Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Od ovih sto vise ne igraju, mogu celu stranicu da ispunim i da ne spomenem sve koji su na svoj nacin najbolji ex-yu igraci.

Dejo, Jugovic, Stojkovic, Prosinecki, Vasovic, Katanec, Boskov, Mihajlovic, Beara, Susic,...

Od aktuelnih. Mislim da su Halilovic i Modric kao i Dzeko trenutno najbolji.
U Srbiji nemamo igrace top svetske klase ali imamo mozda i najveci broj nadprosecnih igraca za reprezentaciju od svih republika u regiji.

Tadic, Djuricic, Matic, Sulejmani, Krsticic, Nastasic, Subotic, Krasic, Ignjoski,... ima ih bas dosta.
Perspektiva bi mogla da nam bude dobra ako se pametno izkombinuju iskuniji igraci(Ivanovic,Vidic,Stankovic,Lane,...) sa ovim novajlijama kao i Krasicem i Suboticem, Kolarovicm itd...

Halilovic :hahaha: Za njega je lazar Markovic lionel messi...zayebite sve te zvezde i zvezdice iako sam cigan do koske gledajte ove godine ekspoziju Lazara Markovica takav igrac na ovim prostorima se nije pojavio u zadnjih 20 godina....Ivanovic je prekaljena dokazana svetska klasa...Matic je zvanicno najbolji igrac portugalske lige...

Halilovic :hahaha: Za njega je lazar Markovic lionel messi...zayebite sve te zvezde i zvezdice iako sam cigan do koske gledajte ove godine ekspoziju Lazara Markovica takav igrac na ovim prostorima se nije pojavio u zadnjih 20 godina....Ivanovic je prekaljena dokazana svetska klasa...Matic je zvanicno najbolji igrac portugalske lige...

Upravo tako. Kakav Halilovic to je samo jos jedna u nizu naduvana "zvezda" od strane hrvata i hrvatskih novinara, a oni su majstori za to

Za razliku od njih mi uvek pljujemo nase talente, "nikad od njega nece biti igrac" i slicno, uvek smo skeptici

Najbolji ex Yu igraci trenutno su Matic, Ljajic, Modric, Mandzukic, Dzeko i Jovetic

Odbrambene igrace ne racunam

Pihh.
Sa Pjanicem se po tome ne moze ni porediti jer je ovaj sa 17 godina bio standardan u Metzu u Francuskoj Ligi, a godinu kasnije je cesto igrao i u superjakom Lyonu.

Od ovih danas mladjih, ima onaj Kovacic iz Hrvatske koji je Markovicevih godina ali realno je nekoliko puta ispred njeg jer je standardan u Interu.

Sad od ovih najnovijih onaj halilovic stvarno djeluje kao strasan talenat i vec sada je na Markovicevom nivou i poslije prve sezone se mogao dobro unovciti u neki Evropski klub.

Inter nije nikakvo merilo vec ima vremena... s druge strane Markovic je jedan od glavnih (ako ne i glavni) igraca Benfike u ovim pripremnim utakmicama

smesno je uopste i porediti ga sa jednim decakom kome se jos testisi nisu spustili i koji nema 20 profesionalnih utakmica u nogama kao sto je Halilovic

Markoviceva prednost je sto moze razviti brzinu, a Haliloviceva prednost je sto je dosta jaci tehnicar od njeg i sto je dvije godine mladji.

Jaci tehnicar !? Jel u tehniku spada retardirani pokusaj driblinga i jos gori pas posle toga ?

Balkanu je pun k*rac tih samozvanih "tehnicara"

Markovic je odlican tehnicar ali sve resava jednostavno, brzinom, zato i odskace od igraca sa ovih prostora

zato sluze pripremne, da bi se izmedju ostalog novi igraci dokazali, a ja cenim da je Markovic vec izborio mestu medju prvih 11 i za takmicarske utakmice

Vidjet cemo.

