S
Sena
Gost
Prvo, da kazem da je Sizif pogresio sto se tice navodjenja najbrzih i najludjih automobila. Ako misli da gresim, neka se malo pozabavi tumacenjem pojedinih rijeci u postavljenom pitanju. S` postovanjem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojih reči? Za mene je ovo najluđi i najbrži auto bez konkurencije.Sena:Prvo, da kazem da je Sizif pogresio sto se tice navodjenja najbrzih i najludjih automobila. Ako misli da gresim, neka se malo pozabavi tumacenjem pojedinih rijeci u postavljenom pitanju. S` postovanjem!

ALO FORUMOVCI! Zar Vam se ne čini više da se ova tema pretvorila u pravi BLA-BLA forum u kome se masturbira sa "turbomodovanjem", "homogenizacijom" i sličnim glupostima. Ako smo već tražili najbrži i najluđi auto našao ga je Sizif: TRUST SSC, auto koji je probio zvučni zid na zemlji, kakvi "homogenizovani" BMW , Lamborginiji i sl. Hajdemo na novu kvalitetnu temu!HobbiT:koji ste likovi, pricate o kolima o 100k evra...
najbrzi auto i time i majludji je BMW !!!!
e a koji? pa Brabham BMW, ili ti turbomodovan m10 motor, spusten sa 2000ccm na 1400 zbog homogenizacije a izvuceno je 1400+ konja!!!
sada takav auto drzi rekord u drag-u na 1/4 milj sa rekordnim vremenom od 7.03s! za to vreme pri prolasku kroz liniju isao je 304km/h.
stavite vi najbrzu mecku,lamborginija,ferarija pa gledajte sta ce cica od 50 godina da im uradi![]()
Seno ne jedi se. Niko ovde nema namera da vređa bilo koga. Pitanje je bilo jasno: "najbrži i najluđi". Brže i luđe od ovog što je prijavio Sizif ne POSTOJI! Da ne bi više bilo ovakvih nesporazuma i ružnih reči predlažem da pitanja budu preciznije formulisana, automobil iz serijske proizvodnje, sa turbo, reaktivnim ili nekim drugim motorom i sl. Da li se slažeš? Čemu ono "pametnjakovići"? Poštovanje i tebi.Sena:Sad ispada da su Espanjol i Sizif najpametniji!!!!
Da li bi mi neko od "pametnjakovica" mogao da definise pojmove kao sto su: automobil, prevozno sredstvo, motorno vozilo, vozilo na motorni pogon???
Pitanja se postavljaju da bi clanovi i korisnici foruma mogli da odgovaraju i da daju licni stav o tome, a ne da bi Vas dvojica govorili sta je tacno, a sta ne! Tako da vase najbrze vozilo je subjektivni stav o necemu. Molim malo kulture!!!!!!!!!!!!!
Sa postovanjem svim citaocima!!!
To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
Bacio sam fotku Sizifu sa najosnovnijim podacima, a on zna kako dalje. Koga interesuje još više detalja neka se javi.brera:Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
espanol, daj onu fotku super fice gde je zute boje da se forumovci malo upoznaju sa nasim malim djavolom. napisi jos neku rec o njemu posto je tamo malo podataka o njemu.
Espanol:Bacio sam fotku Sizifu sa najosnovnijim podacima, a on zna kako dalje. Koga interesuje još više detalja neka se javi.brera:Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
espanol, daj onu fotku super fice gde je zute boje da se forumovci malo upoznaju sa nasim malim djavolom. napisi jos neku rec o njemu posto je tamo malo podataka o njemu.
Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
U pravu si, bio je na Lovćenu i pobeđivao, i skromno, ja sam ga "klepao" svojim rukam. Pozdrav.Liberal:Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
Lijepo izgleda jeste li ga Vi konstruisali cini mi se da Lovcen sa Cetinja ima taj model koji se trka na brdske staze ili se varam.
Ajde Sizife nabachi te slike da vidimo svi.
Espanol:U pravu si, bio je na Lovćenu i pobeđivao, i skromno, ja sam ga "klepao" svojim rukam. Pozdrav.Liberal:Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
Lijepo izgleda jeste li ga Vi konstruisali cini mi se da Lovcen sa Cetinja ima taj model koji se trka na brdske staze ili se varam.
Hvala Liberal!Liberal:Espanol:U pravu si, bio je na Lovćenu i pobeđivao, i skromno, ja sam ga "klepao" svojim rukam. Pozdrav.Liberal:Espanol:To je domaći "hand made" poznatiji kao "super fića", pravljen za Hobi klasu u šampionatu SCG.Liberal:Espanole koja je ovo mashina iza Vas u Vashem profilu zaista lijepo izgleda.
Svaka cast za uradjeni posao auto je odlican, majstor ste nema sto, gledao sam ga na TV-u zaista dobro ide.
Pozdrav
).