Nagovaram prijatelja da se razvede!

Buducnost dolazi i robovanje proslosti je besmisleno. Ako pogledamo istoriju danas su stvari drasticno drugacije nego pre 100-200 godina. Za 20-30 ili pak 50 godina:

1) Zasto bi muskarac od 50-60 leta bio u braku sa nekom zenom istih godina kada bi u virtuelnoj realnosti mogao da ima seksualne dozivljaje sa devojkama od 20 ili masinom koja bi sve to mogla da izsimulira da budemo precizni. A taj virtuelni svet nekom u godinama sigurno bi mnogo vise mogao da pruzi nego realni svet, a tako je mozda i sa mladim, a ne samo starim ljudima.

2) Ako VR zazivi u punoj meri niko nece morati da ide na posao, zar ne? Samo se ukljucis i eto te u kancelariji.

3) Ja verujem da ce mnogi prestati da odgajaju decu i da ce biti uzgajana na farmama, i u odgajivalistima od strane drzave.(Doduse ovo mozda tek za 200 godina zazivi u vecoj meri)

Mozda nekom ovo deluje caknuto, ali ako informaticka revolucija bi trebala da nas ubedi u nesto to je da je ovo itekako realnost.
nije ćaknuto....međutim poslednjih bar 15 godina dešavanja širom sveta, ukazuju na to da će ti skoro zasigurno neko ugasiti svetlo i vratiti te direktno u kameno doba, na duže vreme....tj "progres" neverovatnom brzinom ide u tom pravcu

Vidi ako ces nesto da zveknes tako sto ces povladjivati zenama samo napred. E sada nisam od tih koji bi da hebu i kumicu i sestru i rodjenu kevu kao sto si ti. Da si iole normalan sa tim se ne bi igrao niti zezao, ali posto nisi sve je jasno.

Drugo decace konacno nesro zvekni u zivotu, jer vidim da nemas iskustva. Imas ovde raznih dama, ali izgleda slaba vajda od njih.

Trece mozda ti nema spasa. Sto je najcrnji scenario.

Kumstvo? Ja nisam vernik te mi kumstvo i nije bitno tolko. Po toj prici ti si se umesao u zivot tog coveka preko svake mere. Ej, ti saljes decu na odmor?:eek:
Jel shvatas da ako vodis negde decu, narocito na 2 meseca, bez njenog odobrenja ima pravo da te tuzi za kidnapovanje njene dece? Pravnik si kao...:roll:

Naravno, ako se ne izdrqavam po forumu da su sve zene zle vestice koje se yebu sa svima osim sa muzom, trose zadnje muzevljeve novce na krpice i tricarije i koje jedu sopstvenu decu odmah sam naivan, zelen i nevin.:lol:

A pre bih rekao da si to ti :plez:, jer kad su se neke devojke na forumu malo flert-zezale sa onim Sugenzijem na koga me inace podsecas popalio se ko mlad majmoon.:roll::lol:

Cim se pali na koktiz odmah znas da je neko neiskusan.:kafa::lol:, a ono nije bio cak ni koktiz, vec flert-zezanje :lol: i jos na forumu.:roll::lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Kumstvo? Ja nisam vernik te mi kumstvo i nije bitno tolko. Po toj prici ti si se umesao u zivot tog coveka preko svake mere. Ej, ti saljes decu na odmor?:eek:
Jel shvatas da ako vodis negde decu, narocito na 2 meseca, bez njenog odobrenja ima pravo da te tuzi za kidnapovanje njene dece? Pravnik si kao...:roll:

Naravno, ako se ne izdrqavam po forumu da su sve zene zle vestice koje se yebu sa svima osim sa muzom, trose zadnje muzevljeve novce na krpice i tricarije i koje jedu sopstvenu decu odmah sam naivan, zelen i nevin.[emoji38]

A pre bih rekao da si to ti [emoji14]lez:, jer kad su se neke devojke na forumu malo flert-zezale sa onim Sugenzijem na koga me inace podsecas popalio se ko mlad majmoon.:roll:[emoji38]

Cim se pali na koktiz odmah znas da je neko neiskusan.:kafa:[emoji38], a ono nije bio cak ni koktiz, vec flert-zezanje [emoji38] i jos na forumu.:roll:[emoji38]
Dalje nemam sta da komentarisem. Jos si klinac.

