Naivni Srbi i Nevine nemačke žrtve

Da li je na sceni rehabilitovanje Nacista?

• Ukupno glasova
    15
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80032&sectionId=37

Kako sam već govorio da su se režimske dnevne novine uključile aktivno u rehabilitaciju nemačkih okupatora, a sve pod maskom "Iztraživanja žrtana komunizma" i pod lažnom "Brigom za Srpske žrtve."

Press, ovog puta radi po narewdbi stranih službi. prvo se prenesu izjave Kapičića, a onda se NA SAMOM POČETKU sutrašnjeg teksta priča o "NEVINIM NEMAČKIM ŽRTVAMA!"

Lepo sam i stalno govorio da su srbi toliko naivni da ne vide šumu od drveta.
Žute novine nikada nisu plakale za sudbinom Srba pa neće ni sada, nego sve ima za cilj da komuniste- to jest Ruse prikažu kao zločince a NEMCE kao ŽRTVE!

Pazi NEVINI NEMAČKI VOJNICI!

Oni iskopavaju Dražu a iskopaće nekog Hansa kao "Nevinu nemačku žrtvu!"
Зар је могуће да неко у Србији плаче за нацистима ? Po Sumadiji su napravili veliki pokolj, pomogali su i ustase, honvede, baliste, a da ne pricam o tome sta su ucinili drugim narodima, recimo Poljacima, Rusima, Francuzima. Izvinjavam se zbog mesanja pisma racunar trokira.

Koministi jesu bili zlo ali ni priblizno koliko nacisti. Valjalo bi doneti jedan poseban zakon koji bi kaznjavao ovakve bljuvotine...

Зар је могуће да неко у Србији плаче за нацистима ? Po Sumadiji su napravili veliki pokolj, pomogali su i ustase, honvede, baliste, a da ne pricam o tome sta su ucinili drugim narodima, recimo Poljacima, Rusima, Francuzima. Izvinjavam se zbog mesanja pisma racunar trokira.

Koministi jesu bili zlo ali ni priblizno koliko nacisti. Valjalo bi doneti jedan poseban zakon koji bi kaznjavao ovakve bljuvotine...

E, to i ja govorim.
Ali ništa od toga.
Stormfront, glavni naci forum u svetu ima sedište u SAD, a one iz "prava naslobodu govora" neće da ga zabrane. Pa ti vidi,
Amerikanci podržavaju nacizam... i Demokratsku stranku u isto vreme.
ne čudi što žute novine danas rade na rehabilitaciji nacizma.

To kada se SRBIMA obraćaju oni kažu KOMUNISTi su to uradili, ali izmedju sebe kažu SRBI SU POBILI NEMCE, MAĐARE itd.

During the German occupation, a strong Serbian partisan movement developed with Communist leadership, which also spread over to Bácska, reannexed to Hungary at the time. The Hungarian military leadership organized anti-partisan raids and summary courts-martial against the participants in the partisan movement. The biggest anti-partisan campaign took place in and around Újvidék (now Novi Sad), where several hundred individuals, suspected of being partisans, were arrested and executed in the course of a three-day raid in January 1942. In 1944, in revenge for the execution of 3,000 suspected Serbian partisans, the Serbs brutally massacred about 40,000 Hungarian civilians.

http://www.hunsor.se/dosszie/antihungarianatrocities.pdf

Govore o Srbima jer mi štitimo te zločince bez ikakvog razloga.Ta vojska nije bila srpska već komunistička -jugoslovenska ,formalno samostalna a u stvari pod komandom Crvene Armije koja je okupirala Srbiju.Samo je komandant te vojske mogao narediti likvidacije tako velikih razmera a svi znamo da on nije bio Srbin već Hrvat,kao i većina ostalih najuticajnijih komunističkih funkcionera.Sve su to neki Hrvati,Slovenci,Jevreji,Crnogorci,Cincari ... Srbi su verovatno bili izvođači radova ali to je nevažno u celoj stvari.Najviše zla od te armije i partije doživeo je upravo srpski narod.

За њих ? И метак је пуно

Ima jedna priča Tu je bio i naš pokojni Stevo Žigon.
Oslobodili amerikanci Dahau, i tada se podigli logoraši na ustanak, predvođeni komunistima. Tu je bio i Stevo. kada su amerikanci videli zverstva Nemaca, davali su noževe logorašima, i pucali u noge SS-ovcima kako bi ih logoraši poklali noževima.
Onda su čak i ti amerikanci postavili stotinak nemaca uza zid logora, i iako su se ti nemci zvanično predali, pokosili ih mitraljezima.

