Najbrzi i najludji automobili

uh, ne znam da li je neko chuo za porshe 911 od jednog leeka iz Krushevca. Shta da Vam kazem kad je leek (bar sam ja tako chuo) potroshio 2x vrednost auta na njegov tuning. Auto je tuniran u Nemachkoj i kolko ja znam ima oko 700hp.
Setio sam se njega jer sam ga pre 2-3 dana video kako je prozujao pored mene:)
Googlao sam sad malo, ali na zalost...nisam mogo da nadjem ni informacije, a ne slike od ovog porshea...pa ako neko ima, nek postavi.
e da, jednom prilikom je bio na sat-u...gde su ga oni testirali.....ali na zalost, sat medao group nema nikakvu arhivu na sajtu(sajt im je bedan skroz :( ) tako da i tu nisam mogo da nadjem informacije.

pozdrav. :)

Iz takvih automobila maksimum mozes da izvuces na nekom aerodromu ili poligonu predvidjenom za velike brzine.Takav auto pokazuje prave karakteristike kad ti se kazaljka popne na 200,pa i onda do 300 ubrza pre nego neki auto od 0-100 km/h...
Gledao sam na nekom velikom poligonu je bio test super automobila.Cilj je bio ko ce najbrze da postigne brzinu od 320 km/h.Duvao je jak vetar,i jedino su italijani uspeli(ferrari i lambo)
911 im je bio najblizi ali ostali nisu,znaci bmw,maserati,aston martin-sve sama elita super automobila

Nije najbrži, ni najluđi, ali ipak spada u grupu naludih - a i meni bi bio sasvim dovoljno lud... :lol:
"Faca" koja se pamti...
70dodgesuperbee454jv8.jpg

1970 Super Bee

Back