Naravno, ako se ne izdrqavam po forumu da su sve zene zle vestice koje se yebu sa svima osim sa muzom, trose zadnje muzevljeve novce na krpice i tricarije i koje jedu sopstvenu decu odmah sam naivan, zelen i nevin.[emoji38]

A pre bih rekao da si to ti [emoji14]lez:, jer kad su se neke devojke na forumu malo flert-zezale sa onim Sugenzijem na koga me inace podsecas popalio se ko mlad majmoon.:roll:[emoji38]

Cim se pali na koktiz odmah znas da je neko neiskusan.:kafa:[emoji38], a ono nije bio cak ni koktiz, vec flert-zezanje [emoji38] i jos na forumu.:roll:[emoji38]
A posto nisi vernik, sto bih ja bacao bisere pred svinje i tebi objasnjavao. Nema sta da se pita. Saterana je u cosak. Sada samo klima glavom.

Dalje nemam sta da komentarisem. Jos si klinac.

Ja sam zreo covek od 30 godina, a ti ces "klinac" biti i u 70, mada sto vredjati decu poredeci ih sa tobom kad su mnoga deca zrelija nego ljudi poput vas.

- - - - - - - - - -

A posto nisi vernik, sto bih ja bacao bisere pred svinje i tebi objasnjavao. Nema sta da se pita. Saterana je u cosak. Sada samo klima glavom.

Izmisljaj do sutra...

- - - - - - - - - -

Kumstvo je svetinja, a brak nije svetinja, jer si ti od pocetka nju spijunirao mesajuci se u njihov odnos, a sve da njega spases.:roll::lol:

Da ti stitis njenu decu od nje same :eek:, a kao pravnik treba da znas da to ima pravo samo drzava da radi. Da oduzme decu nekom roditelju..:kafa:

Ne, ti ces dovesti neku dadilju da cuva decu i poslati ih na 2 meseca na odmor iako to nisu tvoja deca niti imas starateljstvo.:roll:

Taj tvoj kum izgleda i ne postoji. Da nije mozda u komi kad se nista ne pita oko svoje dece, vec samo ti?z:shock:

I ja posle treba da postujem tvoje kumstvo, a ti ne postujes bukvalno nista...

Ja sam zreo covek od 30 godina, a ti ces "klinac" biti i u 70, mada sto vredjati decu poredeci ih sa tobom kad su mnoga deca zrelija nego ljudi poput vas.

Izmisljaj do sutra...

- - - - - - - - - -

Kumstvo je svetinja, a brak nije svetinja, jer si ti od pocetka nju spijunirao mesajuci se u njihov odnos, a sve da njega spases.:roll:[emoji38]

Da ti stitis njenu od nje same :eek:, a kao pravnik treba da znas da to ima pravo samo drzava da radi. Da oduzme decu nekom roditelju..:kafa:

Ne, ti ces dovesti neku dadilju da cuva decu i poslati ih na 2 meseca na odmor iako to nisu tvoja deca niti imas starateljstvo.:roll:

Taj tvoj kum izgleda i ne postoji. Da nije mozda u komi kad se nista ne pita oko svoje dece, vec samo ti?z:shock:

I ja posle treba da postujem tvoje kumstvo, a ti ne postujes bukvalno nista...

O i te kako cu biti i u 70 godina kao klinac. Rekao si nevidjenu glupost. Mlad duhom, covek sebi produzava zivot.

I da stariji sam od tebe, ali ne puno. Tuzno je videti kako si malo u zivotu prosao toga.

Ima ostrokondzu od zene. Sto bi se reklo upala joj kasika u med. Nikada je nije varao, odan je porodici, a ona mu razbija mozak. Ucenjuje ga preko dece. O kako bih ja to nalupao.

Odnedavno ga nagovaram na razvod. Jbg ne ide, bolje da sebe sacuva nego da ga ova potpuno unisti.

Kako mu pomoci da shvati da je razvod najbolje resenje?

