ne znam ja šta tebe čudi, ali ti si ovde totalno neodređen...jer ti ovo nije odgovor ninašta od onog mog napisanog, tj na šta pokušavaš da odgovoriš.....ko je razvio taj stav sa razlogom? kakav stav i kakvim razlogom?
kao ni da je u pravu.....svako je sposoban za kritiku, samo mnogi nisu merodavni
boga mi takvima kao što ste vi treba aplaudirati na svakom drugom koraku....jer koliko vidim padate na svakom
ako tako zaključi, e onda neka ti je
sa kojom ti sigurnošću izvodiš zaključke čoveče, pogotovo od čoveka koji je od početka njihovog braka mrzeo.....pa ti mora da nju poznaješ....ili si vidovit
mlakonja treba sam da skupi muda podigne se, lupi šakom o sto, spase brak ili razvede se..., jer u ptorivnom, slušajući druge, samo prelazi u vlasništvu ljudi pod čijim je uticajem....tako da da....dok ne skupi muda, bolje je da je u vlasništvu svoje porodice (kakva god da je, njegova je, on je oblikovao takvom), nego u vlasništvu osvetoljubivih i zlonamernih kumova
sa tvojim umom se može povezati samo neznalica i osoba sa siromašnim životnim iskustvom....npr neko ko će se složiti sa ovom tvojom izjavom koja isijava istim
tako da tu si u pravu...ljudima poput nas je to preteško, ustvari skoro nemoguće
ti vidi, a i zapamti ovaj tvoj ispad:
pogotovo u momentima kada pokušaš nekome da nalepiš te epitete
da bi bio bar amater-džentlmen, moraš i koliko-toliko poznavati žene....a ti....malo je reći da nemaš pojma...jer tako pričati o njima, sa takvim predrasudama lupetati o osobama sa kojima nisi razmenio ni 1 rečenicu, već pročitao njihov prevulgaran opis od strane pristrasnog kuma, i na kraju tako se obraćati svojim sagovornicima kako se obraćaš i NA KRAJU SEBE NAZIVATI DžENTLMENOM, nije čak ni licemerno koliko je retardirano
pa jel vidiš koliko ti čoveka možeš da isteraš iz takta u momentim kada se zayebe i spusti na tvoj nivo?!
štaviše sada mi i postade jasno zašto ti je prevodio ono što sam pisala u više postova:
još jedan uzaludan pokušaj da ti pomogne, posle čega samo rizikuje da izgubi živce
teligencijo natprosečna, zar ne misliš, da sam klon, da bi bila daleko upućenija u takve "džentlmene" poput tebe, kao i da ne bi bilo potrebe da utvrđujemo kao što sada to činimo koliko je nemoguće povezivanje na tvom intelektualnom nivou???
da bi bio bar amater-džentlmen, moraš i koliko-toliko poznavati žene....a ti....malo je reći da nemaš pojma...jer tako pričati o njima, sa takvim predrasudama lupetati o osobama sa kojima nisi razmenio ni 1 rečenicu, već pročitao njihov prevulgaran opis od strane pristrasnog kuma
Prvo, piše se ni na šta, ne ninašta, ne znam gde si to pročitala, to je elementarna nepismenost, treba da te je sramota. Drugo, ukoliko ti ni sada ne razumeš o čemu mi pričamo, o kome, a na ovoj temi si, konstantno postuješ i raspravljamo o jednoj temi, toj ženskoj osobi i njemu kao postavljaču, onda ovo moje pisanje tek dobija težinu, ako nemaš intelektualne kapacitete da shvatiš da govorim o njemu u toj rečenici, onda ne znam da li uopšte treba da komuniciramo dalje.
Ne poznajem je, ali vidim po tome šta radi i o čemu se radi... Jer ove gradske, domino rospije, one to rade na mnogo višem nivou, ne ponašaju se kao ološi i ne teraju ljude oko njega, jer ni njima samima ne treba muškarac kom su slomile kičmu. Ali je simpatično to kako ti mene napadaš kako ja nisam vidovit, kako sam ja to sve shvatio, napadaš mene što kažem da je u pravu, da i treba da ide protiv nje, ali ste u isto vreme dali sebi za pravo da komentarišete celu situaciju, samo sa drugim ciljem, pošto vi, verovatno, znate sve, prisustvujete događajima, pričama, braku.
A ono što vidim i jeste prostitutska solidarnost, jer se celo tvoje pisanje svodi na "pusti je, ne diraj je, to je njeno, to je njena roba, stvar, to je njena lutka, nemoj slučajno da pređe u tuđe ruke", jer, po nekoj vašoj bolesnoj logici, bolje je da ga maltretira neka žena, nego prijatelj i kum, koji mu je prijatelj i kum za života, umesto neke žene koja je tu dok se ne razvedu ili tome slično. Očigledno su prijatelji dugi niz godina... I možda uopšte nije mlakonja, možda mu je samo ubila želju, motivaciju za svim, a toga ima. I upravo to i jeste problem, on ne da je nije oblikovao takvom, nego nema veze sa tim... Očigledno mu oblikuje i okolinum tj. bar pokušava. Ali vama, tebi i takvima kao što si ti, to savršeno odgovara, jer se hranite takvima. Za bolje i niste.
I koliko znam i ona je mrzela njega... Znači to što neko nekoga ne podnosi, to što misli loše o nekome, to može biti i opravdano, tako da ne mora značiti automatski da neko nije u pravu. I ja nemam najbolje mišljenje o Hašimu Tačiju, da li to znači da je on čist kao suza automatski, jer ja, naaaaravno, imam iskrivljenu percepciju? Shvataš li koliko su prazne vaše priče, glupe, jadne?
Žene poznajem savršeno, ceo život sam okružen njima, tako da su to tvoja lupanja i projekcije. A vi ste ovde pristratsniji od kuma, jer toliko zdušno i pristrasno branite neku krvopiju, samo zato što se solidarišete sa ološima, što, opet, dovoljno govori o vama.
A to kako se vama obraćam, pa drugačije ne može, spuštam se maksimalno što mogu, čisto da bar pokušaš da razumeš ovo što govorim, nije mi lako, ali se tešim time što je tebi još teže da me razumeš i kad ti se ovoliko približim.
Nemam ja šta vas da isterujem iz takta.. Koji vaš takt, koji vaš nivo, moram padobranom da skočim da bih se spustio na vaš nivo.
I dokle god ulazite u raspravu držeći jednu stranu, a napadajući druge koji drže drugu stranu, ultimativno verujući da ste u pravu, to ne vodi nikuda.
Naravno da ne bi bila upućenija, sa takvima kao što si ti, ja uopšte i nemam kontakt, i ovo si se slučajno našla na temi, lupetajući gluposti, zato i imaš ovu šaku moje pažnje.