- Poruka
- 12.877
Jeste, a kako se zove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . .:Jeste da je samo prototip ali po meni jedan od najlepsih. . .
![]()
Videh jedn ovakav svojevremeno i ovekovecio sam taj trenutak, jako zanimljiv autic. Inace malo istorije za ovaj auto. . . Zbog njega je uvedeno ogranicenje brzine na putevima. Jedna od legendi koja kruzi sa ovim autom je da ga je lik dobio za 18 rodjendan od svojih i isto poslepodne je poginuo u njemu. . . Neka dva novinara (ili je jedan od njih bio novinar) su u Francuskoj uspela da ga voze 309lm/h (ako se nevaram) i to je bio povod da se uvede ogranicenje brzine. . .68Mustang428CJ:
A kako se ovo uklapa u temu, samo da mi je znati....68Mustang428CJ:
Znaš ono: "Biciklista ajd odmori malo."jomini:A kako se ovo uklapa u temu, samo da mi je znati....![]()
Odgovor Engleza na Bugatti Vejron .. . . .. . 434km/h je potencijalna max. brzina!!!!!!!!!!
jomini:A kako se ovo uklapa u temu, samo da mi je znati....![]()
nesha taxista:Ma šta ima da strepe, u toj cenovnoj klasi, čak i mnogo ispod nje ime je izuzetno važno. Zato je i Phaeton u suštini slavno propao, Škoda Superb takođe, pravi se sve to, ali bogataši ne vole da se blamiraju. Muvaš ribu recimo i kažeš joj da voziš Poršea, ona zna da je to veoma brzo, a za Golfa moraš da joj objašnjavaš.
Vala bašnesha taxista:Ma šta ima da strepe, u toj cenovnoj klasi, čak i mnogo ispod nje ime je izuzetno važno. Zato je i Phaeton u suštini slavno propao, Škoda Superb takođe, pravi se sve to, ali bogataši ne vole da se blamiraju. Muvaš ribu recimo i kažeš joj da voziš Poršea, ona zna da je to veoma brzo, a za Golfa moraš da joj objašnjavaš.

Pa ti si onda jedan od retkih. Lično nisam nikad imao novca za tako nešto, pa nisam siguran kako bih se postavio u takvoj situaciji.X-factor AM 007:Dzabe njima ime ako manje vrede od GOLF-a GTI W12-650, vazno da je meni u mojim kolima lepo, a to je vec postalo seljacki da se ispred zenske kurcm sa svojim kolima, ja to ne volim i ne zelim da radim, zloupotrebljavam auto . . . . . . . . . . .