момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.255
Postoje samo na forumu, ako se mene pita. Najprivatnije dokle može da se stigne je neki Diskord, nešto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni je jedan bio zanimljiv ali me naljutio pa smo se posvađali i pre PP-aA, ne, ni slučajno. Jednom se to desilo i loše završilo. Ni upoznali se nismo, ali smo uspjeli da se posvađamo na mrtvo ime i zamrzimo.
A meni je jedan bio zanimljiv ali me naljutio pa smo se posvađali i pre PP-a
Nismo se zamrzeli jer je on prikočio ali sam ja i dalje ljuta
Nije valjda Tab?
Nije valjda Tab?
Ja sam se u predhodnom postu loše izrazila rekavši da se mrzimo. Mislim da se ne mrzimo, ali smo na distanci, podnosimo se.
Ja dok materijal ne opipam rukom reklami ne vjerujem!i sto "nije valjda"
ja sam bre dobar materijal za sek.....pardon vezu..![]()
kad iskustvo progovara iz tebe.....treba materijal rukom oblikovati kao na grncarskom tockuJa dok materijal ne opipam rukom reklami ne vjerujem!![]()
https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-sobarica-nesto-htela-da-mi-poruci.1036750/Ja se uvijek smorim na odmoru, putovanju, a vidi Tab-a.?!
Restartovao se skroz.![]()
Koju tajnu kriješ? Reci i nama potonulim.
eee,....... dobra stara forumska vremena. Pozivali se forumasi i na kumstva.........krstili forumski podmladak.........nekada dok jos nije bilo ovako toksicna. bilo je svasta. i forumska drugarstva i ljubavi
sada samo dupe uza zid i cuvaj se![]()
imamo i nekoliko brakova...eee,....... dobra stara forumska vremena. Pozivali se forumasi i na kumstva.........krstili forumski podmladak.........
Ne znam o kome pričaš, iako mi je poznat taj nik.Nije valjda Tab?
Ja sam se u predhodnom postu loše izrazila rekavši da se mrzimo. Mislim da se ne mrzimo, ali smo na distanci, podnosimo se.
samo informativne slikeS ovim forumskim drugom razgovaram ali ga držim na distanci. U stvari, bilo je i PP-a, ali nešto informativno.
Sobarica!
Nisi valjda pala na to ,,informativno,,?!Ne znam o kome pričaš, iako mi je poznat taj nik.
~~~
S ovim forumskim drugom razgovaram ali ga držim na distanci. U stvari, bilo je i PP-a, ali nešto informativno.
Ne. Pričam o drugarskim komunikacijama, ne o muvanjima.samo informativne slike![]()
i forumski podmladak stasaoimamo i nekoliko brakova...
pricas sa nekim kaludjerom?Ne. Pričam o drugarskim komunikacijama, ne o muvanjima.
Ko?Nisi valjda pala na to ,,informativno,,?!
On samo dobro surfa i kreativan je, a ostalo?! Ko zna?
e kad probas kreativnog, prosek te vise nece zadovoljvatii kreativan je
Bosanka? One rade u sezoni kao sobarice. E, propao si skroz.ti pucas na visoko..ja sam skroman..prostirem se koliko mi cebe, pardon peskir u ovom slucaju![]()