Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno. U svim taksijima je cena od zelenjaka do aerodroma 750-800 din po prvoj tarifi i tu pogodnosti nema ali ako se vozis od npr Vidikovca ili Borce, Beogradski isto naplacuje 800 din a ostali koliko otkuca taksimetar. I nema samo Lux taxi dobra vozila. Na prvom mestu je Cukaricki plavi taxi koji ima najbolji vozni park a na drugom su Lux i Pink. Zuti taxi je ubedljivo najgori po tom pitanju. U svakom slucaju uvek kada zoves trazi da ti se posalje bolje vozilo, nebitno koji taxi zoves !

ima veze kakav je taxi...poslednja dva poota startovao sam....zbog žoorbe..na ulici...jedan raspali aoodi..mislim iz '78. ne veroojem da je kasnije godište proizvodnje....i jednu zastavu...isto raspalu...rekoh..ša ima veze....unootra je bilo toliko prljavo da nije normalno...a vozači su odavali utisak da se nisu koopali od božića 2003....ne preteroojem..morao sam da otvaram prozor diskretno da dišem na slamčicu..uspoot sam i čekao da se sam aooto raspadne..... e, posle ta dva poota.....čekao sam i merkao taxi aootomobil.....pa sam tako izabrao novi bmw........unootra miriše bre sve....mlad vozač......vodi račoona o aootomobiliu...na zadnjem sedištu novine lepo....ma milina mi je bila da se vozim...a cena ista....ja kod matoraca i u raspale lade i zastave više ne ulazim.....bitan je kvalitet aoota... jer...mogu u sooprotnom slobodno sa ciganima sa drvenom zapregom da se vozim sa konjima ili moltokooltivatorom....neka im odobre da stave taxi oznake...barem ću da boodem na čistom vazdoohu...a uspoot će i da mi porave kišoobran i da mi pevaju..

Nije malo uzeti za start 80 odnosno 98 din. Ali ne kazem ja to nego, kad zoves npr Pink, Beogradski ili neki drugi taxi koji ne pita pravac onda taksista i nezna gde ides pa tako mozes da odes do prve bandere, do doma zdravlja ili do Novog Sada.

E od danas imate 20 % popusta u svim asocijacijama ALI uz nove cene. Jedino Beogradski 9801 za sad ne daje popust i ne pita za pravac [takodje uz nove cene]. Jedino je do i od aerodroma fiksno 800 din iz bilo kog kraja grada sto je veoma povoljno [za Vas stranke]

Nerazumem ? Jel pitas u cemu je caka tj zasto ne dolaze na poziv ako su svi prazni ? Pa ako npr zoves moje udruzenje Pink i kazu ti da nema slobodnih vozila onda ih stvarno nema u blizini a ulicom mogu da spartaju Goldovi, Alfe, Plavi, Zuti.......nemozes bas sve asocijacije da zoves i da bas niko nema vozila !

Nerazumem ? Jel pitas u cemu je caka tj zasto ne dolaze na poziv ako su svi prazni ? Pa ako npr zoves moje udruzenje Pink i kazu ti da nema slobodnih vozila onda ih stvarno nema u blizini a ulicom mogu da spartaju Goldovi, Alfe, Plavi, Zuti.......nemozes bas sve asocijacije da zoves i da bas niko nema vozila !
Ne verujem da su svi prazni..samo na ulicu kad izadje nije guzva i kao sto sam vec rekao puno slobodnih..ne znam da li funkcionise kad ona kaze..da ce sacekati..na liniji..ispred zgrade..da bude slobodan neko za na pr.10 min..pa da je pokupi..kapiras..do sada to nije pilo vodu..ni to mi nije jasno zasto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back