Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj znak je potpuno nebitan:)
Jer za razliku od nekih koji bi to voleli da pojednostave, ja nisam samo moje sunce u odredjenom znaku, kuci i na odredjenom stepenu. Ja sam citav komplikovani sistem planeta, aspekata i ostalih upliva. I naravno jednim delom krojac svoje sudbine.
Ako bi ti zelela da budes samo sunce u znaku, slobodno izvoli:)

Ja mogu za zakljucim da nijesam vidjela ni jedini tvoj post a da ne izvodis nesto.
Vrlo mi je drago da pratis moje postove. Pocastvovana sam tako divnom publikom. "Izvodjenje necega" je doduse u ovom slucaju vrlo upitan pojam.
Posebno ako se, kao u ovom slucaju ,to izvodjenje necega svodi na moje protivljenje glupim predrasudama koje ovde vladaju.

Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto
Draga, ne spustaj ovo na licni nivo. Zaista nema potrebe za tim.
Ali vidis, kada kazes " ja sam informisana" a potom ne umes da argumentujes ista sto si rekla...ispadas malo smesna. Meni ne moras da se opravdavas, no eto, mozda bi zelela da se vidi da ne lupas u prazno.
Inace taj argument "Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto : je strasno star...sto bi rekli, kad ljudi nemaju sta pametno da kazu pa potegnu pitanje tudje vrednosti.
Nemoj bezveze sebe na taj nacin spustati.

Sta tu nije u redu?
Kad neko ima snazan upliv znaka preko stelijuma u znaku, Sunca , asc-a, planete na asc-u, nebitno….to je to…
(logicno, niko ne moze biti 100% vaga ili neki drugi znak…. )
samo, malo je tipicnih predstavnika, vecina nas je neka mesavina
Pa mozda bolje da pricamo o mesavinama koje nas nerviraju:lol:

Naravno, no i taj stelijum nije prica za sebe.
Dovoljan je jedan aspekt ili kombinacija pa da pokvari sve.
Vrlo cu rado da pricam o tome malo shire, ali ti slutim da ovde bas i nece biti odaziva sem vas par.
Cinjenica jeste da postoje ljudi koji vise odgovaraju sablonu od drugih ali to ne smatram dovoljnim za generalizacije kakve nalazim ovde.

Moj znak je potpuno nebitan:)
Jer za razliku od nekih koji bi to voleli da pojednostave, ja nisam samo moje sunce u odredjenom znaku, kuci i na odredjenom stepenu. Ja sam citav komplikovani sistem planeta, aspekata i ostalih upliva. I naravno jednim delom krojac svoje sudbine.
Ako bi ti zelela da budes samo sunce u znaku, slobodno izvoli:)

Vrlo mi je drago da pratis moje postove. Pocastvovana sam tako divnom publikom. "Izvodjenje necega" je doduse u ovom slucaju vrlo upitan pojam.
Posebno ako se, kao u ovom slucaju ,to izvodjenje necega svodi na moje protivljenje glupim predrasudama koje ovde vladaju.

Draga, ne spustaj ovo na licni nivo. Zaista nema potrebe za tim.
Ali vidis, kada kazes " ja sam informisana" a potom ne umes da argumentujes ista sto si rekla...ispadas malo smesna. Meni ne moras da se opravdavas, no eto, mozda bi zelela da se vidi da ne lupas u prazno.
Inace taj argument "Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto : je strasno star...sto bi rekli, kad ljudi nemaju sta pametno da kazu pa potegnu pitanje tudje vrednosti.
Nemoj bezveze sebe na taj nacin spustati.

Ne pratim tvoje postove, prosto bodu oci nadmenoscu i pokusajem da ubijedis okolinu da imas neke tako-nazovi-stavove i da nesto znas. :lol:
Nigdje nijesam napisala da sam sto posto znak koji jesam, a to ko sebe spusta, to malo razmisli.
Kad te neko "potkupi" onda prica "poteze pitanje tudje vrijednosti".
I nijesam ja tebi "draga" zato me tako ne zovi.:manikir:
Ti si ovdje neki maleni buntovnik, anarhista,sta? U kom si tripu to ne mogu da procjenim...
A koji si znak to nijesam pitala jer me zanima, to je bilo retoricko pitanje.

Sta se zove manjak argumenata i pokusaj da me spustis:)
A sve to u prazno:)

Inace slazem se, pokusaj da se drugima ukaze na to koliko je smesno suditi samo na osnovu znaka je zaista nadmeno. Puca od istog.

