Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo vrlo tesko jer i divljaci nose tkz kviska. Nabrojacu firme koje pouzdano nemaju divljake : Pink, Zuti, Bgd taxi, Cukaricki i Taxibell. Gledaj koga zaustavljas na ulici da nebude posle da su svi taksisti lopovi !

Tj. udruzenja koja daju popust imaju divljake. Dali je to neko pravilo? Koliko su vase informacije tacne da se tu neradi o ubijanju konkurencije.Ja koristim taksi usluge tri-cetiri puta na dan tako da mi onih 20% bas znaci.

moje mišljenje o taxistima je najbolje moguće. nikad mi se nije desilo da me neko zavrnuo...čak jednom nije hteo da mi naplati, jer je video da sam uplakana.
i ne znam - toliko se vozim taxijem - ne znam ko je divljak, a ko ne?

po tarifi.... iliti mnogo tanjem novcaniku od normalne voznje.. (: .... e, znate sho je dobro voziti se taxijem..izm. ostalog, dobijete mali test novih aootomobila...ako imate srece......jooche sam se vozio taxiem...neki opel..nije neki nego nova astra...i to karavan automatik...i ne da je tvrd i tesan...a spolja okej..lep chak....tako sam prestao da se lozim na opel merivu...... koju sam bash mislio da pazarim......

Tj. udruzenja koja daju popust imaju divljake. Dali je to neko pravilo? Koliko su vase informacije tacne da se tu neradi o ubijanju konkurencije.Ja koristim taksi usluge tri-cetiri puta na dan tako da mi onih 20% bas znaci.
Juce sam vozio iz grada stranku od Strahinjica Bana do Stare pazove. Taximetar je otkucao nesto malo manje od 2.000 din. U neobaveznoj prici covek mi kaze da je probao sve firme koje daju popust i kaze da mu se najvise isplati da se vozi sa mojom firmom koja popust ne daje. Vece pre mu je Alfa taxi naplatio 2.300 din [dao mu je popust :D]. Nekazem i nemislim da su svi lopovi iz tih divljih udruzenja ali zasto da uopste o tome razmisljas kad zoves taxi ? A da znaci tih 20 % popusta.....pa znaci. Znaci i nama koji vozimo. Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back