Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joooj ja sam racica, ali veruj mi najmanje od svega sam samoziva!
Sto rece ne bih da generalizujem ali ja nekako najmanje volim blizance, 100 puta sam se razocarala u osobe tog znaka.

Ne bih bas tako drasticno da kazem da su najgori, ali mogu najpre da me izlude Blizanci!

:lol:jao kolko meni imponuje sto ne umete..e sad ozbiljno..teski smo mi za odrzavanje..al su povrsni i neiskusni oni koji tesko izlaze na kraj s nama..treba malo kefala i strpljenja..naravno mora da nam se svidite i da niste povrsni:lol:ima smor blizanaca ali podznak zna da uzme pod svoje i treba koristiti te osobine koje se pokupe od njega

:lol:jao kolko meni imponuje sto ne umete..e sad ozbiljno..teski smo mi za odrzavanje..al su povrsni i neiskusni oni koji tesko izlaze na kraj s nama..treba malo kefala i strpljenja..naravno mora da nam se svidite i da niste povrsni:lol:ima smor blizanaca ali podznak zna da uzme pod svoje i treba koristiti te osobine koje se pokupe od njega

Neka hvala.... moze tebi da imponuje koliko hoce... naravno opet kazem ne generalizujem al cime se budala ponosi pametan se stidi.

Znam da je raspored planeta,i njihov odnos jako bitan,al bez obzira na to,vage koje sam ja sretala su generalno dvolicne,slatkorecive,lazljive,umilne,a jako otrovne,fuuuuj.Mislim na zenske
Muske skorpije mnogo pricaju,al malo rade:whistling: ali su jako zanimljivi u psiholoskom smislu

Ja sam vaga, i nisam ni dvolicna, ponajmanje slatkoreciva, naprotiv, veoma sam ostrog jezika, nisam ni lazljiva - pritom ne podnosim lazljivce, umilna sam samo prema dragim ljudima, a i to nije pravilo bas.
Ovoreno pokazujem netrpeljivost, a i dopadanje.
Do sada se u zivotu nisam uspela da slozim sa zenskim devicama - previse su sitnicave za moj ukus, a ni sa jarcevima nikako. Sto ne znaci da na ovom svetu nema zenske device ili jarca koji bi mi odgovarali kao licnosti.

Blizanci i Bikovi... a i Ribe su mi totalno cudne....
U glavnom sam sa ljudima ovih znakova imala negativna iskustva... ili jednostavno ne prijaju mom senzibilitetu... Naravno ne generalizujem...

Ja ne volim da generalizujem, ali sam se generalno uvek sa Škorpijama dobro slagala.
Ima u njima nešto i rušilačko, ekstremno, ali i magnetično :D :D :D.
Mada naravno, to sve zavisi od kompletnog horoskopa.. ovo je baš najuopštenija generalizacija.

A vezano za temu, ne bih mogla reći da je bilo osoba baš u određenom znaku, da nikako "ne mogu sa njima"...
Nekad teže komuniciram sa par RIba i to je to :D.

pf nije tačno. :P :ljutko: :roll:

BLIZANCI LAZU.To je opstepoznata cinjenica.Kad pogledas jednog blizanca kroz zivot i njegovu pricu-divis se toj divnoj prici,opcinjen si.Kad saberes DELA i sve sto je ta osoba uradila,zgrozen si i shvatis da prica nema veze sa realnoscu,JER BLIZANCI LAZU.To je jedino dobro sto rade-LAZU I MAZU.Meni licno su smesni.Kad pocnu da pricaju,ja prekinem i kazem''Vazi se:zcepanje:''

Vaga kao vaga nema osobine.
Vagi osobine daju planete i pozicije.
I naravno da ima veze gde je nekome mesec.
Vaga kao vaga ce imati potpuno izmenjen, naprimer, odnos prema ljubavi u zavisnosti od toga gde su joj venera, mars i u kojim su kucama.
I mozes imati tri tipicne vage sa drugacijim polozajima ovih planeta i to ce manje ili vise izmeniti njihov prvobitni sklop.
Primer.
Imas dva tipicna blizanca sa mesecom u lavu.
Posmatramo njihovu teznju da budu u centru paznje.
Prvi mesec je ohladjen saturnom , prvi je pojacan vrelim marsom ..dobices dve potpuno drugacije manifestacije jedne osobine. Ako je manifestacija drugacija drugacije ce i okolina reagovati na njih .

Ovo o cemu ti pricas bi bila idealna pozicija..svaka planeta na svom mestu.
Ali to se desava skoro nikad.
I svejedno nije dovoljno
Ja sam vaga.
slagali bi se mi?
Mozes mi i poblize objasniti.....

