Forumska drugarstva

Lule

Veoma poznat
Poruka
12.142
Da li postoje

Ne važi se kad se udruže da zezaju trećag.
Niti kad lajkuju jedno drugom jer se slažu oko nečeg

Možda po kafanama?

Šta kažu kafanski forumaši

I one stare legende

Da li postoje

Ne važi se kad se udruže da zezaju trećag.
Niti kad lajkuju jedno drugom jer se slažu oko nečeg

Možda po kafanama?

Šta kažu kafanski forumaši

I one stare legende
Moguće je, zašto ne?
Ja sam prijateljski nastrojena prema svima, ali kada vidim da se ne poštujemo onda se sve mijenja iz temelja, mada ni tada nisam zla, nego se onako prepucavam dječijim načinom. Ti meni, ja tebi.
Moguće je ,,osjetiti,, osobu. Nekada mi se dopada način pisanja, zatim razmišljanja, duhovitost, nešto...

Moguće je, zašto ne?
Ja sam prijateljski nastrojena prema svima, ali kada vidim da se ne poštujemo onda se sve mijenja iz temelja, mada ni tada nisam zla, nego se onako prepucavam dječijim načinom. Ti meni, ja tebi.
Moguće je ,,osjetiti,, osobu. Nekada mi se dopada način pisanja, zatim razmišljanja, duhovitost, nešto...
Jel se ta drugarstva overe u PP ili se osete prećutno?

postoje grupe drugara sa foruma

bila sam aktivna 2004 npr i tad sam mogla da sednem s tim ženskama ali sam glumila neko ludilo i nisam i tako sam ostala više kao neki duh.
kad sam npr 90-tih bila na sezamu tamo su bile konkretne družine i na kraju retko ko nije izašao da se vidi i pokaže, manje ili više, neki su ostali možda i do sad drugari, neki manje. nekako sam ispala iz mnogih tih kombinacija, ne mogu tačno da kažem zašto

ovo mi je više virtuelno mislim. društvene mreže ne znam, nekako su zanimacija i distrakcija i gubljenje vremena, d ane uradiš šta treba van njih

postoje grupe drugara sa foruma

bila sam aktivna 2004 npr i tad sam mogla da sednem s tim ženskama ali sam glumila neko ludilo i nisam i tako sam ostala više kao neki duh.
kad sam npr 90-tih bila na sezamu tamo su bile konkretne družine i na kraju retko ko nije izašao da se vidi i pokaže, manje ili više, neki su ostali možda i do sad drugari, neki manje. nekako sam ispala iz mnogih tih kombinacija, ne mogu tačno da kažem zašto

ovo mi je više virtuelno mislim. društvene mreže ne znam, nekako su zanimacija i distrakcija i gubljenje vremena, d ane uradiš šta treba van njih
daaaavno na nekom desetom nalogu si mi bila kul
i nacin pisanja i bila si interesantna.
izdvajala si se iz zenskog krda.
ali da. drzala si distancu

(
a nisu pomogli ni moji slikoviti opisi kako treba muskarac da bije zenu a da se modrice ne primete :cool: )

Back