NAJBOLJI INTERNET BROWSER

Najbolji Brouzer?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Internet Explorel

• Safari

• Opera Mini

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja se slažem sa ovom devojkom
firefox115.jpg

So, Firefox

Мени је ИЕ уууууужасно успорен.... Зашто? :confused: Ајде, ја нисам геније за компјутер, али баш бих волела :zper: Добровољна интернет помоћ у кратким повременим цртама? :mrgreen::mrgreen:

Па нашла сам Кром и добар ми је... Али некад кад ми се укључи ИЕ... Аз, треснула бих лап топ али гди то да урадим :dash:
И сада ових дана требам да урадим "Систем риковери" и имам питањце (или да отворим нову тему због тога?): Које програме ваља имати? Ја користим Висту Хоум Бејзик па шта ваља накачити на њу и има ли који савет за неки занимљив програмчић?... :mrgreen: Да ли сам велика незналица?:rumenko::zper::brus:

Sa mojim pocetnickim nivoom znanja o iternetu i kompu meni je IE dobar, Opera je dosta bolja ali odustajem od svega sem IE posto ne znam kako kod drugih Browsera da sacuvam Favorite, tako da ako nekad preinstaliram sistem imam sacuvane svoje favorite. A i sta su vam ti addons, zvuci mi kao neki dodatak ali koji su to dodaci koji toliko izdvajaju Firefox ?

Sa mojim pocetnickim nivoom znanja o iternetu i kompu meni je IE dobar, Opera je dosta bolja ali odustajem od svega sem IE posto ne znam kako kod drugih Browsera da sacuvam Favorite, tako da ako nekad preinstaliram sistem imam sacuvane svoje favorite. A i sta su vam ti addons, zvuci mi kao neki dodatak ali koji su to dodaci koji toliko izdvajaju Firefox ?
Favorite je u Firefox-u Bookmarks.Dodavanje je vrlo jednostavno:Bookmarks->Bookmark this page (skracenica na tastaturi:istovremeno pritisnes CTRL i D(CTRL+D)). Kao i IE i Firefox ima nacin da se favorite sacuvaju.
Addon-i su dodaci za razne stvari. Na linku https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ pogledaj kakvih sve addon-a(dodataka) ima. Npr. moj omiljeni addon je Xmarks. Kada se instalira i napravis korisnicki nalog na njihovom serveru on backup-uje tvoje favorites-e na njihov server i na taj nacin svojim favirites-ima mozes da pristupis bilo kada i sa bilo kog racunara. Lepota je sto se na vecini akadenskih mreza dozvoljava instaliranje Xmarksa na Firefox tako da u isto vreme mozes i da menjas i da svoje favorites-e mozes sinhronizujes sa onima kod kuce. Naravno, ovo funkcionise i na relaciji posao-kuca. Kada radis sa favorites-ima(bilo kakva izmena) prilikom zatvaranja Firefox-a automatski se sve azurira i na serveru.
Nadam se da sam pomogao. ;)

Poslednja izmena:

Back