wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Moj znak je potpuno nebitan
Jer za razliku od nekih koji bi to voleli da pojednostave, ja nisam samo moje sunce u odredjenom znaku, kuci i na odredjenom stepenu. Ja sam citav komplikovani sistem planeta, aspekata i ostalih upliva. I naravno jednim delom krojac svoje sudbine.
Ako bi ti zelela da budes samo sunce u znaku, slobodno izvoli
Posebno ako se, kao u ovom slucaju ,to izvodjenje necega svodi na moje protivljenje glupim predrasudama koje ovde vladaju.
Ali vidis, kada kazes " ja sam informisana" a potom ne umes da argumentujes ista sto si rekla...ispadas malo smesna. Meni ne moras da se opravdavas, no eto, mozda bi zelela da se vidi da ne lupas u prazno.
Inace taj argument "Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto : je strasno star...sto bi rekli, kad ljudi nemaju sta pametno da kazu pa potegnu pitanje tudje vrednosti.
Nemoj bezveze sebe na taj nacin spustati.

Jer za razliku od nekih koji bi to voleli da pojednostave, ja nisam samo moje sunce u odredjenom znaku, kuci i na odredjenom stepenu. Ja sam citav komplikovani sistem planeta, aspekata i ostalih upliva. I naravno jednim delom krojac svoje sudbine.
Ako bi ti zelela da budes samo sunce u znaku, slobodno izvoli

Vrlo mi je drago da pratis moje postove. Pocastvovana sam tako divnom publikom. "Izvodjenje necega" je doduse u ovom slucaju vrlo upitan pojam.Ja mogu za zakljucim da nijesam vidjela ni jedini tvoj post a da ne izvodis nesto.
Posebno ako se, kao u ovom slucaju ,to izvodjenje necega svodi na moje protivljenje glupim predrasudama koje ovde vladaju.
Draga, ne spustaj ovo na licni nivo. Zaista nema potrebe za tim.Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto
Ali vidis, kada kazes " ja sam informisana" a potom ne umes da argumentujes ista sto si rekla...ispadas malo smesna. Meni ne moras da se opravdavas, no eto, mozda bi zelela da se vidi da ne lupas u prazno.
Inace taj argument "Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto : je strasno star...sto bi rekli, kad ljudi nemaju sta pametno da kazu pa potegnu pitanje tudje vrednosti.
Nemoj bezveze sebe na taj nacin spustati.

) onda neka ti bude, leti 

Sve u svemu, previse negativno i pesimisticno za mene... Plus mislim da su Racice najveci materijalisti pored Bikica. Sto se zena tice. Onako, ogranicene. A znam i one drugacije, prave dobrice... Zavisi i da li je osoba nizi ili visi tip.

.. nekada me je ložila činjenica da je neki tip u hor. Škorpija, ali više jock.. sve manje kapiram njihov zaguljen karakter..