X-factor AM 007:Mustang kolika je max. brzina za ova dva Cadillaca gore?????????
Oba su koncepta tako da sumnjam da ih je iko testirao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
X-factor AM 007:Mustang kolika je max. brzina za ova dva Cadillaca gore?????????
68Mustang428CJ:
X-factor AM 007:Ne kazem da ce VW biti sportista ili tako nesto, ovaj golf je stvarno dobar, ali nije vazno i ako ne izadje u serijsku, lepo je videti jedan ovakav pokusaj . . . .. . . A to da su italijani najbolji sportisti stvarno ne prihvatam!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeste da bas i ne volim vw i ostale nemce, ali molim te imaj postovanja prema porscheu, pa i bmw nije los, a da ne pricam za mercedes!!!!!!!!!!!! Italijani su dobri, ali ima li neki FERRARI koji ima brzinski rekord, u toj disciplini su Italijani posustali . . . . . . Francuska - Bugatti Vejron 407km/h, Engleska - McLaren F1 386km/h, Bristol Fighter T preko 410km/h, Nemacka - Porsche 997 H&R Mission 400 plus Vise od 400km/h, pa zatim nekoliko Brabusovih modela cija je brzina elektronski ogranicena na 340km/h!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gde su ovde Italijani??????????????
gt500:Koliko VW proda ovih modela godisnje ?

gt500:Pa nije uvek fazon u max. brzini ! Bugatti razvija tih famoznih 407km/h ali kako se on ponasa u krivinama naspram Ferrarija ili Porsche-a ?
68Mustang428CJ:Ali je dokaz da znaju da naprave super-auto.
He, he, heX-factor AM 007:Bolje kocnice, veca stabilnost, bolje se ponasha od neverovatnih PORSCHEA I FERRARIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam tacno od koje brzine ali posle te neke brzine, bugati vise ne skrece i sam volan se blokira i ides samo pravo 
Ja sam samo rekao kako se on "ponasa" a to ko ce kojom brzinom uci u krivinu zavisi pomalo i od krivine, napravi dovoljno dugu krivini pa ces moci da udjes u nju i da izadjes iz nje i sa 400 km. ako ti se cefne. . .X-factor AM 007:samo ti si budala koja kaze da ce neko i uci u krivinu tom brzinom . . . . . . . . pricamo o normalnim brzinama!!!!!!!!!!!!!!!!!!