- Poruka
- 6.533
Zena se zenom izbija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je zanimljivo gledati kao žene reaguju kada se žena žali, sa tim "umešaj se, reci joj da beži odatle" itd, itd, ali kada muškarac to savetuje muškarca, kada je žena tiranin, onda bude "ne mešaj se, to je njihov život".![]()
Vidi, mi smo prijatelji jos od 1. razreda osnovne skole, zajedno smo isli u srednju, samo smo zavrsili razlicite faksove. On je masinski, a ja pravni, advokat sam.Znaci okumio je ocevog kuma, svog krstenog. To meni bas i nije ispravno. Kao da covek nema svoj zivot okumljuje ocevog prijatelja, nema svoje.
- - - - - - - - - -
KiZo, ti si?
A ko je to nju yebao pa ti imas fotke?![]()
Vidi, mi smo prijatelji jos od 1. razreda osnovne skole, zajedno smo isli u srednju, samo smo zavrsili razlicite faksove. On je masinski, a ja pravni, advokat sam.
Tako da sam mu postao krsteni kum u drugom srednje, a ostalo je islo kako je islo.
ko je taj KiZa?
Vidi da se radi o meni, ne bih imao problema da napisem.Znaci samo vidi da ne pravite sklandal pred decom bez sale ti kazem utoku i stanglu moras da imas
Kreni da trosis pare nemilice to ti preporucujem a njoj udari sankcije da malo oladi sa tim salonima i fitnesima ako si zgodan vidi probaj neku njenu ortakinju da opalis pa joj onda to daj do znanja da izgori kucka i mojne da te grize savest te sto se druze sa njom sigurno nisu nista bolje cim mogu sa njom..
Verujem da ona ranije nije bila bas takva kao sto kazes da si bio malo naivniji kad si usao u sve to..
Kazem ti opet uzmi trosi nemilice nova odela,vecere sa qurvama,ludila neka bahanalije kreni da izlazis po kafanama klubovima samo nemoj da se drogiras kupi neki motor,nov auto neki nadrkani nedaj njoj da ga djira
oooo eto prave prirode tvoje motivisanosti...eh samo kada bi tvoj prijatelj znao iz kakve "prijateljske" pobude ti njemu pomažeš...... Od pocetka me je mrzela iz dna duse. ......
Jos kada dovede majku da bude sa njima ja sam mu rekao da ova dovodi da mu tasta vestica baje.
ovde se već vidi da je preveliki mlakonja, i da su mu večito drugi upravljali životom...tako da takav kakav je, NE zaslužuje takvu ženu (jer što bi se toliko smerna žena, kakvom si je i sam video u početku dok nisi primetio da je nerviraš, kako si i sam rekao, opterećivala sa labilnim beskarakternim mlakonjom), ali pak "prijatelja poput tebe", itekako zaslužujeUspela je da ga posvadja sa njegovim roditeljima i rodjenim bratom.
pa tooooo te je zabolelo toliko, da se i zbog toga očigledno toliko i trtiš u njihov brak...mada s druge strane i u pravu si.... što bi on bio priklonjen njegovom životnom saputniku, sa kim jede, spava, planira, dogovara se, provodi ostatak svog života, kada s druge strane ima tebePokusala je ona vise puta i da njega i mene posvadja. Ali joj nije poslo za rukom.
sve se ovde meni čini da ćeš da popiješ takvu tužbu da ćete da se pušite i ti i tvoj prijateljCek samo dok mi stignu fotke sa njenog ebanja. Ima da bezi glavom bez obzira.
.....
To sve nije dobro za njega, jer ovde je bitno da se kucka raskrinka i da joj ne da ni cvonjka, sto ce i uspeti. Jbg nema za dzabe kuma advokata. Za sve sam se postarao. Inace juce smo pricali i resio je da se razvede. Rekao sam mu da sve ostalo prepusti meni. Razgacicu je, a deca ce njemu ostati, narocito zbog snimaka i jos sjaset dokaza koje sam prikupio da nije podobna da deca budu kod nje
Napisa zena.oooo eto prave prirode tvoje motivisanosti...eh samo kada bi tvoj prijatelj znao iz kakve "prijateljske" pobude ti njemu pomažeš.... a verujem i da zna...nego je očigledno toliki mlakonja da mu je mnogo lakše da mu neko drugi uređuje život nego on sam....a možda čovek hoće i da zlo zlim izbije bez da mnogo prlja ruke, što ga možda čini i inteligentnim mlakonjom....