BLIZANCI LAZU.To je opstepoznata cinjenica.Kad pogledas jednog blizanca kroz zivot i njegovu pricu-divis se toj divnoj prici,opcinjen si.Kad saberes DELA i sve sto je ta osoba uradila,zgrozen si i shvatis da prica nema veze sa realnoscu,JER BLIZANCI LAZU.To je jedino dobro sto rade-LAZU I MAZU.Meni licno su smesni.Kad pocnu da pricaju,ja prekinem i kazem''Vazi se:zcepanje:''

ja se smejem tebi, odista.
očigledno te je neki blizanac zajeb'o nešto opako,
pa mu se sad svetiš preko internet foruma.
mislim, kakva bedna generalizacija. :roll:

ja se smejem tebi, odista.
očigledno te je neki blizanac zajeb'o nešto opako,
pa mu se sad svetiš preko internet foruma.
mislim, kakva bedna generalizacija. :roll:

Ne,nije me nikakav blizanac zaj...o,tacnije nikad ne bih bila u vezi sa takvim ljudima.Ovo sto sam napisala je moje iskustvo za blizancima kroz ceo zivot.Blizanci LAZU,u svim poljima zivota.Jednostavno-LAZU,bilo kroz posao,ljubav,brak,duple-troduplle veze,spletkare,povrsni su i meni licno smesni.
I ovo nije samo moje misljenje,vec misljenje svih poznanika koje znam(a medju njima ima i blizanaca),svesni su i sami svoje slabosti-LAZ.
To je njihov nacin postojanja-LAZ I OBMANA.Tako se valjda stite od ljudi i okolnosti.
Bitno je da LAZU.

Poslednja izmena:
oprosti, smatram da lupetaš.
uopšte me ne dotiče to što pričaš,
jer nimalo nije tačno.
znači da ne znam koliko ljudi na svetu koji su u znaku blizanca ceo život gradi na lažima i prevarama?
ne lupaj, molim te. :roll:
lažu lažu lažu, je l' imaš nešto umesto toga da kažeš?
znam puno blizanaca koji su izuzetno iskreni, znam i one prevrtljive, znam svakakve...

meni su lično ribe, generalno, pokvarene osobe, a opet imam jednu super drugaricu koja je riba u horoskopu.
to zavisi od drugih stvari u natalnoj karti ne samo od znaka, zaboga.

čudim se koliko je ljudi koji se ponašaju kao klinci.

oprosti, smatram da lupetaš.
uopšte me ne dotiče to što pričaš,
jer nimalo nije tačno.
znači da ne znam koliko ljudi na svetu koji su u znaku blizanca ceo život gradi na lažima i prevarama?
ne lupaj, molim te. :roll:
lažu lažu lažu, je l' imaš nešto umesto toga da kažeš?
znam puno blizanaca koji su izuzetno iskreni, znam i one prevrtljive, znam svakakve...

meni su lično ribe, generalno, pokvarene osobe, a opet imam jednu super drugaricu koja je riba u horoskopu.
to zavisi od drugih stvari u natalnoj karti ne samo od znaka, zaboga.

čudim se koliko je ljudi koji se ponašaju kao klinci.

Vazi.Blizanci su najbolji,to sto lazu nema veze.Ajd zdravo,pocela si da tupis praznu blizanacku pricu.A za takve kao uvek imam''Vazi :zcepanje::''

Devojke, opušteno... ne dižite kuku i motiku jedna na drugu ;)
Svaki znak ima svoje i (uslovno rečeno) pozitivne i negativne karakteristike; a kakav će neko biti zaista, mislim invididua, to zavisi od svih aspekata u natalnoj karti...ne može se posmatrati samo gde je Sunce.

Vazi.Blizanci su najbolji,to sto lazu nema veze.Ajd zdravo,pocela si da tupis praznu blizanacku pricu.A za takve kao uvek imam''Vazi :zcepanje::''

ti očigledno ne umeš da komuniciraš kao osoba koja bi trebalo da ima više od 12 godina. :lol:

Svaki znak ima svoje i (uslovno rečeno) pozitivne i negativne karakteristike; a kakav će neko biti zaista, mislim invididua, to zavisi od svih aspekata u natalnoj karti...ne može se posmatrati samo gde je Sunce.

apsolutno.

Девице - склоност гунђању, убијање детаљима, трачарење, забадање носа тамо где му није место;
Рибе - осетљивост, фолирање за медаљу, `мене нико не воли, мене нико не разуме`.

Иначе, ја сам Риба - Девица :lol:... на сву срећу немам ништа од поменутих особина, више вучем на Шкорпију. :mafijas:
Одлично се слажем са Шкорпијама и Биковима.

Poslednja izmena:

Back