Govore o Srbima jer mi štitimo te zločince bez ikakvog razloga.Ta vojska nije bila srpska već komunistička -jugoslovenska ,formalno samostalna a u stvari pod komandom Crvene Armije koja je okupirala Srbiju.Samo je komandant te vojske mogao narediti likvidacije tako velikih razmera a svi znamo da on nije bio Srbin već Hrvat,kao i većina ostalih najuticajnijih komunističkih funkcionera.Sve su to neki Hrvati,Slovenci,Jevreji,Crnogorci,Cincari ... Srbi su verovatno bili izvođači radova ali to je nevažno u celoj stvari.Najviše zla od te armije i partije doživeo je upravo srpski narod.
nemoj da daješ izgovore nacističkoj kopiladi. A Rusi nisu OKUPIRALi Srbiju, da išta znaš, oni su samo prošli kroz jugoslaviju i borili se rame uz rame sa nama da oteramo nemačke zlikovce!

i dalje ostaje da se vidi zasto se tolerise laz.

dakle u presu nema pomena nekakvim "nevinim" nemackim zrtvama.
cak i topik glasi "....Nevine nemačke žrtve", koliko se potencira dezinformacija.

u svakom slucaju svaka cast kad si, gos'n aleksandru, uspeo ovu blatantnu dezimformaciju i laz da poturis kao topik moderatorima.

Ja razumema svoju netrpeljivost prema okupatoru ali moramo poštovati pravila koja smo sami prihvatili.Ubijati bez suda i suđenja,ljude vezane žicom nije nešto čime se treba ponositi.
Zasto suditi?Doveo je na vlast Hitlera, prihvatio je da ubija za njega. I njemu suditi? Cisto gubljenje vremena i novca. Ti bi verovatno sudio i onima sto su ubili one djake u Kg, onima sto su cuvali logorase? Zasto suditi onima za koje se zna da su krivi?!?! Toliko su zlocina pocinili zajedno sa svojim slugama na prostorima bivse Jugoslavije da tesko neko od njih moze biti nevin.
Ko ih jeb*e, i trebali su ih sve pobiti.

Zasto suditi?Doveo je na vlast Hitlera, prihvatio je da ubija za njega. I njemu suditi? Cisto gubljenje vremena i novca. Ti bi verovatno sudio i onima sto su ubili one djake u Kg, onima sto su cuvali logorase? Zasto suditi onima za koje se zna da su krivi?!?! Toliko su zlocina pocinili zajedno sa svojim slugama na prostorima bivse Jugoslavije da tesko neko od njih moze biti nevin.
:worth:

nemoj da daješ izgovore nacističkoj kopiladi. A Rusi nisu OKUPIRALi Srbiju, da išta znaš, oni su samo prošli kroz jugoslaviju i borili se rame uz rame sa nama da oteramo nemačke zlikovce!

Ja samo govorim ono što mi savest nalaže.Nama je kao naciji neophodno da se distanciramo od zločina koji su učinjeni u naše ime a protiv ljudi koji su uglavnom bili nedužni.Takvih je bilo većina i među zarobljenim pripadnicima nemačke vojske.Za one za koje je postojala sumnja da su činili zločine moglo je biti organizovano suđenje.Ako takvog suđenja nije bilo,onda važi ono što važi i u svim drugim slučajevima - da nisu krivi.
U vezi ovog drugog mogu samo da kažem da su Sovjeti okupirali Srbiju i instalirali svoju vlast u liku Josipa Broza Tita.

Poslednja izmena:

Zamisli da je tako razmišljao prosečan Nemac,nemački vojnik npr. :"Vidi ovih Srba,stalno nam staju na put,mi sa njima lepo a oni uvek protiv nas,treba s njima zauvek završiti ..." ne bi ostalo živog Srbina.

Ja samo govorim onako kako mi savest nalaže.Nama je kao naciji neophodno da se distanciramo od zločina koji su učinjeni u naše ime a protiv ljudi koji su uglavnom bili nedužni.Takvih je bilo većina i među zarobljenim pripadnicima nemačke vojske.Za one za koje je postojala sumnja da su činili zločine moglo je biti organizovano suđenje.Ako takvog suđenja nije bilo,onda važi ono što važi i u svim drugim slučajevima - da nisu krivi.
U vezi ovog drugog mogu samo da kažem da su Sovjeti okupirali Srbiju i instalirali svoju vlast u liku Josipa Broza Tita.
Ma do jaja! Ma slucajno su porobili Srbiju, bacali ljude u zaledjenu Tisu, zaledjeni Dunav, strejali maltene cela sela po Vojvodini, ubijali djake po Sumadiji, bombardovali Bg, slucajno slali u logore, slucajno ljude bacali u jame. Ma super, mi smo krivi sto su nas ubijali, a nemci su jadni naivni pa se prihvatili "igre" sa nama, mi ih zajebali i na kraju pobili. Stvarno nije fer sa nase strane.
Ovo se odnosi na nemce i njeihove sluge.

