Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Deki cestitam za unapredjenje
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih mogao da se složim sa tobom u vezi ovih konstatacija i ne znam koji je razlog da imaš tako loše mišljenje o pomenutim programima. Ne kažem da oni predstavljaju sam vrh anti-spyware cleanera, ali s obzirom na ono što pružaju, sigurno im je mesto tu negde pri vrhu. Iz svog ličnog iskustva mogu da potvrdim da mi pomenuti programi nikada, ali NIKADA nisu obrisali nešto što nije trebalo, odnosno što je bilo neophodno za normalno funkcionisanje Win-a! Garantovano, sve postavke pomenutih programa koje su podešene po default-u, ne mogu štetiti, a svako dodatno čačkanje i štelovanje na svoju ruku, sigurno da može, ukoliko se ne zna šta se tačno radi i čemu to služi! Ni jedan od programa te vrste ne bih mogao da stavim na mesto br.1, jer uvek koristim i kombinujem više njih i svi oni sasvim solidno odrađuju svoj posao. Sve u svemu, uvek bih preporučio Spybot S&D i Ad-Aware svima, a posebno početnicima!... Nemojte trošiti vreme i novac na koje kakve " a.v. ", i ne koristite nikako spy both, adware..... ako ne znate da ih pravilno neštelujete ili znate šta se sme obrisati posle njihovog skeniranja zato što ti programi hoće da obrišu i one filove koji su navodno za brisanje a nisu nego ih oni tako registruju pa vi klik delete i ne znate da ste obrisali i korisne dll-ove ...