Naivni Srbi i Nevine nemačke žrtve

Da li je na sceni rehabilitovanje Nacista?

• Ukupno glasova
    15
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема ништа од тога.
Има једна ужасна особина - полтронство. Што више неко притиска, гази ... то му се све више увлаче .... шефу, директору, газди ... А синдикате имамо само на папиру. Вођама истих је битно да се увале у фотеље, примају добре плате ... и глуме синдикалне вође, као буне се, а заправо су у дилу с режимом. Код нас је увек тако било и биће.
Прави синдикати су управо у ЕУ, у класичним капиталистичким земљама (апсурд). Колико пута у Италији, Француској, Немачкој ... влада најави неке мере, за 2 дана сви на улице, блокада, колапс државе. А код нас? Увек се појаве штрајкбрехери, контраши (који се продају за кинту) да направе раздор и упропасте све. Е зато смо ту где јесмо, због увлакача, проданих душа, личног интереса, нејединства ...

...i zavisti na boljeg, pametnijeg i sposobnijeg od nas.:cool:

ali se iz skrivenog posmatranja moze uvideti

peeping-tom.jpg

Аца је стара мустра. Ил Јевреји ил Тома, треће нема. Ако нисте упознати српске гранате су ослободиле Изреал.

Dobro, ali ima mastu...i ona se koliko puta pokazala ispravnom...A cesto se genijalci ne prepoznaju odmah...

Znala sam da si voajer, to ti pise u opisu poslova.

Dobro, ali ima mastu...i ona se koliko puta pokazala ispravnom...A cesto se genijalci ne prepoznaju odmah...

Znala sam da si voajer, to ti pise u opisu poslova.

Машта ради свашта. Поготово кад читаш нешто што не пише, и кад машташ да се десило нешто што није. То је доиста одлика сувих генијалаца.

pera.jpg

Машта ради свашта. Поготово кад читаш нешто што не пише, и кад машташ да се десило нешто што није. То је доиста одлика сувих генијалаца.

Dobro, ali kazi, zar nije bolje,za svaki slucaj, traziti u necemu skriveni smisao? To je retorsko pitanje, naravno...Ali, hocu reci, zar nije to odlika intelektualca i (samo)s(a)vesnog gradjanina, ko god bio...?

Retoričko pitanje. :lol:
samosavesnog građanina?
pa mene jako zanima gde ste učili srpski?

retorsko, draga, retorsko...:cool:

A prvo sam napisala svesnog, pa sam dodala "a" u sredini, a onda sam se setila da dodam i "samo" ispred toga, pa je priznajem, ispalo pomalo rogobatno. Poznato je inace da beogradjani najmanje znaju jezik - skoro toliko koliko i Pirocanci i leskovcani.:lol:

Превише је ово за мене. Нисам довољно самосавестан.

A šta je retorsko pitanje? Šta je pisac hteo da kaže?
I šta je pisac hteo da kaže sa pominjanjem Beograđana i "opšte poznatog" neznanja Beograđana?
:eek:

Naravno da je to previse za vas. Zivite udobno u svom neznanju i putuj Holandjanine, kud' ti je volja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back