Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.149
Zapinjem iz sve snage. E nocas je bilo ok. Valjda zbog dana zaljubljenih mada.....vise sam video pijanaca nego parova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi to da dodje na svoje mesto..
Nesmetaju divljaci vise?
Kako prepoznati divljaka TAKSISTU na ulici.
Vrlo vrlo tesko jer i divljaci nose tkz kviska. Nabrojacu firme koje pouzdano nemaju divljake : Pink, Zuti, Bgd taxi, Cukaricki i Taxibell. Gledaj koga zaustavljas na ulici da nebude posle da su svi taksisti lopovi !
Juce sam vozio iz grada stranku od Strahinjica Bana do Stare pazove. Taximetar je otkucao nesto malo manje od 2.000 din. U neobaveznoj prici covek mi kaze da je probao sve firme koje daju popust i kaze da mu se najvise isplati da se vozi sa mojom firmom koja popust ne daje. Vece pre mu je Alfa taxi naplatio 2.300 din [dao mu je popustTj. udruzenja koja daju popust imaju divljake. Dali je to neko pravilo? Koliko su vase informacije tacne da se tu neradi o ubijanju konkurencije.Ja koristim taksi usluge tri-cetiri puta na dan tako da mi onih 20% bas znaci.
hvala. treba mi tvoja vizit karta...kad mi je frka, znašMa simpaticna je. To je nas drug !
Uvek na raspolaganju Vas drug jerotije, Pink taxi 318. Svima sa foruma krstarice popust 50 % pod uslovom da ne idu u Novi Sad, Pozarevac i sl. Pa gde to ima ?