Sta se zove manjak argumenata i pokusaj da me spustis:)
A sve to u prazno:)

A ovaj post je pun argumenata :lol:
To sto se ne sepurim pominjuci kvadrate, opozicije i trigone ne znaci da se ne razumijem u tumacenje natalnih. I tebe nisam nesto "sretala" na podforumu astrologije.
A sad, ako je tebi lakse da mislis da ja ne znam, a da ti znas, i ako tako sebe "uzdignes" iznad mene (:hahaha:) onda neka ti bude, leti :P

Na post bez argumenata ne mozes ni odgovoriti drugacije draga.
Nije ni stvar u poznavanju aspekata.
Ali ako se razumes onda znas koliko je neciji karakter i celokupna pozicija uticaja osetljiva stvar.
I koliko je glupo na osnovu sunca praviti predrasude.
Kao i to da je vecina ovde napisanih stvari proistekla iz pera upravo ljudi sa predrasudama.

Ukoliko se zaista razumes, moje izvinjenje.
Zaboravljas da te niko ni nije licno napao..te ako si se pronasla u kritici...

Poslednja izmena:
Ne mozemo se sloziti oko ovoga, primjeticu...
Valjda znas da vaga kao vaga ima nekih osobina koje nema recimo ovan. I te osobine ce imati bez obzira gdje joj je mjesec ili nesto drugo. I to su osobine koje nekome smetaju. Aspekti mogu da ublaze, ali ne i da promijene osobine.
Rijetko ces naci Skorpiju koja se uopste ne ponasa kao skorpija. Ne kazem da nema i toga, ali je rijetko, makar u ovo sto sam ja imala prilike da upoznam.
I sad se nadjes ti jedna, pored 300 nas koji smo odgovorili na ovu temu, i kazes kako ne postoje tipicni predstavnici, ili kako ne postoje opste karakteristike jednog znaka. Smijesno. Eto ti par argumenata.

Vaga kao vaga nema osobine.
Vagi osobine daju planete i pozicije.
I naravno da ima veze gde je nekome mesec.
Vaga kao vaga ce imati potpuno izmenjen, naprimer, odnos prema ljubavi u zavisnosti od toga gde su joj venera, mars i u kojim su kucama.
I mozes imati tri tipicne vage sa drugacijim polozajima ovih planeta i to ce manje ili vise izmeniti njihov prvobitni sklop.
Primer.
Imas dva tipicna blizanca sa mesecom u lavu.
Posmatramo njihovu teznju da budu u centru paznje.
Prvi mesec je ohladjen saturnom , prvi je pojacan vrelim marsom ..dobices dve potpuno drugacije manifestacije jedne osobine. Ako je manifestacija drugacija drugacije ce i okolina reagovati na njih .

Ovo o cemu ti pricas bi bila idealna pozicija..svaka planeta na svom mestu.
Ali to se desava skoro nikad.
I svejedno nije dovoljno

Poslednja izmena:
Vaga kao vaga nema osobine.
Vagi osobine daju planete i pozicije.
I naravno da ima veze gde je nekome mesec.
Vaga kao vaga ce imati potpuno izmenjen, naprimer, odnos prema ljubavi u zavisnosti od toga gde su joj venera, mars i u kojim su kucama.
I mozes imati tri tipicne vage sa drugacijim polozajima ovih planeta i to ce manje ili vise izmeniti njihov prvobitni sklop.
Primer.
Imas dva tipicna blizanca sa mesecom u lavu.
Posmatramo njihovu teznju da budu u centru paznje.
Prvi mesec je ohladjen saturnom , prvi je pojacan vrelim marsom ..dobices dve potpuno drugacije manifestacije jedne osobine. Ako je manifestacija drugacija drugacije ce i okolina reagovati na njih .

Dakle , poenta jeste, sto imas krivo polaziste.
Znak je samo okvir...rak. Planete, aspekti su ti koji cine sliku.

Vaga kao vaga ima osobine. Kao i blizanci. Sad, raspored ostalih planeta to ublazava ili pojacava. To je moja tacka gledista. Ja ne kazem da su sve potpuno iste, ali tvrdim da imaju zajednickih osobina koje nekome odgovaraju ili ne.

Poslednja izmena:
Funny se pojavljuje i spasava dan.

U redu, onda cemo se sloziti da imamo razlicite teorije.
Po meni , sunce u vagi nosi odredjene osobine. Ali to je vrlo mali deo jedne licnosti. Druge planete su itekako bitne i mogu izmeniti licnost, a kamoli tek da zapocnemo pricu o podznaku.
Gore je naprimer bio naveden stelijum, dakle skup od vise planeta u jednom znaku. Medjutim stelijum ne samo da ne pojacava uticaj tog znaka vec naprotiv licnosti daje ono sto bi rekli marsovsku borbenu energiju.
Transformise je u nesto drugo.
Nemam ni zivaca da se svadjam niti sam to nameravala.
Po iljaditi put, samo zeleh reci kako je ograniceno reci nesto tipa " Mrzim skorpije jer su posesivne, ljubomorne i tvrdoglave".
Jer nije tako.
Niti i za jedan drugi znak vazi nesto tako stereotipno

Poslednja izmena:
Evo da malo generalisem i ja
Dakle, kakva iskustva imate sa zenama racicama…ja znam nekoliko i zajednicko im je sto su nekako histericne i neartikulisane za moj ukus
Mislim bas na So u raku…i mislim samo na zene…..nikad nisam imala drugaricu raka
A skorpija sam…mozda mi ne prijaju zbog mog Mo u aqu ili asc-sag….ko ce ga znati