Nabaci mu nekoliko normalnih i boljih riba, pa ce lako da se razvede od ove. I neka oabvezno konsultuje advokata da mu ne bi iscedila mast.

kada si već tako preveo to što si citirao, veruj mi da je bolje što nisi više od toga napisao tj pokušao da dokažeš....jer ne znam kome bi ti pokušaji bili upućeni

aj pročitaj još jednom sve što sam napisala pa se vrati na popravni...jer si trenutno veeeeoma daleko od istine

jel, pa evo ti i bez razlaganja samo jedan fragment postavljačevih vidika:

pa zaključi sam da li je takva osoba merodavna da uređuje tuđ brak

To kakvi su njegovi afiniteti, mišljenja, ne znači da nije u pravu, da ova žena iz uvodnog i nije rospija koja želi da kontroliše sve.

To kakvi su njegovi afiniteti, mišljenja, ne znači da nije u pravu, da ova žena iz uvodnog i nije rospija koja želi da kontroliše sve.
niko to nije ni pokušao da opovrgne...jer istinitost interpretacije od strane ovog ženomrzca je pod ogromnim znakom pitanja

opet nisi ukapirao ono što je jednostavnim rečima napisano....a to je da ako jedan od dvoje u braku, bez ičijeg uticaja odluči za razvod, onda tako i treba biti...mešanje treće strane, i podsticaj od strane iste na razvod, je apsurd...osim ako taj podsticaj ima za svrhu da nečiji brak vrati u balans

mada kada smo već kod domino rospija i "dušebrižnih" kumova, mogao bi i sam da kažeš ko ima veće pravo da kontroliše tog mlakonju, supruga, ili njegov kum? jer kao što i sam vidiš, postavljač teme upravlja mlakonjinim životom isto kao što mu je do tada "činila supruga", štaviše dosta destruktivnije.

- - - - - - - - - -

Nadam se da će ti sledeća odgovarati :)
:zcepanje:
bar za dobrobit i duži brak kuma

niko to nije ni pokušao da opovrgne...jer istinitost interpretacije od strane ovog ženomrzca je pod ogromnim znakom pitanja

opet nisi ukapirao ono što je jednostavnim rečima napisano....a to je da ako jedan od dvoje u braku, bez ičijeg uticaja odluči za razvod, onda tako i treba biti...mešanje treće strane, i podsticaj od strane iste na razvod, je apsurd...osim ako taj podsticaj ima za svrhu da nečiji brak vrati u balans

mada kada smo već kod domino rospija i "dušebrižnih" kumova, mogao bi i sam da kažeš ko ima veće pravo da kontroliše tog mlakonju, supruga, ili njegov kum? jer kao što i sam vidiš, postavljač teme upravlja mlakonjinim životom isto kao što mu je do tada "činila supruga", štaviše dosta destruktivnije.

"niko to nije ni pokušao da opovrgne...jer istinitost interpretacije od strane ovog ženomrzca je pod ogromnim znakom pitanja", ako imaš doslovno više od 2 grama mozga, sama ćeš shvatiti koliko je tvoja rečenica kontradiktorna. Ali zaista, ovo nije vređanje, ovo ti iskreno kažem, pa pročitaj je sama opet i zaključi.

Aha, znači da podržava rospiju, to bi bilo ok, ovako nije ok? Jer je ok mešati se u brak da bi ona nastavila po svom, ali nije u redu mešati se da se to prekine? Gospode... Nisam neki vernik, ali Gospode.

Nije to domino rospija, domino rospija to radi dosta pametnije, kod njih i ne puca ništa... Ko ima veće pravo? Čuješ li ti sebe? Znači rospija je zapišala teritoriju, sad zvanično može da mu radi šta god hoće jer ona ima veće pravo?

Ne vidim tu ništa destruktivno, kao prijatelju ti je dužnost da pomogneš prijatelju, jer često ne vidi u šta se uvalio dok ne promeni ugao. Imao sam tu situaciju, znam i kako to izgleda... Gde prijatelj nije mogao doslovno da piša bez nje, ona može da izlazi kad hoće, on samo kad ona ima neke obaveze, i kad ga bukvalno pusti napolje, zove ga milion puta, on trči kući u 11 uveče, itd, itd... Bilo je kako ona zapoveda. Od kako nije sa njom, preporodio se, bukvalno preporodio. Tako da apsolutno podržavam ovo što on radi.

