Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uskoro nove cene : start 128 din, prva tarifa 46 din a druga 58 din
Зашто оволико?:eek:
Да ли је могуће да немате рачуницу да возите за мање новца?
Прекјуче 320 дин од трамвајске окретнице на Коњарнику до Славујевог Венца!:thumbdown:
И то Пинк такси!

A koliko mislis da je realno za tu relaciju ?
Јеротије, то је релација од 5-6км.
Да ли је логично да ми се за 5-6км наплати 320 динара?...нека је и бензин 90 дин...он за 320 дин може да купи 4 литра бензина...и више... нека му аутомобил прелази 100км са 8 литара...ало, наплата као да сам вожена 50 км...разумем ја и порез и зараду, али ипак, што је много, много је.:thumbdown:

Poslednja izmena:
нека је и бензин 90 дин...он за 320 дин може да купи 4 литра бензина...и више... нека му аутомобил прелази 100км са 8 литара
Kao prvo, benzin nije 90 din nego okok 100 a vec sutra ce biti 107 a nijedan auto ne trosi 8 l na 100 km. Pa jedna obicna zastava 101 trosi minimum u gradu 12 l. Al niko vise i ne vozi na benzin nego na plin koji je u Beogradu 52 din. I nerazumes ti porez i ostale troskove. Da razumes nebi tako pisala-o. Mnogo je to gore nego sto izgleda. Sto je najgore, svakim danom sve vise taksista vidjas na ulici, sto onih sto dobijaju regularno dozvole a sto divljaka. Evo npr zuti taxi je ovih dana pustio u mrezu 50 divljaka. EJ ZUTI TAXI:eek::eek::eek::eek::eek:. A predsednik tog udruzenja je i predsednik naseg taxi sindikata Aleksandar Bijelic. Sta dalje da ti pricam dokle je ovo doslo. Pravi cirkus. Svakim danom je sve gore pa razmisljam i da promenim zanimanje. Ocekujem jos gora vremena. Jos jedino Pink, Beogradski i Lux nemaju divljake. Mislite o tome kada zovete taxi.....

Kao prvo, benzin nije 90 din nego okok 100 a vec sutra ce biti 107 a nijedan auto ne trosi 8 l na 100 km. Pa jedna obicna zastava 101 trosi minimum u gradu 12 l. Al niko vise i ne vozi na benzin nego na plin koji je u Beogradu 52 din. I nerazumes ti porez i ostale troskove. Da razumes nebi tako pisala-o. Mnogo je to gore nego sto izgleda. Sto je najgore, svakim danom sve vise taksista vidjas na ulici, sto onih sto dobijaju regularno dozvole a sto divljaka. Evo npr zuti taxi je ovih dana pustio u mrezu 50 divljaka. EJ ZUTI TAXI:eek::eek::eek::eek::eek:. A predsednik tog udruzenja je i predsednik naseg taxi sindikata Aleksandar Bijelic. Sta dalje da ti pricam dokle je ovo doslo. Pravi cirkus. Svakim danom je sve gore pa razmisljam i da promenim zanimanje. Ocekujem jos gora vremena. Jos jedino Pink, Beogradski i Lux nemaju divljake. Mislite o tome kada zovete taxi.....
Па што се љутиш?
Ето, написала сам ти и како је у НС, на коју фору они могу, а у Београду се не може?

Али...да смо дотакли дно, јесмо. Нема спора.

П.С. Искључиво се возим Пинк-ом и Бео-таксијем.;)

I ja mislim
a020.gif

Знам за ту тенденцију, немој да бринеш.
Немамо адекватне левичаре на сцени политичкој и на жалост, ако се сад не опасуље, народ ће за коју годину бити буквално бедан.
А то 30-40 хиљада је ништа ако си породичан човек.

Sve znas, no videcemo sta ce nas nov gradonacelnik da uradi. Ili ce da skloni ove divljake sa ulice i da uvede red jednom za svagda ili ce da pusti u taxi sve koji zele to da budu. Iako sam Radikal mislim da ce nazalost da bude ovo drugo
a050.gif

Mozda ste negde o ovome i pisali(u tom slucaju izvinjavam se,ali nemam vremena da citam)-neke stvari meni nisu jasne.Kad god dodjemo u Bgd.imamo problem da nece niko da nas primi u taxi-naime kad cuju da idemo blizu,u Vojvode Milenka(sve se desava na autobuskoj stanici)-jednostavno ljudi nece.Dva puta sam uspela da me prime u taxi uz obaveznu naplatu za prtljag?! Jednom je to bio poveci kofer,a jednom bas smesno malo torbice-ali 'ajd.Par puta su me nudili-"evo ovaj kolega moze"-a kolega divljak mi trazi za tu relaciju 400-600din.*&%$#$(ovako se psuje na internetu,zar ne?)Veceras je moj muz po zestokom pljusku sipcio peske iz istog razloga,pored gomile taxija kod autobuske i zeleznicke stanice! Takodje kada iz Vojvode Milenka cerka zove taxi(ne znam koji)pitaju je dokle ide,i kad cuju da je samo do stanice-kazu joj da imaju vozilo za 45' ili ceo sat?!?
E sad me zanima:
-nije li sve to totalno neprofesionalno?
-matematicki mi nije jasno-start je veoma visok(u Krusevcu je 25din),zar nije isplativije voziti vise kracih relacija i vise puta naplatiti start..?

U svakom slucaju korisno je sto uvek nabacujemo misice vukuci kofere i torbe uzbrdo,,,:thumbdown:

Daj bre......pa koji je taksista kucu napravio od taksiranja ? Necu da se vredjam ali nemoj molim te da me zasmejavas. Ako pristedis malo ostane ti mesecno "lufta" 200-300 eura koje ti kad-tad odu za kola i uvek si na pocetku. To ti je realnost a ti misli sta hoces. Pozz

Daj bre......pa koji je taksista kucu napravio od taksiranja ? Necu da se vredjam ali nemoj molim te da me zasmejavas. Ako pristedis malo ostane ti mesecno "lufta" 200-300 eura koje ti kad-tad odu za kola i uvek si na pocetku. To ti je realnost a ti misli sta hoces. Pozz

Sve ok..ni ja ne zelim svadju..ali realno pogledaj koliko je jedna voznja..neka je prosek 300-400 din ali siguran sam da je vise..i sad reci da se dnevno ne moze napraviti 10ak tura..to je 50e na dan..stalne..duze voznje..guzve..nocne..premijere..znaju se cake i lokacije gde ima musterija..zato se i bira sto kaze vesna..da nema posla vozili bi svi i bili srecni..ovako radi svako koliko mu treba kesha.

Pazi ovako, ako cekas negde na taxi stanici pola sata i vise normalno je da ces da sacekas jos malo i da uzmes neku dugu voznju a ako si onako negde u prolazum uzimas sve sto se nudi. Ti si u pravu Vesna kada kazes za start i ja licno najvise volim te voznje od po "dve bandere" ali vecina taksista je imala poklonjenu dvojku iz matematike
k045.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back