oooo eto prave prirode tvoje motivisanosti...eh samo kada bi tvoj prijatelj znao iz kakve "prijateljske" pobude ti njemu pomažeš

.... a verujem i da zna...nego je očigledno toliki mlakonja da mu je mnogo lakše da mu neko drugi uređuje život nego on sam....a možda čovek hoće i da zlo zlim izbije bez da mnogo prlja ruke, što ga možda čini i inteligentnim mlakonjom....

ovo je već odraz tvoje teligencije...toliko nisi imao ništa loše da mu kažeš protiv nje da si mu dobacio šanu o bajanju

..nema šta, prijatelj kakvog svako može samo poželeti....nego jedno pitanje za tebe....kada si već bio toliko siguran da mu tašta vrača, da si mu to i rekao, jesi li mu kupio neku amajliju ili tako neke antivračarske drangulije (kako bi ga kao iskren prijatelj zaštitio od bajanja)? pazi sad šta ćeš reći...jer ako nisi, onda sigurno mu nisi prijatelj kakvim mu se predstavljaš..tj samo si na rečima, ali ne i na delima.....jer bi svaki iskren prijatelj u najmanju ruku to uradio, osim što bi samo trabunjao.
ovde se već vidi da je preveliki mlakonja, i da su mu večito drugi upravljali životom...tako da takav kakav je, NE zaslužuje takvu ženu (
jer što bi se toliko smerna žena, kakvom si je i sam video u početku dok nisi primetio da je nerviraš, kako si i sam rekao, opterećivala sa labilnim beskarakternim mlakonjom), ali pak "prijatelja poput tebe", itekako zaslužuje
pa tooooo te je zabolelo toliko, da se i zbog toga očigledno toliko i trtiš u njihov brak...mada s druge strane i u pravu si.... što bi on bio priklonjen njegovom životnom saputniku, sa kim jede, spava, planira, dogovara se, provodi ostatak svog života, kada s druge strane ima tebe
sve se ovde meni čini da ćeš da popiješ takvu tužbu da ćete da se pušite i ti i tvoj prijatelj

.....baš zbog tih tuđih PRIVATNIH snimaka koje ti hoćeš da prineseš kao "dokaz" (osim ako mu supruga nije kačila te snimke na internet tj odrekla ih se---a nije ih okačila)....
intelektualče ne vlada ovde šerijat, tako da neverstvo se ovde može tretirati samo kao razlog koji može a i ne mora da ima težinu, pogotovo ako se druga strana ne usaglašava sa time....
neverstvo samo po sebi u očima zakona nije nikakav prekršaj, pa samim tim može biti samo stvar bračnog savetovališta, a nikako suda....jer sve što se desi u braku (osim ako nije u pitanju krivično delo) između supružnika je lično njihova privatna stvar......
znaš, iz priloženog se vidi da nemaš mnogo prijatelja, jer retko koja budala će ti,
blago rečeno, dozvoliti da mu se toliko mešaš u život...već kod priče o "tašti vračari", bi te svako otkačio na keca, ne zato što taj voli ili ne voli svoju taštu, već zato što se u tome ističete koliko tvoja priroda toliko i ti kao "prijatelj".