Naivni Srbi i Nevine nemačke žrtve

Da li je na sceni rehabilitovanje Nacista?

• Ukupno glasova
    15
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa je l' vidiš da te branim od nasrtaja ovih emocionalno neinteligentnih mrzitelja svega što je slatko i slasno u ovoj velikoj poslastičarnici zvanoj ''Zemlja''?

Ne vidim. Nego se ti dopisujes i druzis sa onim ljudskim spodobama Pobedonoscevim i Al bandyjem i oni lose uticu na tebe jer se povodis za njima, eto to vidim! Nisi valjda i ti uvlakac kao Al bandy?

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80032&sectionId=37

Kako sam već govorio da su se režimske dnevne novine uključile aktivno u rehabilitaciju nemačkih okupatora, a sve pod maskom "Iztraživanja žrtana komunizma" i pod lažnom "Brigom za Srpske žrtve."

Press, ovog puta radi po narewdbi stranih službi. prvo se prenesu izjave Kapičića, a onda se NA SAMOM POČETKU sutrašnjeg teksta priča o "NEVINIM NEMAČKIM ŽRTVAMA!"

Lepo sam i stalno govorio da su srbi toliko naivni da ne vide šumu od drveta.
Žute novine nikada nisu plakale za sudbinom Srba pa neće ni sada, nego sve ima za cilj da komuniste- to jest Ruse prikažu kao zločince a NEMCE kao ŽRTVE!

Pazi NEVINI NEMAČKI VOJNICI!

Oni iskopavaju Dražu a iskopaće nekog Hansa kao "Nevinu nemačku žrtvu!"

Kapicic je rekao nesto sto sam ja toliko puta cuo od starih veterana rata, i od civila
koji su vlastitim ocima i na vlastitom telu dozivljavali divljanja cetnika,
tako da u potpunosti razumem njegov gnev i odlucnost

"- Ma ja se njih ne plašim! Neka otvore istragu, pa da vidimo ko je šta radio?! Već mi je dosta ovih danas, kojima su puna usta Draže Mihailovića! Znate li vi šta su ti ljudi radili?! I neću da ćutim. A ja vam kažem da se ne bojim.

... U svakom slučaju, od mene ništa neće saznati, pa ni to gde je grob Draže Mihailovića, Kalabića! - poručuje Kapičić."

Rehabilitacijom cetnika dalo se prostora i za rahabilitaciju Nemackih nacista, te dve grupe su bile jedine u Evropi koje su se u WW2 borili protiv komunizma, nacisti i cetnici, mislim
cemu onda da se cudimo necemu?

Samo kod nas se slave saradnici fasista.

Hvala Bogu da bar neko vidi šta nam se radi.

Sve novine koje su kupili NEMCI i DS glasila odjednom žale Dražu Mihajlovića!
Odjednom se brinu za srpske žrtve!
I svi tekstovi slični kao jaje jajetu i u Blicu i Pressu i Novostima!

A sve za cilj ima da se rehabilituju ti prokleti Nemci

Немсе је требало

УПАМЕТ СЕ СРБИ НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА НАС ОПЕТ ДЕЛЕ

Hvala Bogu da bar neko vidi šta nam se radi.

Sve novine koje su kupili NEMCI i DS glasila odjednom žale Dražu Mihajlovića!
Odjednom se brinu za srpske žrtve!
I svi tekstovi slični kao jaje jajetu i u Blicu i Pressu i Novostima!

A sve za cilj ima da se rehabilituju ti prokleti Nemci
E pa da su ti komunisti to uradili na vreme,
i brinuli za srpske zrtve,
sada ne bi bilo potere za neznanim grobovima,
te tako ni nevinim Nemcima,
al posto je komunisticka garnitura na vlasti,
bice da im je to sad naredjeno,da to sad urade

Evo ide dalje!
Sutrašnji Press daje izjavu Homana o broju streljanih ljudi.
A na sajtu Pressa imamo već jedan komentar "slučajnih prolaznika" i kako izgledamog sugradjanina iz Vršca:

nix!@yahoo.com

Potomak sam porodice vojvodjanskih Nemaca,tacnije otac mi je polu Nemac i sreca da mu je majka bila Srpkinja pa je porodica postedjena zlocina od 1944. do 1947.godine.O zlocinima nad Nemcima u Srbiji se jako malo govori.Nemaca je 1944.godine bilo u Vojvodini oko 500.000.
Dpsli su partizani i krenulo je zlo.Naravno,treba otvoreno reci da je i za vreme rata bilo gadnih zlocina nad Jevrejima i komunistima ali je ono sto je doslo 1944. mnogo gore.Po procenama realnih istoricara u Vojvodini je stradalo oko 80.000 Nemaca.Oko 18.000 je ubijeno po kucama,jamama,logorima a oko 62.000 je stradalo u 18 logora od batina,gladi,bolestina....Taj deo su mahom zene i deca.
U mojoj siroj familiji,porodice Weiss i Diffo iz Vrsca,stradalo je oko 80 clanova.Sreca moga oca Teodora Diffoa je bila majka Milica,moja baka,srpkinja iz Beckereka,Zrenjanina.
Dakle,gadnih zlocina je bilo i niko nije odgovarao.Nadam se da se klupko odomotava.

Dakle čovek kaže da je u Vojvodini stradalo 80,000 Nemaca!
A pazi kako kaže

"Naravno,treba otvoreno reci da je i za vreme rata bilo gadnih zlocina nad Jevrejima i komunistima ali je ono sto je doslo 1944. mnogo gore."