Ja i vas razumem, normalno da ćete biti na strani onih koje ste i same, jer žene to gledaju kao uspeh i kao tron na koji su sele, a ostale se zdušno trude da to tako i ostane, jer što je muškarac više potonuo, to više ona gazduje. Ali to je očajno.

- - - - - - - - - -

Aha, znači da podržava rospiju, to bi bilo ok, ovako nije ok? Jer je ok mešati se u brak da bi ona nastavila po svom, ali nije u redu mešati se da se to prekine? Gospode... Nisam neki vernik, ali Gospode
Mislim da je mislila uopsteno o spasavanju braka, a ne podrzavanju rospije. Bracne krize ne nastaju samo zbog rospija vec i mnogih drugih stvari, a novac je uglavnom glavni problem, a i briga o deci s tim sto je posrednistvo u ovom slucaju usmereno da stisa strasti i mrznju sa ciljem da se prevazidje kriza.

Ono sto je problematicno kod Novogstanja i cele njegove price je to da je ovo krajnje crno-bela prica. Zena je tlacitelj, rospija, qurva, vracara, vestica koja jede svoju decu, kupoholicarska sponzorusa, rusitelj njegovih odnosa sa roditeljima i prijateljima itd. itd.

U realnom svetu to obicno nije tako crno-belo, a Novostanje po prici preuzima svaku ulogu spasavanja prijatelja-kuma i rusenja braka te raskrinkavanja vestice, a kada bi mu to bilo dozvoljeno zakonom rado bi je spalio na lomaci verujem...:kafa:

Znam da ima problematicnih zena te doslovce verovatno ima bas ovakvih kakve je on opisao, ali cela prica sve sa idejom da on stiti decu od rodjene majke :roll: i odvodi ih na sigurno je meni totalno blesava.

Mislim da je mislila uopsteno o spasavanju braka, a ne podrzavanju rospije. Bracne krize ne nastaju samo zbog rospija vec i mnogih drugih stvari, a novac je uglavnom glavni problem, a i briga o deci s tim sto je posrednistvo u ovom slucaju usmereno da stisa strasti i mrznju sa ciljem da se prevazidje kriza.

Ono sto je problematicno kod Novogstanja i cele njegove price je to da je ovo krajnje crno-bela prica. Zena je tlacitelj, rospija, qurva, vracara, vestica koja jede svoju decu, kupoholicarska sponzorusa, rusitelj njegovih odnosa sa roditeljima i prijateljima itd. itd.

U realnom svetu to obicno nije tako crno-belo, a Novostanje po prici preuzima svaku ulogu spasavanja prijatelja-kuma i rusenja braka te raskrinkavanja vestice, a kada bi mu to bilo dozvoljeno zakonom rado bi je spalio na lomaci verujem...:kafa:

Znam da ima problematicnih zena te doslovce verovatno ima bas ovakvih kakve je on opisao, ali cela prica sve sa idejom da on stiti decu od rodjene majke :roll: i odvodi ih na sigurno je meni totalno blesava.

Spašavanje ovog braka je podržavanje rospije. Ovo nije kriza, ovo je ubijanje identiteta, sisanje poslednje kapi krvi i potpuna kontrola.

Lično znam situaciju gde je jedna "majka" rekla svom detetu da proklinje dan kada se rodila i da joj je život upropastila... Tako da taj "argument" kao "štiti decu od rođene majke", to što je neko majka biološka, ne znači i da decu od takve ne treba štititi....

I kao što rekoh, kriminalno je to što se uvek uzima žensko kao neko ko nije moguće da je takav... A da je priča o muškarcu, bilo bi "pa normalno, to je i očekivano od muškaraca"... Znam primere ovakvih rospija i jasno mi je o čemu čovek govori. I treba da je pusti niz vodu.

Spašavanje ovog braka je podržavanje rospije. Ovo nije kriza, ovo je ubijanje identiteta, sisanje poslednje kapi krvi i potpuna kontrola.

Lično znam situaciju gde je jedna "majka" rekla svom detetu da proklinje dan kada se rodila i da joj je život upropastila... Tako da taj "argument" kao "štiti decu od rođene majke", to što je neko majka biološka, ne znači i da decu od takve ne treba štititi....