Zamisli da je tako razmišljao prosečan Nemac,nemački vojnik npr. :"Vidi ovih Srba,stalno nam staju na put,mi sa njima lepo a oni uvek protiv nas,treba s njima zauvek završiti ..." ne bi ostalo živog Srbina.
A kao nisu razmisljali? Kakve su metode imali u Prvom svetskom ratu? Su vesali decu, zene starce? Su govorili da smo stoka i da nas sve treba pobiti? I pobili bi nas da nije narod otisao u zbeg? Sta su uradili u Macvi? Da li su svoju vojsku koju su poslali na Srbiju zvali "Kaznena ekspedicija"? Da li su rekli da nas narod treba kazniti? Austrijanac je isto sto i Nemac.Nemci su podrzavali metode koje su austrijanci primenjivali nad nasim narodom.
A da li je Hitler rekao da su Sloveni niza rasa? Prosecan Nemac je obozavao Hitlera. Znaci da je prosecan Nemac imao o nama lepo misljenje?
Jb*t jos cu cuti da nas Nemci prosto obozavaju, a da smo im mi zaboli noz u ledja.

Да тако размишља просечни Немац већ 150 година још од Берлинског конгреса нам они стално долазе у кућу е па следећи пут ћемо ми њима

Cekaj da li smo mi napali nemacku ili oni nas? Zar nije jedan od najvecih zlocina, zlocin prema miru?!?!?!?!?!
Pa zasto bi on imao razloga da razmislja na pomenuti nacin? I ako nije imao razloga da razmislja na pomenuti nacin on je primenjivao "presude po kratkom postupku".

Poslednja izmena:
Да тако размишља просечни Немац већ 150 година још од Берлинског конгреса нам они стално долазе у кућу е па следећи пут ћемо ми њима

Njima cesce treba upadati u "kucu" da vise nikad ne skupe snagu da opet napadaju druge.
Slava svim borcima Crvene armije koji su ucestvovali u razaranju Istocne Nemacke i u petvaranju Berlina u jednu pustos.

Cekaj da li smo mi napali nemacku ili oni nas? Zar nije jedan od najvecih zlocina, zlocin prema miru?!?!?!?!?!

Rat sam po sebi nije zločin.Nemci jesu napali Srbe ali i u ratu važe neka pravila.Zločin je ubijati one koji ne mogu da se brane a njihova krivica nije utvrđena u poštenom suđenju.Nema ali,nema agresor,nema oni su nama.Ne smeš da ubiješ čoveka koji se predao,oružje za to ne služi.

E, to i ja govorim.
Ali ništa od toga.
Stormfront, glavni naci forum u svetu ima sedište u SAD, a one iz "prava naslobodu govora" neće da ga zabrane. Pa ti vidi,
Amerikanci podržavaju nacizam... i Demokratsku stranku u isto vreme.
ne čudi što žute novine danas rade na rehabilitaciji nacizma.
Никако се не сме дозволити јавно пропагирање нацизма, ни под плаштом слободе говора, јер сам садржај њихове идеологије управо угрожава слободу других народа и раса.

Rat sam po sebi nije zločin.Nemci jesu napali Srbe ali i u ratu važe neka pravila.Zločin je ubijati one koji ne mogu da se brane a njihova krivica nije utvrđena u poštenom suđenju.Nema ali,nema agresor,nema oni su nama.Ne smeš da ubiješ čoveka koji se predao,oružje za to ne služi.
Zapocinjane rata nije zlocin? Si siguran?
"Zločini protiv mira, poznati pod terminom agresija, predstavljaju jedno od četiri krivična dela za koje se sudilo nacističkim zvaničnicima u Nirnbergu, posle Drugog svetskog rata. Ovi zločini će, preko Nirnberških principa, postati jedno od krivičnih dela na kojima se bazira današnje međunarodno krivično pravo."

Zapocinjane rata nije zlocin? Si siguran?
"Zločini protiv mira, poznati pod terminom agresija, predstavljaju jedno od četiri krivična dela za koje se sudilo nacističkim zvaničnicima u Nirnbergu, posle Drugog svetskog rata. Ovi zločini će, preko Nirnberških principa, postati jedno od krivičnih dela na kojima se bazira današnje međunarodno krivično pravo."

Ja nisam napisao da agresija nije zločin a to nije ni važno jer Pravila ratovanja koja se odnose na ratne zarobljenike važe i za agresorske vojnike bez bilo kakve razlike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back