Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Nepratim nesto kosarku Bog zna ali zasto mislis da je regionalna liga unistila Kosarsku...mozda je ovo samo malo sushan period kad su upitanju talenti u kosarci...
BiH je mala zemlja,u Kosarci moze imati 1 ili eventualno 2 kluba.
Taj ce se klub moci finansijski drzati dok ce ostali sastavljati kraj sa krajem.

A sto se tice Rukometa,Bosna je prije regionalne lige uz Zagreb bila jedini redovan ucesnik Lige Prvaka i to svake sezone.
BiH vise nece imati klubove u Ligi Prvaka,a Bosna sastavlja kraj s krajem.

Pa cekaj ti pricas kao da Zeljo ili Sarajevo igraju redovno ligu sampiona...Pa i u straoj Jugi su retko Zeljo i Sarajevo bili prvaci al su bili klubovi za respekt i proizveli gomilu asova...ja verujem da se neki novi Bazdarevic ili recimo Susic mogu stvoriti samo u utakmicama protiv Zvezde Partizana Hajduka Dinama...

Pa cekaj ti pricas kao da Zeljo ili Sarajevo igraju redovno ligu sampiona...Pa i u straoj Jugi su retko Zeljo i Sarajevo bili prvaci al su bili klubovi za respekt i proizveli gomilu asova...ja verujem da se neki novi Bazdarevic ili recimo Susic mogu stvoriti samo u utakmicama protiv Zvezde Partizana Hajduka Dinama...
Dzeko se stvorio u ovoj nasoj ligi,on je bio igrac Zeljeznicara,i sad sa svakim njegovim transferom gdje god presao Zeljo dobija debele pare :ok:
Svake sezone Zeljeznicar proda neke najbolje igrace koji prevazidju nasu ligu,slicno rade i Dinamo i Partizan pa se tako i finansiraju.

Mislim u jakim utakmicama nepratim vasu ligu ali kad je nasa jad i cemer mogu zamisliti kakva je vasa...i neverujem da ti je neki poseban gust kad osvojite trofej u toj ligi...
Vasa liga je daleko kvalitetnija od nase,ali nasa liga je daleko interesantnija jer je izjednacena.
Kod vas Partizan svake sezone osvaja titulu dok kod nas je svake sezone neki novi klub.

Zar nisu Dzeka zvali kloc i oterali ga cini mi se da sam cito neki clanak gde je navodno presednik zelje bio prezadovoljan nekom mizernom ponudom u fazonu nemogu da verujem da neko oce ovog balvana...Neznam ali verujem da bi u toj ligi se igraci mnogo duze zadrzali nego danas cim stigne imalo bolja ponuda bjeze...u jednu ruku ih i razumem gde bre da igras...Jedino Mamicu svaka cast sto se tice prodaje igraca idalje nemogu da verujem koje pare covek uzima ko na mendzeru :eek:

Zar nisu Dzeka zvali kloc i oterali ga cini mi se da sam cito neki clanak gde je navodno presednik zelje bio prezadovoljan nekom mizernom ponudom u fazonu nemogu da verujem da neko oce ovog balvana...Neznam ali verujem da bi u toj ligi se igraci mnogo duze zadrzali nego danas cim stigne imalo bolja ponuda bjeze...u jednu ruku ih i razumem gde bre da igras...Jedino Mamicu svaka cast sto se tice prodaje igraca idalje nemogu da verujem koje pare covek uzima ko na mendzeru :eek:

Bio je prosjecan igrac u Zelji ali je tada imao oko 18 godina pa otisao sa Plisekom(bivsim trenerom Zeljeznicara) u Cesku kao jako talentovan igrac.

Inace,slazem se s tobom,da je Mamic menadzerski genije za ove prostore.

Najbolji igrac poslednjih par godina ubedljivo je bio Vidic naravno, oko toga se svi slazemo. Sad kad je poceo da se povredjuje itd najbolji je Bane, takodje ubedljivo. Stub odbrane Celzija, uz to i efikasan. Mnogi kazu buduci kapiten. Joveta je druga klasa u odnosu na njega.

Postujem ja Vidica i sve, ali daj gledaj da izbor bude samo medju napadacki orijentisanim igracima. Necemo valjda stopere i golmane da poredimo sa napadacima !?

Postujem ja Vidica i sve, ali daj gledaj da izbor bude samo medju napadacki orijentisanim igracima. Necemo valjda stopere i golmane da poredimo sa napadacima !?

Sta da ti odgovorim na ovo sto si napisao :hahaha: Sta ce nam onda odbrana, daj da igramo sa 11 napadaca... Ne postoji najbitnija pozicija, fudbal je timska igra. Napad krece od odbrane, odbrana krece od napada.

Ako jedan Kanavaro moze da dobije zlatnu loptu pored toliko sjajnih napadaca, ako Bekenbauer moze po mnogima da bude jedan od 5 najboljih igraca nikada, stvarno ne vidim ni jedan razlog da Vidic ne bude najbolji igrac Balkana (i sire) za prethodnu deceniju. Covek je u idealnom timu Premijer lige 21. veka. Enough ;)

Back