I kao što rekoh, kriminalno je to što se uvek uzima žensko kao neko ko nije moguće da je takav... A da je priča o muškarcu, bilo bi "pa normalno, to je i očekivano od muškaraca"... Znam primere ovakvih rospija i jasno mi je o čemu čovek govori. I treba da je pusti niz vodu.

Zakon covece. Zakon samo sme da odvori roditelje od dece, a ne neki kum, jer je to onda kidnapovanje.

"niko to nije ni pokušao da opovrgne...jer istinitost interpretacije od strane ovog ženomrzca je pod ogromnim znakom pitanja", ako imaš doslovno više od 2 grama mozga, sama ćeš shvatiti koliko je tvoja rečenica kontradiktorna. Ali zaista, ovo nije vređanje, ovo ti iskreno kažem, pa pročitaj je sama opet i zaključi.
ok evo onda tebi takvom pametnom da završim rečenicu, kako bi ti bila manje kontradiktorna:
niko to nije ni pokušao da opovrgne niti da potvrdi, jer istinitost interpretacije kompletne situacije od strane ovog ženomrzca je pod ogromnim znakom pitanja
e sad, jel trebam da ti ovo prevedem, pošto čisto sumnjam da ćeš i ovo razumeti

Aha, znači da podržava rospiju, to bi bilo ok, ovako nije ok? Jer je ok mešati se u brak da bi ona nastavila po svom, ali nije u redu mešati se da se to prekine? Gospode... Nisam neki vernik, ali Gospode.
da si čitao moje postove unazad na ovoj temi, shvatio bi suštinu izrečenog...ustvari verujem da si pročitao, ali da, bez obzira, nisi imao kapacitet da shvatiš....

Nije to domino rospija, domino rospija to radi dosta pametnije, kod njih i ne puca ništa...
ja samo citira tebe,
tako da ovde verujem da se obraćaš samome sebi, zar ne?

Ko ima veće pravo? Čuješ li ti sebe? Znači rospija je zapišala teritoriju, sad zvanično može da mu radi šta god hoće jer ona ima veće pravo?
gle sad je opet rospija?! pa jel, jeste ili nije..odluči se više...

Ne vidim tu ništa destruktivno, kao prijatelju ti je dužnost da pomogneš prijatelju, jer često ne vidi u šta se uvalio dok ne promeni ugao. Imao sam tu situaciju, znam i kako to izgleda... Gde prijatelj nije mogao doslovno da piša bez nje, ona može da izlazi kad hoće, on samo kad ona ima neke obaveze, i kad ga bukvalno pusti napolje, zove ga milion puta, on trči kući u 11 uveče, itd, itd... Bilo je kako ona zapoveda. Od kako nije sa njom, preporodio se, bukvalno preporodio. Tako da apsolutno podržavam ovo što on radi.
to opet nema ama baš nikakve veze sa ovim slučajem....jer ne reče ono najbitnije....ko ih je razveo? da nije možda opet neki kum pomagač? jer ako je sam čovek odlučio da preseče, onda je ok...a ako je neko drugi to uradio umesto njega, onda je taj takođe, blago rečeno mlakonja...bezmoždana masa koja se kreće i radi po inerciji tuđih zahteva...a pomogač još jedna "mirođija" kojoj je lakše da upravlja tuđim životima nego svojim

ok evo onda tebi takvom pametnom da završim rečenicu, kako bi ti bila manje kontradiktorna:
niko to nije ni pokušao da opovrgne niti da potvrdi, jer istinitost interpretacije kompletne situacije od strane ovog ženomrzca je pod ogromnim znakom pitanja

da si čitao moje postove unazad na ovoj temi, shvatio bi suštinu izrečenog...ustvari verujem da si pročitao, ali da, bez obzira, nisi imao kapacitet da shvatiš....

ja samo citira tebe,

to opet nema ama baš nikakve veze sa ovim slučajem....jer ne reče ono najbitnije....ko ih je razveo? da nije možda opet neki kum pomagač? jer ako je sam čovek odlučio da preseče, onda je ok...a ako je neko drugi to uradio umesto njega, onda je taj takođe, blago rečeno mlakonja...bezmoždana masa koja se kreće i radi po inerciji tuđih zahteva...a pomogač još jedna "mirođija" kojoj je lakše da upravlja tuđim životima nego svojim

Tebe ću da preslišam kasnije, sada imam neka važnija posla, ali zapamtiću gde si stala, hvala Bogu ima zapisano.

