- Poruka
 - 33.624

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема ништа од тога.
Има једна ужасна особина - полтронство. Што више неко притиска, гази ... то му се све више увлаче .... шефу, директору, газди ... А синдикате имамо само на папиру. Вођама истих је битно да се увале у фотеље, примају добре плате ... и глуме синдикалне вође, као буне се, а заправо су у дилу с режимом. Код нас је увек тако било и биће.
Прави синдикати су управо у ЕУ, у класичним капиталистичким земљама (апсурд). Колико пута у Италији, Француској, Немачкој ... влада најави неке мере, за 2 дана сви на улице, блокада, колапс државе. А код нас? Увек се појаве штрајкбрехери, контраши (који се продају за кинту) да направе раздор и упропасте све. Е зато смо ту где јесмо, због увлакача, проданих душа, личног интереса, нејединства ...

dobro, ajmo opet, gde se u tekstu pominju "nevine" nemacke zrtve?
lock!
dobro, ajmo opet, gde se u tekstu pominju "nevine" nemacke zrtve?
lock!
Аца је стара мустра. Ил Јевреји ил Тома, треће нема. Ако нисте упознати српске гранате су ослободиле Изреал.
Dobro, ali ima mastu...i ona se koliko puta pokazala ispravnom...A cesto se genijalci ne prepoznaju odmah...
Znala sam da si voajer, to ti pise u opisu poslova.
	Машта ради свашта. Поготово кад читаш нешто што не пише, и кад машташ да се десило нешто што није. То је доиста одлика сувих генијалаца.
Retoričko pitanje.
samosavesnog građanina?
pa mene jako zanima gde ste učili srpski?

Dobro, ali kazi, zar nije bolje,za svaki slucaj, traziti u necemu skriveni smisao? To je retorsko pitanje, naravno...Ali, hocu reci, zar nije to odlika intelektualca i (samo)s(a)vesnog gradjanina, ko god bio...?
Превише је ово за мене. Нисам довољно самосавестан.
A šta je retorsko pitanje? Šta je pisac hteo da kaže?
I šta je pisac hteo da kaže sa pominjanjem Beograđana i "opšte poznatog" neznanja Beograđana?
![]()
Naravno da je to previse za vas. Zivite udobno u svom neznanju i putuj Holandjanine, kud' ti je volja!
e sada si pobedilia i objasnila sve !Naravno da je to previse za vas. Zivite udobno u svom neznanju i putuj Holandjanine, kud' ti je volja!
Ja ipak mislim da si htela da kažeš retoričko pitanje, ali ako insistiraš da je retorsko, neka ti bude.![]()
citaj izmedju redova
nemoj da si emocionalno neinteligentan
To je sloboda autora da postavi naziv teme kako hoce.
Tim recima se naravno, ne pominju, ali se iz skrivenog posmatranja moze uvideti, ali to, dakako, ne moze svako, tako da...sorry!
ti ovo ozbiljno?
Mnogo si glupa. I jako je rano. Nauči nešto, pa budi zadrta.
Cenim da ti mlada damo odavno nisi posetila neku poslastičarnicu?
Ovo je naravno čisto retorsko pitanje, nema potrebe da odgovaraš.