najbolji drug

• Začetnik teme Začetnik teme usb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad_LupimLupim:
Evo ja se dobrovoljno javljam da budem prvi na toj listi :D
Ne moze to tako.....
Ti mene i ne poznajes...A i verovatno spadas u onu 3. grupu sa kojima ja ne bih bila...
Tako da nema 4. grupe...
@CobRa-SiC-
Ne mozes ni ti...
Sa tobom TEK mebih bila...KLL i nekako,ali ti....
8-) 8-) 8-)

Danas ne postoji pravo prijateljstvo..mene su SVI izneverili..."najbolja" drugarica mi je cak 3 puta preotela decka bez grize savesti...posle ovog treceg odlucila sam da stavim tacku na to...i sada mi je mnogo lakshe zbog toga...uvek ima malo ljubomore i zavisti,to je jednostavno tako...jedino mogu da se oslonim na svoje sestre...jer znam da me nikada nece izneveriti...

Imam par osoba oko sebe za koje znam da ce uvek biti tu za mene....A gomilu drugarica i drugova sa strane koji su mi isto super,ali ipak nisu mi bash PRIJATELJI.
Da,izneverena sam bila par puta,ali sve su to bile gluposti tako da sam preshla preko toga!

Imam 2 prijatelja koje me nikad nisu izneverila,a i ne verujem da ce ubuduce.Jedna od njih mi je najbolja drugarica,moj Žuga( ja sam Pišonja),a sa tom drugom se ne druzim tako intenzivno,ali je smatram pravim prijateljem.Sto se drugova tice,imam ih puno,ali ne znam nekako,nisam bas previse prisna sa njima,i da to bude onako da kazem da to mi je pravi prijatelj. Imam jos nekoliko dobrih drugarica,ali kratko se druzim sa njima da bih vec mogla da kazem da su mi pravi prijatelji,vreme ce pokazati,nadam se da jesu.

Najbolji prijatelji me nisu izneverili, nisam ni ja njih.
Mislim na velika razocarenja, koja mi se nisu desila od strane najboljih prijatelja( oni drugi, manje vazni, jesu, ali nije me ni briga, i nista ne moze biti tako veliko, ma koliko se cinilo, kad znacimo jedno drugome malo).;-)
Desavala su se mala razocarenja, opet od ovih najboljih, ali to su bile gluposti,za koje ne zamerim nikad, i uvek oprostim, i uvek,ali uvek se nasalimo na taj racun:-D8)

Slazem se sa tim. Dechko treba da bude pre svega prijatelj....
Jeste,treba da bude prijatelj,ali ne moze da bude NAJBOLJI...ipak neke stvari mozesh da podelish samo sa drugaricama...da li mozesh sa deckom da pricash npr. o preslatkim tipovima iz tvoje shkole (kako su dobro gradjeni,kako su lepi,i tako to..:lol:) kao shto mozesh sa drugaricom?? :-D

Back