L Lule Veoma poznat Poruka 12.437 18.08.2025. u 11:31 - Forumska drugarstva #76 lapsi: Valjda sam ti i ja nekakva drugarica, forumska? Kliknite za proširenje... Kao forumska drugarstva, ne drugarstva sa foruma. Kad se prenese na PP onda se obavažu i nije više to - to Fora je da se drugarska energija zadrži na forumašenju
lapsi: Valjda sam ti i ja nekakva drugarica, forumska? Kliknite za proširenje... Kao forumska drugarstva, ne drugarstva sa foruma. Kad se prenese na PP onda se obavažu i nije više to - to Fora je da se drugarska energija zadrži na forumašenju
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.198 19.08.2025. u 21:40 - Forumska drugarstva #77 pertowic: daaaavno na nekom desetom nalogu si mi bila kul i nacin pisanja i bila si interesantna. izdvajala si se iz zenskog krda. ali da. drzala si distancu ( Spojler a nisu pomogli ni moji slikoviti opisi kako treba muskarac da bije zenu a da se modrice ne primete ) Kliknite za proširenje... ne znam koj ti je stari nick koji je
pertowic: daaaavno na nekom desetom nalogu si mi bila kul i nacin pisanja i bila si interesantna. izdvajala si se iz zenskog krda. ali da. drzala si distancu ( Spojler a nisu pomogli ni moji slikoviti opisi kako treba muskarac da bije zenu a da se modrice ne primete ) Kliknite za proširenje... ne znam koj ti je stari nick koji je
P pertowic Poznat Banovan Poruka 7.679 20.08.2025. u 00:31 - Forumska drugarstva #78 hirajgoagain: ne znam koj ti je stari nick koji je Kliknite za proširenje... bitno je da pamtis da se zena udara gde joj je kosa , u stomak i pod pazuh. da se ne vide modrice ali to su reci nekog tamo davnog korisnika. a ne pertowic-a
hirajgoagain: ne znam koj ti je stari nick koji je Kliknite za proširenje... bitno je da pamtis da se zena udara gde joj je kosa , u stomak i pod pazuh. da se ne vide modrice ali to su reci nekog tamo davnog korisnika. a ne pertowic-a
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.198 petak u 00:48 - Forumska drugarstva #79 pertowic: bitno je da pamtis da se zena udara gde joj je kosa , u stomak i pod pazuh. da se ne vide modrice ali to su reci nekog tamo davnog korisnika. a ne pertowic-a Kliknite za proširenje... ne pamtim to pamtim navodne tajne snimače privedenih ženski mada ta afera nije dokazana
pertowic: bitno je da pamtis da se zena udara gde joj je kosa , u stomak i pod pazuh. da se ne vide modrice ali to su reci nekog tamo davnog korisnika. a ne pertowic-a Kliknite za proširenje... ne pamtim to pamtim navodne tajne snimače privedenih ženski mada ta afera nije dokazana