Nagovaram prijatelja da se razvede!

Grešiš što ga pritiskaš na razvod !
Nemaš na to pravo.
Ako ste vrlo dobri i prisni prijatelji, a po tvom izlaganju
u to nema sumnje, imaš pravo da mu potenciraš činjenice.
I tu se tvoja intervencija završava.
Na njemu je, isključivo na njemu, da donese odluku !
Posebno, jer tu ima i dece preko kojih će se slomiti kola
u slučaju razvoda....
Uzmi se u pamet, prestani sa tim, navućićeš sebi nesreću u sudbinu !

Bas tako, mada ako se pomire onaj ko je ispricao postaje glavni neprijatelj.:lol:

Sasvim si u pravu.
Znam na stotine slučajeva.
Dobar prijatelj kuće ili, čak, rođak jednog od njih
stavi se na jednu stranu, hrabri, podgreva, mrsomudi....
Oni se kasnije pomire, a on ispadne grbav.
Klone ga se oboje.....
Zato, gledaš si svoj pos'o, a oni nek' rešavaju probleme u svom braku
kako im volja !

Grešiš što ga pritiskaš na razvod !
Nemaš na to pravo.
Ako ste vrlo dobri i prisni prijatelji, a po tvom izlaganju
u to nema sumnje, imaš pravo da mu potenciraš činjenice.
I tu se tvoja intervencija završava.
Na njemu je, isključivo na njemu, da donese odluku !
Posebno, jer tu ima i dece preko kojih će se slomiti kola
u slučaju razvoda....
Uzmi se u pamet, prestani sa tim, navućićeš sebi nesreću u sudbinu !
Grofe od uspesnog covega pretilo je da postane covek na lekovima za depresiju. Nema tu zezanja. Deca im imaju 7 i 3 godine. Samo je trebalo malo da se pogura i da shvati da nije sam. Ku.ave su ti kao pijavice, ili jos gore krpelji. Zakaci se, sise krv i jos ti prenese bolest. Znam za rizik koji sam svesno preuzeo. Samo sto su i njegovi roditelji prsli i bukvalno na kolenima ga molili da spasava sebe i decu. Kada bi video drskost i bezobrazluk te zenske osobe sve bi ti bilo jasno. Dodje uvece kasno, on je ceka da se ona vrati iz provoda. Bila sa drugaricama. Pijana do bola, on besan, meni samo nije jasno kako je nije nikada izlupao.

Grofe od uspesnog covega pretilo je da postane covek na lekovima za depresiju. Nema tu zezanja. Deca im imaju 7 i 3 godine. Samo je trebalo malo da se pogura i da shvati da nije sam. Ku.ave su ti kao pijavice, ili jos gore krpelji. Zakaci se, sise krv i jos ti prenese bolest. Znam za rizik koji sam svesno preuzeo. Samo sto su i njegovi roditelji prsli i bukvalno na kolenima ga molili da spasava sebe i decu. Kada bi video drskost i bezobrazluk te zenske osobe sve bi ti bilo jasno. Dodje uvece kasno, on je ceka da se ona vrati iz provoda. Bila sa drugaricama. Pijana do bola, on besan, meni samo nije jasno kako je nije nikada izlupao.

Pokušaj da ga ubediš da ode u bračno savetovalište, psihologu ili socijalnom radniku.
Oni su autoriteti iz domena bračne poblematike.

Pokušaj da ga ubediš da ode u bračno savetovalište, psihologu ili socijalnom radniku.
Oni su autoriteti iz domena bračne poblematike.