ovo je već odraz tvoje teligencije...toliko nisi imao ništa loše da mu kažeš protiv nje da si mu dobacio šanu o bajanju
..nema šta, prijatelj kakvog svako može samo poželeti....nego jedno pitanje za tebe....kada si već bio toliko siguran da mu tašta vrača, da si mu to i rekao, jesi li mu kupio neku amajliju ili tako neke antivračarske drangulije (kako bi ga kao iskren prijatelj zaštitio od bajanja)? pazi sad šta ćeš reći...jer ako nisi, onda sigurno mu nisi prijatelj kakvim mu se predstavljaš..tj samo si na rečima, ali ne i na delima.....jer bi svaki iskren prijatelj u najmanju ruku to uradio, osim što bi samo trabunjao.
ovde se već vidi da je preveliki mlakonja, i da su mu večito drugi upravljali životom...tako da takav kakav je, NE zaslužuje takvu ženu (jer što bi se toliko smerna žena, kakvom si je i sam video u početku dok nisi primetio da je nerviraš, kako si i sam rekao, opterećivala sa labilnim beskarakternim mlakonjom), ali pak "prijatelja poput tebe", itekako zaslužuje
pa tooooo te je zabolelo toliko, da se i zbog toga očigledno toliko i trtiš u njihov brak...mada s druge strane i u pravu si.... što bi on bio priklonjen njegovom životnom saputniku, sa kim jede, spava, planira, dogovara se, provodi ostatak svog života, kada s druge strane ima tebe
sve se ovde meni čini da ćeš da popiješ takvu tužbu da ćete da se pušite i ti i tvoj prijatelj.....baš zbog tih tuđih PRIVATNIH snimaka koje ti hoćeš da prineseš kao "dokaz" (osim ako mu supruga nije kačila te snimke na internet tj odrekla ih se---a nije ih okačila)....intelektualče ne vlada ovde šerijat, tako da neverstvo se ovde može tretirati samo kao razlog koji može a i ne mora da ima težinu, pogotovo ako se druga strana ne usaglašava sa time....neverstvo samo po sebi u očima zakona nije nikakav prekršaj, pa samim tim može biti samo stvar bračnog savetovališta, a nikako suda....jer sve što se desi u braku (osim ako nije u pitanju krivično delo) između supružnika je lično njihova privatna stvar......
znaš, iz priloženog se vidi da nemaš mnogo prijatelja, jer retko koja budala će ti, blago rečeno, dozvoliti da mu se toliko mešaš u život...već kod priče o "tašti vračari", bi te svako otkačio na keca, ne zato što taj voli ili ne voli svoju taštu, već zato što se u tome ističete koliko tvoja priroda toliko i ti kao "prijatelj".
Napisa zena.
Da je obrnuta situacija o kako biste jedna drugu bodrile i tesile. Eno jedna vasa pokrenula temu o mobingu, a blage veze nema sta je mobing.
Nece ona moci nista da uradi. Ni prstom da makne. Znam.
sve se ovde meni čini da ćeš da popiješ takvu tužbu da ćete da se pušite i ti i tvoj prijatelj.....baš zbog tih tuđih PRIVATNIH snimaka koje ti hoćeš da prineseš kao "dokaz" (osim ako mu supruga nije kačila te snimke na internet tj odrekla ih se---a nije ih okačila)....intelektualče ne vlada ovde šerijat, tako da neverstvo se ovde može tretirati samo kao razlog koji može a i ne mora da ima težinu, pogotovo ako se druga strana ne usaglašava sa time....neverstvo samo po sebi u očima zakona nije nikakav prekršaj, pa samim tim može biti samo stvar bračnog savetovališta, a nikako suda....jer sve što se desi u braku (osim ako nije u pitanju krivično delo) između supružnika je lično njihova privatna stvar......
znaš, iz priloženog se vidi da nemaš mnogo prijatelja, jer retko koja budala će ti, blago rečeno, dozvoliti da mu se toliko mešaš u život...već kod priče o "tašti vračari", bi te svako otkačio na keca, ne zato što taj voli ili ne voli svoju taštu, već zato što se u tome ističete koliko tvoja priroda toliko i ti kao "prijatelj".
to je prelako dokazivo veruj miDa, ali i ona treba da dokaze da je on ukrao snimke, a ne skinuo ih sa interneta.
ako je slika aplodovana, tačno se zna sa koje lokacije kompjutera, trenutne ili trajne IP adrese modeama, MAC adrese kompa, pa samim tim i adrese kuće ili stanaNa kraju, sam moze da ih aploaduje i da kaze da ih je ona aploadovala, a taj koji je bio sa njom pricao po selu i pokazivao.![]()
znaš kako ima pametnih a i glupih trolera...pa ako je tako reko ajd da obelodanimo i toNo, meni ovo deluje kao izmisljotina i trolovanje tako da ne shvatam ovu temu ozbiljno.