Tebe ću da preslišam kasnije, sada imam neka važnija posla, ali zapamtiću gde si stala, hvala Bogu ima zapisano.
ma evo ti moj odgovor za svaki sledeći post koji mi uputiš

Zakon covece. Zakon samo sme da odvori roditelje od dece, a ne neki kum, jer je to onda kidnapovanje.
Sve se može kad se hoće... Što psihički, što fizički.
kaaaakaaav odgovor :zcepanje:
pa ti čoveče nemaš pojma o životu
nema dalje, ne može da ti se pomogne

ja samo citira tebe,

A niko nije razmislio da je on sa razlogom razvio taj stav? Ne? Nema se kapaciteta za to? I ne čudi me. Jer to što neko kritikuje nešto, to ne znači da on automatski nije u pravu. Zapravo, takvima kao što ste vi, vama treba aplaudirati kad napravite pet koraka bez da padnete.

Pročitao sam tvoje postove, zato sam se i smejao, fascinantna mi je ta prostitutska solidarnost.

Ona je rospija, nije domino rospija, to su dva različita termina, i ti meni pričaš o nekom kapiranju, o kapacitetima... Mislim... Ti i prijatelj Smoriša, vidim i da ste se udružili... Slatki ste. Ona nije domino rospija, nego klasična ona seoska rospija, primitivna, jadna i mizerna.

Aha, znači tebi je ok da nekoga jašu jer je taj neko mlakonja? Znači ako je mlakonja onda može sve? Zašto bi ga njegovi prijatelji podigli sa tog dna? Ti bi to uradila svojoj prijateljici? Bože, pa i ja pitam svašta...

Vama ne mogu ni biti razumljiv, ipak, treba za to neko umno povezivanje, ja razumem da je to vama teško.

I vidi, ne mogu ja primitivnim, jadnim, mizernim i površnim ljudima ispasti pametan, vi uopšte ne znate kako to izgleda da bi prepoznali tu pojavu, ja se ovde samo trudim da džentlmenski siđem na vaš nivo, da ovo malo prilagodim vama i da pokušate da razumete, vidim da je teško, vidim da vam ne ide, ali polako, vremenom možda i bude nešto.

Ko je rekao da sam ih oteo? Samo sam ih poslao sa babom I dedom na more. Sta je tu lose. Pomogao kumu koji je I onako hteo da ih negde posalje. Nju zabole. Gleda sta ce maksimalno da izvuce. Nema nista gore nego kada zena prolupa I jos majka.

Ti mislis da su retki slicajevi gde majke boli patka za decu? Gde ti zivis.

Ko je rekao da sam ih oteo? Samo sam ih poslao sa babom I dedom na more. Sta je tu lose. Pomogao kumu koji je I onako hteo da ih negde posalje. Nju zabole. Gleda sta ce maksimalno da izvuce. Nema nista gore nego kada zena prolupa I jos majka.

Ti mislis da su retki slicajevi gde majke boli patka za decu? Gde ti zivis.

Aj ponovo procitaj sta sam napisao i razmisli pa napisi ponovo.

ja samo citira tebe,

Ja zenomrzac?! Au zeno nije lako tebi s tobom. Kako samo izmisljas I izvodis proizvoljno zajljucke da nemam zivaca da ti odgovori. Ali sve vise sumnjam da stvarno nisi to ti Milice.

Zenomrzac, a ja obozavam zene. Svasta.

Ja zenomrzac?! Au zeno nije lako tebi s tobom. Kako samo izmisljas I izvodis proizvoljno zajljucke da nemam zivaca da ti odgovori. Ali sve vise sumnjam da stvarno nisi to ti Milice.

Zenomrzac, a ja obozavam zene. Svasta.

I obozavas kada ti zvocaju :aha2:, jer sve zene zvocaju z:hm: i tvrdis da se to lako resava fizickim pristupom :thumbdown:, ali nisi smeo da napises kako :roll:, jer bi bio banovan, jel tako?:mrgreen:

Back