorih je osvetoljubivost a svaki strelac je takav iako neodoljiv dok traje

Strejlac, ne verujem, osvetoljubivost nije odlika streljca, oni suvise vole zivot i uzivaju u njega da bi se okupirale osvejotm..to mozda neku podzak jarac, skorpija ..mjesec u te znake

Slazem se da je osvetoljubivost jedna od gorih osobina..prije svjega je osobina jarca .

Poslednja izmena:
Dobro ti ne veruj ja bio sa 2 strelca i citam ih ko knjigu..obe su se svetile za svoja sranja koja su napravile a ispastale po zasluzi ne priznavajuci krivicu naravno

Sta si ti u horoskopu?
Klasicni strelci nisu osvetoljubivi! Cini mi se da ti je to vec receno negde.
Ako je nekom jaci znak ili podznak...onda moze tako da izgleda....ali samo da izgleda...zapamti to...
Nisi te devojke bas najbolje razumeo. Znak koji je osvetoljubiv je skorpija. Mada ja licno skorpije obozavam...jer su ti najbolji prijatelji...ako ih ne zajebes...
Sve u svemu, losa ti je procena...

Sta si ti u horoskopu?
Klasicni strelci nisu osvetoljubivi! Cini mi se da ti je to vec receno negde.
Ako je nekom jaci znak ili podznak...onda moze tako da izgleda....ali samo da izgleda...zapamti to...
Nisi te devojke bas najbolje razumeo. Znak koji je osvetoljubiv je skorpija. Mada ja licno skorpije obozavam...jer su ti najbolji prijatelji...ako ih ne zajebes...
Sve u svemu, losa ti je procena...
Slažem se u potpunosti i za Strelčeve i za Škorpije. Ja nisam imala loša iskustva sa Škorpijama i veoma ih cenim, a ko čačka mečku sam snosi posledice.Viđala sam veoma požrtvovane Škorpione - kad nekog vole u stanju su zvezde da mu skinu. A Strelci su sve samo ne osvetoljubivi - ako te odmah ne zgrome, bes ih prođe i zaborave te kao da nisi ni postojao, ko zna šta si im uradio kad su to učinile. Ne želim kažem koji mi je znak najgadiniji jer je to subjektivan stav baziran na ličnom iskustvu, u ovim forumskim postovima taj znak niko ne pominje ni u pozitivnom ni u negativnom kontekstu, svi samo pljuju sirote Blizance,Lavove i Ribe a meni su baš simpatični - Blizanci su pametni i zabavni, Lavovi moćni i sexy a Ribe kreativne i mistične - no suština je da svaki znak ima i loše i dobre osobine - viši i niži tip, i naša iskustva i nisu toliko merodavna da bi se nešto vrednovalo kao pravilo- o ovom znaku koji ja ne volim u svakoj knjizi o Astrologiji pisaće kako su oni mirni, dobri, krotki a ja sam imala bukvalno dvadesetak slučajeva oba pola i svih uzrasta koji su mi najpodmuklije zabijali nož u leđa, najagresivnije i bez stila seksualno atakovali, nametali volju kao nijedan Lav ili Ovan, ali svejedno ne želim da ih pljujem jer nisu svi takvi.

Poslednja izmena:
Skoro sam upoznala neku devojku na nekom kursu koji pohadjam...jako mi je upala u ochi...Krajnje ekscentrichna, vrlo dominantna, previshe prichljiva..za 3 sata kursa prekine chas sa 300 nepotrebnih upadica, smejanja....sve u svemu...pomislila sam da je neki vatreni znak...I pitam je juche...i ispade da je dupla skorpija...
Kad se nisam srusila. Posle sam premotala...par zenskih skorpija koje znami uklapa se. Ali ono sto mi je chudno jeste neverovatna razlika izmedju zenskih i mushkih shkorpija koje znam? Jel se i vama chini da se razlikuju?

Ako je dupla Škorpija postoje dobre šanse da joj je Sunce u 1. polju a onda to posmatraj kao trostruki Mars + Sunčeva egocentričnost, i ne bila dominantna. Meni je ta razlika između muških i ženskih pripadnika znakova izrazenija kod Jarčeva - ženske obožavam a prema muškima sam indiferentna uz dozu simpatije - no i ovo je samo iz mog ugla.

skorpije i nesto manje strelcevi su losi znaci,,
od ostalih koje vise vidim kao nebitne po mene.. devica vaga ovan lav

prijateljski znaci su riba blizanci rak bik, - vodolija jarac , tu imaju bas par ljudi izuzetaka koje mrzim

Back