Okej Beli Cvete, mozda si ti pravnik, ali gledaj, video moze biti aploadovan pa izbrisan i pitanje je kako bi se onda nasao, a jednom kad se okaci moze se neograniceno skidati i deliti dalje od bilo koga na netu, mnogi ti sajtovi su takvi, a moze koristiti i internet kafe ili neki kafic sa wireless-om posto netkafea vise i nema te bi mu se teze uslo u trag.to je prelako dokazivo veruj mi
ako je slika aplodovana, tačno se zna sa koje lokacije kompjutera, trenutne ili trajne IP adrese modeama, MAC adrese kompa, pa samim tim i adrese kuće ili stana
a tako se vidi i daunlod....+ što sami tragovi na kompu to pokazuju, bez ikakve potrebe da se traže podaci od provajdera....tragovi koji se ne mogu obrisati
znaš kako ima pametnih a i glupih trolera...pa ako je tako reko ajd da obelodanimo i to
mada s druge strane, ne mora da znači da je trolovanje ili izmišljotina.....verovao ili ne, ima takvih ljudi (sva sreća nije ih mnogo), koji radije žive tuđe živote, pa samim tim se svakodnevno trude da im iste uređuju...ti njihovi "prijatelji u nevolji" su obično debili bez k od karaktera, a i mazohisti, pa im jako prija kada ih ovakvi "pomagači" non stop kritikuju i savetuju....a ti pomagači su najčešće teški egoisti, jako nezadovoljni svojim životima, koji zbog toga iste potiru pod tepih,.... dok s druge strane hrane svoj superiorni ego savetujući te debile sa ciljem da na kraju naprave i njihove živote podjednako haotičnim
Ima ostrokondzu od zene. Sto bi se reklo upala joj kasika u med. Nikada je nije varao, odan je porodici, a ona mu razbija mozak. Ucenjuje ga preko dece. O kako bih ja to nalupao.
Odnedavno ga nagovaram na razvod. Jbg ne ide, bolje da sebe sacuva nego da ga ova potpuno unisti.
Kako mu pomoci da shvati da je razvod najbolje resenje?
Nisi ih ni sastavljao i nemoj ni rastavljati. On to mora sam da odluči.
Vidi da se radi o meni, ne bih imao problema da napisem.
To sve nije dobro za njega, jer ovde je bitno da se kucka raskrinka i da joj ne da ni cvonjka, sto ce i uspeti. Jbg nema za dzabe kuma advokata. Za sve sam se postarao. Inace juce smo pricali i resio je da se razvede. Rekao sam mu da sve ostalo prepusti meni. Razgacicu je, a deca ce njemu ostati, narocito zbog snimaka i jos sjaset dokaza koje sam prikupio da nije podobna da deca budu kod nje.
Tako bi trebalo da bude, ali tesko. Tu zene nas sisaju samo tako. Pogledaj ovu temu, zene skvice samo tako, dok se muskarci pitaju da li je istina. Da istina je i ovo se desava u Srbiji. Muskarci trpe ogromno nasilje zena, prvo psihicko, a i fizicko.chestitke zaa ovaj pravi muski topik i komentare mojih kolega bez obzira na smetnje. muska solidarnost na delu.
Hahaha pa ti stvarno svasta pises, i te kako moze da se IP adesa sakrije. Pa postoje jednostavni programi za to. Procitaj sta je npr Tor.to je prelako dokazivo veruj mi
ako je slika aplodovana, tačno se zna sa koje lokacije kompjutera, trenutne ili trajne IP adrese modeama, MAC adrese kompa, pa samim tim i adrese kuće ili stana
a tako se vidi i daunlod....+ što sami tragovi na kompu to pokazuju, bez ikakve potrebe da se traže podaci od provajdera....tragovi koji se ne mogu obrisati
znaš kako ima pametnih a i glupih trolera...pa ako je tako reko ajd da obelodanimo i to
mada s druge strane, ne mora da znači da je trolovanje ili izmišljotina.....verovao ili ne, ima takvih ljudi (sva sreća nije ih mnogo), koji radije žive tuđe živote, pa samim tim se svakodnevno trude da im iste uređuju...ti njihovi "prijatelji u nevolji" su obično debili bez k od karaktera, a i mazohisti, pa im jako prija kada ih ovakvi "pomagači" non stop kritikuju i savetuju....a ti pomagači su najčešće teški egoisti, jako nezadovoljni svojim životima, koji zbog toga iste potiru pod tepih,.... dok s druge strane hrane svoj superiorni ego savetujući te debile sa ciljem da na kraju naprave i njihove živote podjednako haotičnim
Nije trolovanje, vec sam ti rekao. Ovo se cesto desava, ali nasa javnost cuti o tome. Muskarci cute od stida.Da, ali i ona treba da dokaze da je on ukrao snimke, a ne skinuo ih sa interneta. Na kraju, sam moze da ih aploaduje i da kaze da ih je ona aploadovala, a taj koji je bio sa njom pricao po selu i pokazivao.