Dakle kaže uzgredbudirečeno jeste da su nemci streljali Jevreje i Komuniste.... dakle, pazi kako ne kaže SRBE nego- komuniste... a ne piše o 100 za jednog? o streljanju četnika i brisanju čitavih sela, nego "streljali jevreje i komuniste" ali- na kraju kaže "ali posle rata je bilo daleko gore!"
Dakle Nemci onako, kao došli ubili nešto Jevreja i komunista, ali onda su došli komunisti i pobili sve ljude!

Ja lepo od početka pričam o čemu se radi!
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80150&sectionId=37

Evo ide dalje!
Sutrašnji Press daje izjavu Homana o broju streljanih ljudi.
A na sajtu Pressa imamo već jedan komentar "slučajnih prolaznika" i kako izgledamog sugradjanina iz Vršca:

Dakle čovek kaže da je u Vojvodini stradalo 80,000 Nemaca!
A pazi kako kaže

"Naravno,treba otvoreno reci da je i za vreme rata bilo gadnih zlocina nad Jevrejima i komunistima ali je ono sto je doslo 1944. mnogo gore."

Dakle kaže uzgredbudirečeno jeste da su nemci streljali Jevreje i Komuniste.... dakle, pazi kako ne kaže SRBE nego- komuniste... a ne piše o 100 za jednog? o streljanju četnika i brisanju čitavih sela, nego "streljali jevreje i komuniste" ali- na kraju kaže "ali posle rata je bilo daleko gore!"
Dakle Nemci onako, kao došli ubili nešto Jevreja i komunista, ali onda su došli komunisti i pobili sve ljude!

Ja lepo od početka pričam o čemu se radi!
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80150&sectionId=37

Pa naravno, jos i bezocno sve Srbe naziva komunistima.:evil:

Pa to i govorim od početka.
Da se rehabilituju Nemci.
Prvo ćemo da pljujemo komunsite, a onda ćemo da kažemo kako nemci nisu ubijali SRBE nego KOMUNISTE i onda će da sve bude OK!

Rehabilituju treći rajh da stvore četvrti!

Ne radi se o rehabilitaciji okupatora nego o eventulnoj istrazi u vezi ratnih zločina protiv ratnih zarobljenika.Možda nisi znao ali je neprijatelje koji se predaju (predaju oružje i ne pružaju otpor) zabranjeno ubijati,mučiti i sl.Strašno je ako to ne znaš a još strašnije ako podržavaš ta ubistva.

Ne radi se o rehabilitaciji okupatora nego o eventulnoj istrazi u vezi ratnih zločina protiv ratnih zarobljenika.Možda nisi znao ali je neprijatelje koji se predaju (predaju oružje i ne pružaju otpor) zabranjeno ubijati,mučiti i sl.Strašno je ako to ne znaš a još strašnije ako podržavaš ta ubistva.

Kad vidim da Nemačka osudi Jošku Fišera ili Helmuta Kola, onda da pričamo.
Ovako se priča samo o Srbima ili Rusima.

Jeli su nam Mađari isporučili Kepira? Pobio ljude i pobacao u Dunav. Ne isporučuju ga.
Kakvi crni ratni zločini? nemce je i trebalo istrebiti!

Kad vidim da Nemačka osudi Jošku Fišera ili Helmuta Kola, onda da pričamo.
Ovako se priča samo o Srbima ili Rusima.

Jeli su nam Mađari isporučili Kepira? Pobio ljude i pobacao u Dunav. Ne isporučuju ga.
Kakvi crni ratni zločini? nemce je i trebalo istrebiti!

Nema to veze sa Srbima,zločine su činili jugoslovenski komunisti koji i nemaju narodnost a samo je mali broj srpskog porekla.
Ubijeni su ratni zarobljenici bez suđenja ,što nisu činili ni Nemci koji su zarobili više od 200 000 srpskih vojnika u Aprilskom ratu 1941.

Nema to veze sa Srbima,zločine su činili jugoslovenski komunisti koji i nemaju narodnost a samo je mali broj srpskog porekla.
Ubijeni su ratni zarobljenici bez suđenja ,što nisu činili ni Nemci koji su zarobili više od 200 000 srpskih vojnika u Aprilskom ratu 1941.

To kada se SRBIMA obraćaju oni kažu KOMUNISTi su to uradili, ali izmedju sebe kažu SRBI SU POBILI NEMCE, MAĐARE itd.

During the German occupation, a strong Serbian partisan movement developed with Communist leadership, which also spread over to Bácska, reannexed to Hungary at the time. The Hungarian military leadership organized anti-partisan raids and summary courts-martial against the participants in the partisan movement. The biggest anti-partisan campaign took place in and around Újvidék (now Novi Sad), where several hundred individuals, suspected of being partisans, were arrested and executed in the course of a three-day raid in January 1942. In 1944, in revenge for the execution of 3,000 suspected Serbian partisans, the Serbs brutally massacred about 40,000 Hungarian civilians.

http://www.hunsor.se/dosszie/antihungarianatrocities.pdf

Јесам ја ишо код њега кући да убијам палим и силујем ?
Јесам ја дозволио Усташама да побију његову децу?

ТЕРЕБАЛО ИХ ЈЕ СВЕ ПОСТРЕЉАТИ НЕ БИ БИЛО 1991

Ja razumema svoju netrpeljivost prema okupatoru ali moramo poštovati pravila koja smo sami prihvatili.Ubijati bez suda i suđenja,ljude vezane žicom nije nešto čime se treba ponositi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back