Nisi pratio radnju. Novostanje je sve sam vec zavrsio, razveo kuma i poslao decu u njegovu kucu na moru.z:shock:

- - - - - - - - - -

Takodje je pokazao slike njenog yebanja njegovom kumu, ona je sve priznala, place i kuka, a on, njen kum, Novostanje, pobedonosno trlja ruke i gladi brke.:cool:

Grofe od uspesnog covega pretilo je da postane covek na lekovima za depresiju. Nema tu zezanja. Deca im imaju 7 i 3 godine. Samo je trebalo malo da se pogura i da shvati da nije sam. Ku.ave su ti kao pijavice, ili jos gore krpelji. Zakaci se, sise krv i jos ti prenese bolest. Znam za rizik koji sam svesno preuzeo. Samo sto su i njegovi roditelji prsli i bukvalno na kolenima ga molili da spasava sebe i decu. Kada bi video drskost i bezobrazluk te zenske osobe sve bi ti bilo jasno.Dodje uvece kasno, on je ceka da se ona vrati iz provoda. Bila sa drugaricama. Pijana do bola, on besan, meni samo nije jasno kako je nije nikada izlupao.

Rade to i muskarci, a zena mog drugara iz detinjstva se razvela sa njim zato sto nije htela da cuva dete vec je htela u provod. Dete ostalo kod njega.

Evo skoro iscitah sve pa i ja da kazem nesto u prilog.

Prica je paljevina teska i neistinita bar kako je ovde predstavljena.Kao naprimer ovaj tip ni slucajno ne moze da bude advokat.Nacin i nivo,niski, pisanja pa i ostali simtomi,kao 6 dana na forumu non stop to advokati ne mogu.I moralni nivo i advokatska etika ne postoji.A postoji samo neznanje prava.

Ovde su samo dva slucaja.

Ili dasa postavljac teme boluje od bolesne ljubomore i reflektuje svoj slucaj ovde kao slucaj svog kuma,sanjajuci kako ce nevernicu da kazni,oduzima decu majci,sram da ga bude.Jadna njegova zena,zelim joj da zbrise sto pre.

ILI,sto sam skoro sigurna ,da ustvari ne zeli kumu nego je ludo nadrazen na kuma.On bi da tuca kuma a ne kumu,ako vec nije
Ta agresivnost i mrznja prema zenama samo ****** kad se popale mogu.Kao ne brini ja sve placam, ja cu sve da organizujem i ostace ti deca pa cemo da sretno zivimo ti i ja i decica.Tipicna pederska prica.

Zahebali su se malo.Zena ce da uzme sve moguce. Pare,kucu i naravno decu jer su njena.Pa da je i najveca ***** na svetu..

Joj sto meni ne padose u zivotu ova dvojica degenerika kako bih satrla buldozerom ni da ostane otisak na asfaltu.

Poslednja izmena:
Evo skoro iscitah sve pa i ja da kazem nesto u prilog.

Prica je paljevina teska i neistinita bar kako je ovde predstavljena.Kao naprimer ovaj tip ni slucajno ne moze da bude advokat.Nacin i nivo,niski, pisanja pa i ostali simtomi,kao 6 dana na forumu non stop to advokati ne mogu.I moralni nivo i advokatska etika ne postoji.A postoji samo neznanje prava.

Ovde su samo dva slucaja.

Ili dasa postavljac teme boluje od bolesne ljubomore i reflektuje svoj slucaj ovde kao slucaj svog kuma,sanjajuci kako ce nevernicu da kazni,oduzima decu majci,sram da ga bude.Jadna njegova zena,zelim joj da zbrise sto pre.

ILI,sto sam skoro sigurna ,da ustvari ne zeli kumu nego je ludo nadrazen na kuma.On bi da tuca kuma a ne kumu,ako vec nije
Ta agresivnost i mrznja prema zenama samo ****** kad se popale mogu.Kao ne brini ja sve placam, ja cu sve da organizujem i ostace ti deca pa cemo da sretno zivimo ti i ja i decica.Tipicna pederska prica.

Zahebali su se malo.Zena ce da uzme sve moguce. Pare,kucu i naravno decu jer su njena.Pa da je i najveca ***** na svetu..

Joj sto meni ne padose u zivotu ova dvojica degenerika kako bih satrla buldozerom ni da ostane otisak na asfaltu.

Prica nije istinita, ali cu govoriti kao da jeste. Sa jedne strane opravdavas i stajes na stranu zene dok sa druge strane osudjujes muza koji u startu nije kriv, jel tako?