Jes, ali su mi ipak nekako velikodusni... Muski pogotovo... Svidja mi se sto su principijelni, dostojanstveni, cvrsti... Romanticni jako, dobri roditelji i takoc... :D Ne bih osim te egocentricnosti nasla jos neku manu... :think:

Ја никако не могу да функционишем са водолијама...што наравно не значи да су лоши..него да нисмо кампатибилни...нервирају ме у р.л., мислим бар оне које знам...

meni malko na nerve idu lavovi i muski i zenski bas zbog svoje teatralnosti i egizma, a device iskljucivo muske - ni jednog jos nisam upoznala da je optimista...uvek su nekako negativni.
ovo nije stav sa astroloske tacke gledista, vec amo sa iskustvene. mozda sam nailazila na "pogresne" pretstavnike tih znakova.:ljutko:

Evo da malo generalisem i ja
Dakle, kakva iskustva imate sa zenama racicama…ja znam nekoliko i zajednicko im je sto su nekako histericne i neartikulisane za moj ukus
Mislim bas na So u raku…i mislim samo na zene…..

Da, slazem se u potpunosti... A to su te Rakovske oscilacije u raspolozenju... I Racice koje ja znam su zivcane, povodljive, glume da su jace nego sto jesu, dosta negativne energije, nedostatak samopouzdanja koji se na kraju pretvori u lazno samoljublje, tad su mi najjace... :hahaha1: Sve u svemu, previse negativno i pesimisticno za mene... Plus mislim da su Racice najveci materijalisti pored Bikica. Sto se zena tice. Onako, ogranicene. A znam i one drugacije, prave dobrice... Zavisi i da li je osoba nizi ili visi tip.

nikad nisam imala drugaricu raka
A skorpija sam…mozda mi ne prijaju zbog mog Mo u aqu ili asc-sag….ko ce ga znati

Ni meni ne leze, iako mi je MO u Raku.
Mislim da bi ipak trebalo da se slazes s njima... bolje nego sa ostalima... A kako se s Ribama slazes?

Nemoj da se hvalis :P :lol: ...

:lol: Nije zato... stvarno... :lol:

Da, slazem se u potpunosti... A to su te Rakovske oscilacije u raspolozenju... I Racice koje ja znam su zivcane, povodljive, glume da su jace nego sto jesu, dosta negativne energije, nedostatak samopouzdanja koji se na kraju pretvori u lazno samoljublje, tad su mi najjace... :hahaha1: Sve u svemu, previse negativno i pesimisticno za mene... [B]Plus mislim da su Racice najveci materijalisti pored Bikica. Sto se zena tice. Onako, ogranicene. A znam i one drugacije, prave dobrice... Zavisi i da li je osoba nizi ili visi tip.[/B]

Hehe ja ispadoh sponzorusa No1 :)
Znaci, ja sam visi stepen :zper:

Da, slazem se u potpunosti... A to su te Rakovske oscilacije u raspolozenju... I Racice koje ja znam su zivcane, povodljive, glume da su jace nego sto jesu, dosta negativne energije, nedostatak samopouzdanja koji se na kraju pretvori u lazno samoljublje, tad su mi najjace... :hahaha1: Sve u svemu, previse negativno i pesimisticno za mene... Plus mislim da su Racice najveci materijalisti pored Bikica. Sto se zena tice. Onako, ogranicene. A znam i one drugacije, prave dobrice... Zavisi i da li je osoba nizi ili visi tip.]

znaci nisam ja jedina primetila:rumenko::lol:
hajde necemo vise da generalisemo ,ima da navucemo gnev svih racica ovog sveta:hahaha:

Ni meni ne leze, iako mi je MO u Raku.
Mislim da bi ipak trebalo da se slazes s njima... bolje nego sa ostalima... A kako se s Ribama slazes?

pa ne znam...sto mi ne odgovaraju
super drugarica mi je riba:), ima Mo u sko(hehe) i asc-gem(180 moj Asc-steta sto nije musko:hahaha1: imamo super sinastriju)

ali nesto ne znam mnogo riba

meni definitivno najvise prijaju strelcevi, skorpije i vodolije
prosto moraju da imaju jak upliv bar jednog od ova 3 znaka,
da bi meni odgovarali

a ja baš volim ova generalizovanja što se tiče znakova i, uopšte, horoskopa :cool:
ne znači da je tačno, ali je zanimljivo :P

dakle, meni lično najomraženiji znak na strani muškaraca - Škorpije :neutral:.. nekada me je ložila činjenica da je neki tip u hor. Škorpija, ali više jock.. sve manje kapiram njihov zaguljen karakter..
a na strani žena - Device (ne mogu svariti neke njihove osobine) i Vage (iza slatke face - prikrivena dvoličnost) ..

Back