NAJBOLJI INTERNET BROWSER

Najbolji Brouzer?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Internet Explorel

• Safari

• Opera Mini

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma jok,, stari IE je krsh ali na 7 i 8 su poradili ozbiljnije , stara dama i dalje jeste spora ali ima stvari u kojima se ostali gube ko nepushach u fabrici duvana a IE ih chita sa smooth renderom

safari ko i sve namenjeno za mac je krshina

opera isto ima ozbiljne bagove i nedostatke kao i chrome i ostali netscape, avast i tome slicno

nije chudo shto IE i firefox pokrivaju 85% browser trzista s tim sto bi firefoxu pripalo daleko vishe da su korisnici interneta pismeniji a da IE se ne dobija sa sistemom koji je u najmasovnijoj upotrebi

.
Ali je i dalje IE busan tako da pored Mozzile i ostalih nema potrebe da se koristi.
Mozilla ubedljivo najbolji!
A ti bi mogao da obrazlozis zasto to mislis...:rtfm:

Ja koristim Mozillu i skroz mi je ok browser ali znam iz iskustva da i mozilla ume da zaglavi opasno, bash zbog te gomile addova, neki crpe dosta ram-a itd...

Pa evo meni je od juce pocela da secka Mozzila.Znaci,skrolujem stranicu a ono secka li secka...
To mi se desavalo i ranije,ali u zadnje vreme nije.Verovatno posto sam otvorio dosta tabova.Toliko o ubrzanju u odnosu na prosle verzije...:dash:

Jesi pogledao u task manageru dali je to do mozile? Mozda ti neki program crpi ram....ja imam otvoreno ponekad i po 15tak tabova i svi ucitavaju sa youtube-a pa mi nesecka iako zauzima puno rama...na kraju uvek mozes da je izbrises pa ponovo instaliras...ili probaj sa operom ili safarijem ili cime vec....

Jesi pogledao u task manageru dali je to do mozile? Mozda ti neki program crpi ram....ja imam otvoreno ponekad i po 15tak tabova i svi ucitavaju sa youtube-a pa mi nesecka iako zauzima puno rama...na kraju uvek mozes da je izbrises pa ponovo instaliras...ili probaj sa operom ili safarijem ili cime vec....

Pa to sam i uradio,instalirao sam operu koja radi savrseno...
Mrzi me sada da resintaliram mozzilu,ali uradicu to svakako...;)
Do nje je problem...

Ja korsitim:
1.Mozilla Firefox
2.Google Chrome
3.Interner Explorer

Ova poslednja 2 mi rade normalno, ali me nervira to sto je Mozilli Firefox potrebno 10 sekundi da ucita pocetnu stranicu i posle toga radi normalno.Imam 4gb rama,intrenet 1 mbit,procesor Q6600...Pokusao sam da reinstaliram,pa da je opet instaliram, ali nije pomoglo!Da li mozda neko zna u cemu bi mogao da bude problem?Unapred zahvalan.

Ja korsitim:
1.Mozilla Firefox
2.Google Chrome
3.Interner Explorer

Ova poslednja 2 mi rade normalno, ali me nervira to sto je Mozilli Firefox potrebno 10 sekundi da ucita pocetnu stranicu i posle toga radi normalno.Imam 4gb rama,intrenet 1 mbit,procesor Q6600...Pokusao sam da reinstaliram,pa da je opet instaliram, ali nije pomoglo!Da li mozda neko zna u cemu bi mogao da bude problem?Unapred zahvalan.

Izgleda da mozzila ima nekih problema...
Meni nesto usporava,npr. ovde kad kucam neku rec otkuca kako treba a neku sa zakasnjenjem iako sam ja iskucao na tastaturi...
A i neki put mi secka kad scrollujem a imam 2 GB rama...

Ja korsitim:
1.Mozilla Firefox
2.Google Chrome
3.Interner Explorer

Ako vec ne mozes da koristis firefox,koristi operu...
Bolja je od chroma,a IE ne bih da komentarisem...;)

najbolji je onaj koji ja koristim, a to je onaj koji malo ko drugi koristi pa sam poseban i mogu da umisljam da sam fascinirao ljude na forumu, koje ni ne poznajem.

a sad ozbiljno:

IE je stagnirao dugo, izgubili su moje poverenje i jako tesko (mozda nikako) ce ga povratiti
Firefox mi radi odlicno, od addonova korisim samo sjajni NoScript i ponekad ukljucim bagoviti VideoDownloadHelper. Dovoljno je popularan da se svi potrude na njihov sajt dobro radi pod Firefoxom.
Opera mi je zamrzavala na 10-20 sekundi (sto je vecnost kad se browsuje). Mada sam je koristio na dialup-u (iskljucivanje ucitavanje slika i email ugradjen). Najnapredniji u smislu features-a, ali meni se pokazao kao nestabilan (a i trosio mi CPU previse).
Safari sam probao, nisam nasao nista interesantno sto Firefox nema.
Chrome... "Stvari treba da budu sto je moguce jednostavnije, ali ne jednostavnije od toga", a Chrome je jednostavniji od toga.
A Mozilla based clonovi mi ne trebaju...

najbolji je onaj koji ja koristim, a to je onaj koji malo ko drugi koristi pa sam poseban i mogu da umisljam da sam fascinirao ljude na forumu, koje ni ne poznajem.

a sad ozbiljno:

IE je stagnirao dugo, izgubili su moje poverenje i jako tesko (mozda nikako) ce ga povratiti
Firefox mi radi odlicno, od addonova korisim samo sjajni NoScript i ponekad ukljucim bagoviti VideoDownloadHelper. Dovoljno je popularan da se svi potrude na njihov sajt dobro radi pod Firefoxom.
Opera mi je zamrzavala na 10-20 sekundi (sto je vecnost kad se browsuje). Mada sam je koristio na dialup-u (iskljucivanje ucitavanje slika i email ugradjen). Najnapredniji u smislu features-a, ali meni se pokazao kao nestabilan (a i trosio mi CPU previse).
Safari sam probao, nisam nasao nista interesantno sto Firefox nema.
Chrome... "Stvari treba da budu sto je moguce jednostavnije, ali ne jednostavnije od toga", a Chrome je jednostavniji od toga.
A Mozilla based clonovi mi ne trebaju...

Konacno neko da objasni lepo zasto koristi odredjeni browser,a ne tipa taj i taj je najbolji...:worth:

1.Firefox ( BTW, onaj na Linuxu neuporedivo bolje radi nego Windows verzija)
2.Opera - najbrzi browser
3.Internet Explorer - nazvao bih ga backup browserom, uvek je tu kad ova dva zaribaju
4.Crome - malo isprobao, brz, minimalan izgled, al pun bagova i nestabilan.

Изнова и изнова који бровсер који ос. Аман ман`те се ћорава посла. Ако нисам читао бесконачно + 1 глупих одговора на исту тему мање нисам...

Mozila FIrefox svakim update-om postaje sve gora i sve više baguje. Treba joj pola minuta da se podigne.
Ali ima odlične addon-ove i plugin-ove.
Sad sam prešao na Google Chrome koji je stvarno brz ali recimo ne mogu da gledam klipove na forumima, ne mogu da provalim zašto.

Back