Jeste lose uzeti majci decu, ali je lose uzeti decu i ocu, zar ne?

Kum je po ovoj prici glavni negativac, jer preuzima ulogu glavnog inicijatora razvoda i otimacinu dece majci, medjutim, njegova krivica ne treba da se prenese na oca te dece sve i da je najveci mlakonja.

Govoris kao advokat. Zar nije isitna da zena moze da dobije kucu na koriscenje, ali ne moze da istera muza iz njegove kuce?

Zena nema sta da koristi ili ne koristi.Koriste deca i kao "posledica"majka kao staratelj tj.primarni roditelj.
Sekondarni roditelj,otac,mora napolje zbog psihickog mira i normalnog zivota dece,neduznih zrtava neuspelog braka.

Princip svih razvodnih parnica pa i ishod je samo i skljucivo interes deteta/ dece. U civilzovanim drzavama.

Ne znam kako je u Srbiji to reseno.

- - - - - - - - - -

Ubedjena sam da je samo pederska prica nista vise.:malav:

Zena nema sta da koristi ili ne koristi.Koriste deca i kao "posledica"majka kao staratelj tj.primarni roditelj.
Sekondarni roditelj,otac,mora napolje zbog psihickog mira i normalnog zivota dece,neduznih zrtava neuspelog braka.

Princip svih razvodnih parnica pa i ishod je samo i skljucivo interes deteta/ dece. U civilzovanim drzavama.

- - - - - - - - - -

Znaci koristi njegov stan 18 godina i mora da placa alimentaciju, a on mora napolje. Pa vise mu se isplati da pocini neki zlocin iz strasti i odrobija, realno.

- - - - - - - - - -

Jako je rizicno uci brak, a i praviti decu izgleda... Mozes da ostanes bez svog zivotnog prostora i dobrog dela plate. Vazektomija je resenje.:deda:

Zao mi je ali je tako.U Ittaliji muzevi zavrsavaju ispod mosta bukvalno jer iako rade otplacuju i kredite za tu kucu gde im zive deca sa majkom pa plus alimentacija.
Sad imaju organizacije koje pomazu tim ocevima dajuci im smestaj.I crkve daju besplatnu hranu i tako.

Mora o tome pre da se misli zar ne mislis.

Pravis decu bezveze, pa posle si i jos tako los muz da pas sa maslom ne moze da te pojede,Sta ocekujes osim shuta u d.Normalno.

Akcija,reacija i posledica, dragi moj.:rtfm:

Odoh da spavam,dosadila su mi ova prazna naglabanja.
Laku noc.:)

Zao mi je ali je tako.U Ittaliji muzevi zavrsavaju ispod mosta bukvalno jer iako rade otplacuju i kredite za tu kucu gde im zive deca sa majkom pa plus alimentacija.
Sad imaju organizacije koje pomazu tim ocevima dajuci im smestaj.I crkve daju besplatnu hranu i tako.

Mora o tome pre da se misli zar ne mislis.

Pravis decu bezveze, pa posle si i jos tako los muz da pas sa maslom ne moze da te pojede,Sta ocekujes osim shuta u d.Normalno.

Akcija,reacija i posledica, dragi moj.:rtfm:

Odoh da spavam,dosadila su mi ova prazna naglabanja.
Laku noc.:)

A ona ne moze biti losa supruga? To nije moguce, zar ne? Evo bas imamo primer najgore zene koja postoji i koja cak i ne brine o deci i opet dobija i tudju kucu i pare.

Ali, sta bese sa onim
Majka slobodno odlucuje o radjanju
. Znaci ona ima pravo da abortira i ubije dete ako zeli, a muskarac ne moze ni da se odrekne izdrzavanja deteta koje je mozda zaceto greskom i moze sve da izgubi ako je slucajno pukao kondom? A da ne govorimo da je po nekoj logici dete najprece te muskarac mora da ustupi svoj stan svom detetu, a da ona ima svako pravo da ubije dete dok je jos uvek u njenoj utrobi...

