grobar lj
Zainteresovan član
- Poruka
- 489
Jos jedan igrac koga vredi spomenuti.Nemoze da se meri sa ovim najvecima ali je pravio burek od lopte i bio ekstra brz: Ljubinko Drulović
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedan igrac koga vredi spomenuti.Nemoze da se meri sa ovim najvecima ali je pravio burek od lopte i bio ekstra brz: Ljubinko Drulović
Nekada: Beara, Vukas, Bobek, Šekularac, Dr. Jerković, Džajić....
U novije doba Juge eksplozija talenta: Pixi, Slišković, Šuker, Boban, Bokšić, Savićević, Mijatović, Prosinečki, Jarni....
U post jugoslavensko doba: Vidić, Stanković, Ivanović, Kolarov, Modrić, Mandžukić, Olić, Srna, Jovetić, Vučinić, Pandev, Džeko....
Po tipu igru meni najdraži Peđa Mijatović. Faca.
Znam za pricu matorih kako smo u staroj jugi uvek imali dobrih golmana...mada kad pogledam snimke reprezentacije pa i nisam nesto siguran moze biti ali sigurno je Handanovic u njihovom rangu...Po talentu je Mustafa mogo biti...ali da je babi sto je dedi...Sto se tice ovih asova iz doba Dzajica Sekularca Bobeka...mnogi kazu da je Milos Milutinovic bio mozda i bolji...ali ja nebih o njima jer ih nisam gledo...
Ko je po vasem misljenju najbolji ex Yu igrac ?
1.Savicevic
2.Stojkovic
3.Prosinecki
4.Pancev
...Itd.
Koga ste voleli najvise da gledate ??![]()
1.Predrag Mijatovic
2.Mateja Kezman
3.Nenad Bjekovic
Kako da ne i Nenad Bjekovic Jr.