No, meni ovo deluje kao izmisljotina i trolovanje tako da ne shvatam ovu temu ozbiljno.
Hahaha pa ti stvarno svasta pises, i te kako moze da se IP adesa sakrije. Pa postoje jednostavni programi za to. Procitaj sta je npr Tor.
Previse ti ovo licno shvatas.
Nije on debil, vec neko ko se zaebao i ozenio ostrokondzu. Ovo je tipicna muska solidarnost koja je retka, ali i dalje postoji.
Nije trolovanje, vec sam ti rekao. Ovo se cesto desava, ali nasa javnost cuti o tome. Muskarci cute od stida.
Zene laju na sav glas o zlostavljanju, uzimaju decu, pola imovine, a ku.vaju se na sve strane.
Ovo se zove muska "solidarnost". Zato zene rasturaju.To sto pises nije solidarnost, vec zivljenje tudjeg zivota. Ti ubedjujes njega da se razvede kao da je retardiran ili nesto slicno te ne ume sam da misli i razmislja i ko zna kolko dugo se tim bavis sto jos vise znaci da je taj tip amorfna masa.
Ne znam kako neko takav moze da ti bude prijatelj. Ko da imas kuce za prijatelja...
No, nije moje da osudjujem, meni jos uvek deluje da trolas i da si veliki deo, ako ne sve od ovoga izmislio. I ja imam obicaj ponekad da malo izmenim teme, kako bi bile zanimljivije, ali ne bitno.
Znam da se svasta desava, naravno. Na primer, u komsiluku gde sam pre ziveo je postojao par cija zena je agresivno flertovala sa mnom, a muz joj je bas OK gotivan tip i bas mi je bio bedak i bilo mi je zao. Naravno nisam imao nista sa njom niti bih.
E sada, ja realno nemam nacina da pomognem tom coveku narocito zato sto nisam siguran da mu je pomoc potrebna.
Ovo se zove muska "solidarnost". Zato zene rasturaju.
Svako ima period krize u zivotu. Kada se upadne u tu krizu tesko je donositi odluke i objektivno sagledavati situaciju.
Pomogao sam mu i pomazem. Lako je biti prijatelj dok se pije pivo, zaebava itd, sve dok je potaman. Na muci se poznaju junaci.
Zato zene rade sta hoce sa muskarcima. Zato one dobijaju decu, cede sa alimentacijom, zaebavaju kada ce otac videti dete, e nece moci. A vi nastavite da vas zaebavaju. Sto se i vidi po ovoj temi. Nijedna nije njega branila, kao i retko koji muskarac, a na onoj temi o mobingu sve su se slizale, dok muskarci ne smeju da progovore.
Cvetak je u pravu, a to sam ti i ja napisao. kucku treba raskrinkati i uzeti joj decu, ali je ne maltretirati.
Te slike ako postoje mogu da dokazu samo da je bila s drugim, sto moze da bude uz pristanak tvog prijatelja.
Sve to nema veze, ako hoce covek da se razvede to mu treba jedino da kada trazi decu da dokazuje da : recimo nije bila kuci sa decom, a trebalo je da bude jer je on tada radio ili nesto slicno, ako na slici ima vreme slikanja. Slike nigde ne treba pokazivati, osim ako sud insistira na njima kao dokaz za nesto.
Vaznija stvar je njegova volja da ne zeli da zivi s njom i da zeli da su deca kod njega jer je ona neodgovorna, pa to dokaze svojim izjavama koje ona ne porekne ili porekne, a on nadje svedoka. Treba da je natera da laze na sudu, a to je lako postici sa zenama.
- - - - - - - - - -
Sto ne bi? Sama se rastavila cim je pocela da maltretira njegovog kuma
i decu, praveci svadju sto je nasilje. On je cak duzan kao kum da je prijavi.
Kakav je to čovjek koji ne zna sam da presječe? Ako ne zna sam ne treba se niko petljati pa čak ni kum, jer bi poslije on mogao biti kriv za razvod.
Muskarci vole, devojcice. Kad vole i ono sto im smeta se pije. Treba neko sa strane da im kaze i otvori oci da ne dobijaju ono sto daju.
Kakavgod bio taj covek, ako ti je prijatelj onda je prijatelj, zar ne?