Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ko je lud da izadje da radi kad nema guzve jer tad nema ni posla preterano ? Radi se kada se nesto desava, kad ima posla na ulici, kad ti stanica non-stop cita voznje.........logicno. Svi izlaze zbog para, a niko da bi se vozikao ili druzio sa kolegama. I zasto neko ko je slobodan nebi dosao kada ga pozoves jer, ne vozi te dzabe ? Opet se vrati i procitaj moju poslednju poruku. Pozz

Pa ko je lud da izadje da radi kad nema guzve jer tad nema ni posla preterano ? Radi se kada se nesto desava, kad ima posla na ulici, kad ti stanica non-stop cita voznje.........logicno. Svi izlaze zbog para, a niko da bi se vozikao ili druzio sa kolegama. I zasto neko ko je slobodan nebi dosao kada ga pozoves jer, ne vozi te dzabe ? Opet se vrati i procitaj moju poslednju poruku. Pozz
To ima logike..da nema u tom trenutku dovoljno vozila na ulici..ali opet kazem zena ide nonstop taxijem..ne u isto doba dana..i ima problema doci do vozila..nervira se uvek po 15-20min;)

http://www.znamo.se/register/86e4d45...762a686ddd542a
jel mozete da se reg na ovaj link samo kliknes na link i registrujes se to je najbolji sajt za upoznavanje u srbiji sajt je zabavnog karaktera kao i myspace.Kada se reg nemojte da zaboravite aktivirati mail,sajt je extra a videcete i sami a ima i nagradna igra na sajtu za najbolje a ja zbog toga i saljem ako bar mozete da mi pomognete a mail je obavezan da se aktivira.Hvala vam puno!!!

--------------------------------------------------------------------------------

a ZUTI TAXI niko nespominje?
Zuti je puko ko dinja.....
Zasto ulazak u taxi vozilo u Smederevu kosta 10 dinara a voznja od nekih 2 km. 80 din.?
Zato sto su svi beogradski taksisti obicni lopovi
Nije u redu da nas nazivas lopovima. Ako je Bgd skup nemoj iz Smedereva da dolazis. Nemas racuna :rolleyes: U Beogradu je i zivot mnoooogo skuplji nego bilo gde u okolini pa je i taxi srazmerno :wink:

iskreno nemam pojma....
znam da moj cale zbog posla promeni jedno 5 puta na dan taxi, (mrzi ga da vozi) i uvek uvek uzima LUX.....ono dobri auti, ljubazni ljudi....mada kada sam sa njim, i to ono na ulici hvatamo taxi, uzmemo prvi koji naidje....
e jedno me interesuje....!!
ljudi krenuli na more. pozvali taxi, stoje, izasli na ulicu cekaju, dodje taxi, kad ono nista!! taxista nece da ih vozi jer nije znao da imaju kofere, itd i samo otisao :S
to moze?!

Zuti je puko ko dinja.....Nije u redu da nas nazivas lopovima. Ako je Bgd skup nemoj iz Smedereva da dolazis. Nemas racuna :rolleyes: U Beogradu je i zivot mnoooogo skuplji nego bilo gde u okolini pa je i taxi srazmerno :wink:

Tacno , nije u redu da vas nazivam lopovima , vi ste derikoze ! Nije zivot u unutrasnjosti deset puta jeftiniji od zivota u Beogradu .
Inace , u Smederevu sam boravio sasvim slucajno.

ljudi krenuli na more. pozvali taxi, stoje, izasli na ulicu cekaju, dodje taxi, kad ono nista!! taxista nece da ih vozi jer nije znao da imaju kofere, itd i samo otisao :S
To je prakticno nemoguce. Kada zovete taxi napomenite da Vam treba vece vozilo zbog prtljaga i nece biti problema. Mi cak i NE naplacujemo prtljag do zel stanice i aerodroma [Pink taxi]
Tacno , nije u redu da vas nazivam lopovima , vi ste derikoze !
Pa reci mi g.Rajkovicu, koje su po tebi realne cene ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back