najbolji drug

• Začetnik teme Začetnik teme usb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego da nadowezem na owo moje...
Ja sam u pocetq mog najboljeg duga muwala 13.5 meseci... Poceli smo da se druzimo pre 2 godine,a najbolji drugowi smo postali dan posle mature sto bi znacilo 13.06.2007...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako ga wolim,iako je on sad u Bg-u u VO-GI!
Iako se widjamo swega dwa do tri puta mesecno,mi smo nerazdwojni kad se widimo...
Jedina osoba pored Mimchy kojoj mogu swe da kazem!
Pricamo sve jedno drugom, cujemo se redovno i uvek resavamo probleme zajedno...Neko ne veruje da postoji musko-zensko prijateljstvo, ali eto...Nas dvoje smo samo najbolji drugovi i nista vise...Jako sam srecna sto imam takvog druga jer je retko imati druga koji te potpuno razume kao on mene...!
Kiss za njega

THIS IS SO TRUE!!! :heart::heart::heart::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

izneverivsi me otkrivaju mi ostale delove svoje licnosti , upoznajem ih jos bolje, oprastam ako se sta ima oprostiti i postaju mi uglavnom jos bolji drugovi... imajuci prijatelje koji vas nikad nisu izneverili , imate samo osobe koje ne poznajete i cije vam ponasanje odgovara.. dakle jako povrsan odnos....
pozzz

imam jednu pravu drugaricu, druzimo se od treceg osnovne, a sad smo 3 srednje i nikada nismo izneverile jedna drugu...do skoro smo se druzili sa jos jednom curom koja je navodno bila isto nasa naj drugarica, ali je pokazala sta je ustvari...od tada ja i moja drugarica jos vise cuvamo nase prijateljstvo <3

imala sam super frendicu, bile smo kao sestre dok se nije umesala nasa drugarica i kao nam je i ona bila naj ali ina nas je posvadjala i od tada ne verujem u pravo prijatljstvo niti se vezujem za nekoga.Imam puno drugova i drugarica koje me nisu izneverile ali ja im ne verujem u potpunosti

kad ti jednom srce slome ne verujes vise nikome
to je istina

Back