- - - - - - - - - -

Jaci tehnicar !? Jel u tehniku spada retardirani pokusaj driblinga i jos gori pas posle toga ?

Balkanu je pun k*rac tih samozvanih "tehnicara"

Markovic je odlican tehnicar ali sve resava jednostavno, brzinom, zato i odskace od igraca sa ovih prostora

Meni se cini da ti nisi gledao obojicu nego samo jednog.
Markovicu samo postavis malo brzeg beka da ga cuva i on ce biti zatvoren dok Halilovic ima tehniku i ima ono nesto da prevari igraca, a jos je i premlad.

Vidjet cemo.

- - - - - - - - - -

Meni se cini da ti nisi gledao obojicu nego samo jednog.
Markovicu samo postavis malo brzeg beka da ga cuva i on ce biti zatvoren dok Halilovic ima tehniku i ima ono nesto da prevari igraca, a jos je i premlad.

Godine nemaju nikakve veze, ako si dobar igrac onda si dobar i sa 17 i sa 27

Vazno da Halilovic ima "ono nesto" :hahaha:

Ako je to ono nesto sto sam video protiv amatera iz Luksemburga, onda mu se crno pise u karijeri

godine u fudbalu ne igraju nikakvu ulogu... neko moze da eksplodira sa 27, a neko moze da ostane veciti talenat

tek kad mali Halilovic predje u Benfiku ili neki jaci klub, onda moze da se pokrene prica o tome ko je bolji od njih dvojice

sada eventualno moze da se kaze da Halilovic obecava vise nego Markovic u njegovim godinama i to je sve

Kemo jel to ono isto kao Matic opste nije bitan igrac u Benfici? a covjek proglasen za najboljeg igraca lige hahahahhaha...Hahhaha al ja mislim da je Halilovic bolji! Da je Messi Srbin kemo bi prico kako ima samo brzinu e moj sinko Markovic SA LOPTOM je dva put brzi nego pjanic bez lopte a i halilovic... Markovicu se lepi lopta za nogu nesto sto nemozes nauciti...Jovetic i Vucinic su dva najveca talenta sa ovih prostora u zadnjih x godina ali mislim da ce Markovic biti veci videcemo...Inace kako ide Pjanicu kolko je imo 'uspesnih dodvanja' de nam daj malo statistike? Cujem 'miljenik' navijaca Rome hehehhehe

Kemo jel to ono isto kao Matic opste nije bitan igrac u Benfici? a covjek proglasen za najboljeg igraca lige hahahahhaha...Hahhaha al ja mislim da je Halilovic bolji! Da je Messi Srbin kemo bi prico kako ima samo brzinu e moj sinko Markovic SA LOPTOM je dva put brzi nego pjanic bez lopte a i halilovic... Markovicu se lepi lopta za nogu nesto sto nemozes nauciti...Jovetic i Vucinic su dva najveca talenta sa ovih prostora u zadnjih x godina ali mislim da ce Markovic biti veci videcemo...Inace kako ide Pjanicu kolko je imo 'uspesnih dodvanja' de nam daj malo statistike? Cujem 'miljenik' navijaca Rome hehehhehe

Benfica sve dobre igrace uspijeva prodati i za vise para nego sto vrijede, nesto ne vidim da su neke budale zagrizle za Matica?

Pjanic uopste nema neku brzinu, njegov glavni kvalitet je sto je toliko jake i precizne pasove koje je nemoguce presjeci i po tome je odudara daleko od ostalih igraca sa Balkana.
On ima jos kvaliteta kao sto su slobodni udarci, moze zabiti gol i sa 40 metara.
A njegov sut je nemoguce procijeniti jer ima mnogo efeja

Njegovi osnovni nedostaci su sto je slab u odbrani i sto je sklon povredama pa redovno propusta po pola sezone.

- - - - - - - - - -

Cujem 'miljenik' navijaca Rome hehehhehe

Navijaci Rome ga ne vole zbog jedne izjave.

Back