Nepravda, prava nepravda, a ako je tako onda pravdu mozda treba uzeti u svoje ruke. Muskarci su de fakto robovi i potrebna je oruzana pobuna radi oslobodjenja od ropskog odnosa.:lol:

Zalediti spermu u nekoj banci sperme i uraditi vazektomiju mi deluju kao najsigurniji potezi za muskarca...

Poslednja izmena:
U Ittaliji muzevi zavrsavaju ispod mosta bukvalno jer iako rade otplacuju i kredite za tu kucu gde im zive deca sa majkom pa plus alimentacija

E vidis, za ovako nesto ja mogu da razumem i kada bi se neki mucenik odlucio da izvede neki samoubilacki, bombaski napad u obdanistu, umesto famoznog samospaljivanja koje najveci mucenici i rade, a ako to postane neko pravilo mozda se pisci zakona i zamisle pa promene nesto gde nece biti maksimalno obespravljenih ljudi ili u ovom slucaju muskaraca.

Znas sta mache, imas ti pravo a i ja.Ovo je samo naucni problem, da ne kazem filozofski.

Moras da priznas da smo mi zene i vi muskarci dve vrlio razlicite rase.Necemo se nikada razumeti a kamoli opstati zajedno ceo zivot.Danasdan.

Rekla to,izvedi ti zakljcak.Meni je dosta da zakljucujem posle dva razvoda.

Nije ni cudo da je sve vise samaca po sopstvenom izboru,a broj homoseksualaca raste,
Bojim se da ce skoro doci vreme,ili je vec doslo, da cemo da se udajemo i zenimo sa istim polom.Mozda ce samo tako da funkcionise zajednica izmedju dvoje ljudi jer su slicni...

Moras da priznas da smo mi zene i vi muskarci dve vrlio razlicite rase.Necemo se nikada razumeti a kamoli opstati zajedno ceo zivot.Danasdan.
Pa sta znam. Meni zene generalno govore da dosta dobro razumem kako se one osecaju, dosta sam se druzio sa devojkama i slicno. Mada opstanak ceo zivot je jako rizican poduhvat generalno.
A mnogo zena ima kojima je brak bitan cilj i motiv ili da budem grublji, ima ih cak dosta i kojima je brak i vrsta zaposlenja.:kafa:
Brakovi valjda postoje zbog dece. Razmisljam da li ce u buducnosti neko izumeti AI robota koji bi bezbedno bio u stanju da se brine o deci te posao oko dece ne bi bio toliko veliki.

Zivotna zajednica dvoje ljudi u vremenu kada je svet vise povezan nego ikad ima sve manje smisla i brak je relikvija proslosti, a danas sve vise legalno sredstvo otimacine tudjih para.:kafa:

Majka i dete su pod posebnom zastitom drzave, a sto im onda drzava ne obezbedi uslove od svojih para nego sakati muskarce?

Alimentacije na Zapadu su bas velike koliko sam shvatio. Sve vise muskaraca ce biti solo i nece se odlucivati na to da stupi u brak.

Znas sta mache, imas ti pravo a i ja.Ovo je samo naucni problem, da ne kazem filozofski.

Rekla to,izvedi ti zakljcak.Meni je dosta da zakljucujem posle dva razvoda.

Nije ni cudo da je sve vise samaca po sopstvenom izboru,a broj homoseksualaca raste,
Bojim se da ce skoro doci vreme,ili je vec doslo, da cemo da se udajemo i zenimo sa istim polom.Mozda ce samo tako da funkcionise zajednica izmedju dvoje ljudi jer su slicni...

Dva razvoda? Ala si se ti navatala para.

Koliko si upoznat sa porodicnim zakonom u Nemackoj? Znas li kako to tamo funkcionise?

Ona je iz Nemacke?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Dakle otac je uvek kriv za sve. Zenski mozak. Dovoljno sam rekao. A sto se tice pederske price, mozes da proveris ako hoces.

Back