I ti si mi prijatelj?
Pa je l' vidiš da te branim od nasrtaja ovih emocionalno neinteligentnih mrzitelja svega što je slatko i slasno u ovoj velikoj poslastičarnici zvanoj ''Zemlja''?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si mi prijatelj?
Pa je l' vidiš da te branim od nasrtaja ovih emocionalno neinteligentnih mrzitelja svega što je slatko i slasno u ovoj velikoj poslastičarnici zvanoj ''Zemlja''?
Istina. Pobedonoscev je zmija koja je Bandija i mene ponudila pitom od jabuka sa Poslužavnika Saznanja Svih Recepata Za Kolače, nakon čega smo proterani iz rajske poslastičarnice.![]()
Pa dobro onda nas USA voli!citaj izmedju redova
nemoj da si emocionalno neinteligentan
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80032§ionId=37
Kako sam već govorio da su se režimske dnevne novine uključile aktivno u rehabilitaciju nemačkih okupatora, a sve pod maskom "Iztraživanja žrtana komunizma" i pod lažnom "Brigom za Srpske žrtve."
Press, ovog puta radi po narewdbi stranih službi. prvo se prenesu izjave Kapičića, a onda se NA SAMOM POČETKU sutrašnjeg teksta priča o "NEVINIM NEMAČKIM ŽRTVAMA!"
Lepo sam i stalno govorio da su srbi toliko naivni da ne vide šumu od drveta.
Žute novine nikada nisu plakale za sudbinom Srba pa neće ni sada, nego sve ima za cilj da komuniste- to jest Ruse prikažu kao zločince a NEMCE kao ŽRTVE!
Pazi NEVINI NEMAČKI VOJNICI!
Oni iskopavaju Dražu a iskopaće nekog Hansa kao "Nevinu nemačku žrtvu!"
Hvala Bogu da bar neko vidi šta nam se radi.
Sve novine koje su kupili NEMCI i DS glasila odjednom žale Dražu Mihajlovića!
Odjednom se brinu za srpske žrtve!
I svi tekstovi slični kao jaje jajetu i u Blicu i Pressu i Novostima!
A sve za cilj ima da se rehabilituju ti prokleti Nemci
E pa da su ti komunisti to uradili na vreme,Hvala Bogu da bar neko vidi šta nam se radi.
Sve novine koje su kupili NEMCI i DS glasila odjednom žale Dražu Mihajlovića!
Odjednom se brinu za srpske žrtve!
I svi tekstovi slični kao jaje jajetu i u Blicu i Pressu i Novostima!
A sve za cilj ima da se rehabilituju ti prokleti Nemci
Nego se ti dopisujes i druzis sa onim ljudskim spodobama Pobedonoscevim i Al bandyjem i oni lose uticu na tebe jer se povodis za njima, eto to vidim!
nix!@yahoo.com
Potomak sam porodice vojvodjanskih Nemaca,tacnije otac mi je polu Nemac i sreca da mu je majka bila Srpkinja pa je porodica postedjena zlocina od 1944. do 1947.godine.O zlocinima nad Nemcima u Srbiji se jako malo govori.Nemaca je 1944.godine bilo u Vojvodini oko 500.000.
Dpsli su partizani i krenulo je zlo.Naravno,treba otvoreno reci da je i za vreme rata bilo gadnih zlocina nad Jevrejima i komunistima ali je ono sto je doslo 1944. mnogo gore.Po procenama realnih istoricara u Vojvodini je stradalo oko 80.000 Nemaca.Oko 18.000 je ubijeno po kucama,jamama,logorima a oko 62.000 je stradalo u 18 logora od batina,gladi,bolestina....Taj deo su mahom zene i deca.
U mojoj siroj familiji,porodice Weiss i Diffo iz Vrsca,stradalo je oko 80 clanova.Sreca moga oca Teodora Diffoa je bila majka Milica,moja baka,srpkinja iz Beckereka,Zrenjanina.
Dakle,gadnih zlocina je bilo i niko nije odgovarao.Nadam se da se klupko odomotava.
Немсе је требало
УПАМЕТ СЕ СРБИ НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА НАС ОПЕТ ДЕЛЕ
Evo ide dalje!
Sutrašnji Press daje izjavu Homana o broju streljanih ljudi.
A na sajtu Pressa imamo već jedan komentar "slučajnih prolaznika" i kako izgledamog sugradjanina iz Vršca:
Dakle čovek kaže da je u Vojvodini stradalo 80,000 Nemaca!
A pazi kako kaže
"Naravno,treba otvoreno reci da je i za vreme rata bilo gadnih zlocina nad Jevrejima i komunistima ali je ono sto je doslo 1944. mnogo gore."
Dakle kaže uzgredbudirečeno jeste da su nemci streljali Jevreje i Komuniste.... dakle, pazi kako ne kaže SRBE nego- komuniste... a ne piše o 100 za jednog? o streljanju četnika i brisanju čitavih sela, nego "streljali jevreje i komuniste" ali- na kraju kaže "ali posle rata je bilo daleko gore!"
Dakle Nemci onako, kao došli ubili nešto Jevreja i komunista, ali onda su došli komunisti i pobili sve ljude!
Ja lepo od početka pričam o čemu se radi!
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80150§ionId=37
Pa naravno, jos i bezocno sve Srbe naziva komunistima.![]()
Pa to i govorim od početka.
Da se rehabilituju Nemci.
Prvo ćemo da pljujemo komunsite, a onda ćemo da kažemo kako nemci nisu ubijali SRBE nego KOMUNISTE i onda će da sve bude OK!
Rehabilituju treći rajh da stvore četvrti!
Pa to i govorim od početka.
Da se rehabilituju Nemci.
Prvo ćemo da pljujemo komunsite, a onda ćemo da kažemo kako nemci nisu ubijali SRBE nego KOMUNISTE i onda će da sve bude OK!
Rehabilituju treći rajh da stvore četvrti!
Кад су убијали Немце то није ратни злочин негхо чишћење дворишта од нацистичког шљама
Ne radi se o rehabilitaciji okupatora nego o eventulnoj istrazi u vezi ratnih zločina protiv ratnih zarobljenika.Možda nisi znao ali je neprijatelje koji se predaju (predaju oružje i ne pružaju otpor) zabranjeno ubijati,mučiti i sl.Strašno je ako to ne znaš a još strašnije ako podržavaš ta ubistva.
Кад су убијали Немце то није ратни злочин негхо чишћење дворишта од нацистичког шљама
Kad vidim da Nemačka osudi Jošku Fišera ili Helmuta Kola, onda da pričamo.
Ovako se priča samo o Srbima ili Rusima.
Jeli su nam Mađari isporučili Kepira? Pobio ljude i pobacao u Dunav. Ne isporučuju ga.
Kakvi crni ratni zločini? nemce je i trebalo istrebiti!
Nema to veze sa Srbima,zločine su činili jugoslovenski komunisti koji i nemaju narodnost a samo je mali broj srpskog porekla.
Ubijeni su ratni zarobljenici bez suđenja ,što nisu činili ni Nemci koji su zarobili više od 200 000 srpskih vojnika u Aprilskom ratu 1941.
Neprijatelj nikad nije simpatičan i drag.
ovde na forumu vladaju dvostruki standardi.
evo tebe nece kazniti za ovaj post, a da to neko drugi kaze, ne ja , onda bi bilo....![]()
Јесам ја ишо код њега кући да убијам палим и силујем ?
Јесам ја дозволио Усташама да побију његову децу?
ТЕРЕБАЛО ИХ ЈЕ СВЕ ПОСТРЕЉАТИ НЕ БИ БИЛО 1991