-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
da li se oženio prijatelj...nisam dugo bila ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se oženio prijatelj...nisam dugo bila ovde
Cek prvo da se razvede od rospije, a i sta ce mu to vise u zivotu.
slušaj , forumaši uvek idu korak napred
smatram ga već razvedenog ...
sad čekam da ga ožene
Zbog raznoraznih stavova prema toj devizi, ljudi se na raznorazne načine suočavaju sa preteškim situacijama. Neki statikom i trpljenjem, neki pod punim gasom, a neko kuka drugima kako bi oni rešili za njega tu situaciju.Slazem Beli Cvete za krpu-zakrpu, ALI konkretno i licno meni ne treba krpa-zakrpa, vec mi treba mozda vazektomija kao vid osiguranja...
Sto se tice tog "neuspeh nije opcija", nikad ne bih koristio tu devizu, jer uspeh zavisi od milion faktora, a ne samo faktora licne prirode i mogu ti reci da ta deviza nimalo nije racionalna.
E tesko tebi samoj. Vidi se da si ista ko ova njegova. Sigurno si usla pa zasla. Prepoznala se u pisanju. Ne brini pre ili kasnije vam dodje kraj.
Zbog raznoraznih stavova prema toj devizi, ljudi se na raznorazne načine suočavaju sa preteškim situacijama. Neki statikom i trpljenjem, neki pod punim gasom, a neko kuka drugima kako bi oni rešili za njega tu situaciju.
Inače, itekako je racionalna, ako je neko usmeren na nju i stavovima i principima, dakle i delima... Naravno, moral treba sve to ispratiti, kako se ne bi gazilo preko mrtvih. Prvenstveno, takvi tipovi ljudi, retko se kada nađu u zaključanim situacijama. Ne, jer imaju sreće, već zato što ne dozvoljavaju da upadnu u iste. Međutim, ako ih neke, iznenadne, i zadese, ne zaglibe, već ih reše, makar prevrnuli i nebo i zemlju, a opet ne zgazivši ni mrava....Tako da ta "racionalna-neracionalna" (pr)ocena može biti samo subjektivno mišljenje, izvedeno direktno iz sopstvenog odgoja, načina življenja i iskustva....
Svi smo mi idealistiIdealista, lepo.
![]()
Upravo. Preveliki zalogaj, znači gubitak morala.... i time podrazumeva "gaženje preko mrtvih"....što povlači sve ostale posledice<= bezizlazne situacije (mada, uvek ima izlaza, tj načina=milion puta dokazano)....šta više, "bezizlazne" situacije i nisu toliko katastrofalne po psihu imoraliste, koliko je uzastopnost raznih drugih, manje ozbiljnih posledica. Zbog toga na kraju pukne kičma.Medjutim, koliko god cenio hrabrost i nadljudsku pobedu sa malim izgledima, ipak mislim da je pocetak svake srece u srecnom odabiru zelja i da covek ne treba da grize vise nego sto moze da sazvace i proguta. Racionalizam, a nedostatak istog znaci pucanje kicme.
Tom devizom možeš ojačati ceo ovaj proces, samo ako iz istog izuzmeš optimizam, kao i pesimizam.....tako ti je uspeh zagarantovan....a uspeti u tom "izuzimanju", za "početnike" je preteškoe....međutim ima onih koji uspeju, pa im posle lako pređe u naviku takvo viđenje.....jer rasterećuje od mnogih tripova i strahova koji čoveka usporavaju ili totalno blokiraju.IRacionalna hrabrost je po meni glavni recept za uspeh i time se vodim, a tu nema mesta devizi da neuspeh nije opcija, vec odaberi pravi cilj i radi sve sto treba da uspes, postupno, postepeno i sistematicno,
Tako jene kocke i rizici... (Ne ulazim ja u kladionice)
Tom devizom možeš ojačati ceo ovaj proces, samo ako iz istog izuzmeš optimizam, kao i pesimizam.....tako ti je uspeh zagarantovan....a uspeti u tom "izuzimanju", za "početnike" je preteškoe....međutim ima onih koji uspeju, pa im posle lako pređe u naviku takvo viđenje.....jer rasterećuje od mnogih tripova i strahova koji čoveka usporavaju ili totalno blokiraju.
Ako niste završili zaforumaši prijatelja...
Garant će se razvesti
pa kad istovremeno gledaš film:promaklo mi je![]()
Bio je neki film gde kažu da prilikom vešanja , na mestu gde muškarcu padne kap semena iznikne biljka (korov ) na slovo M... ne sećam se
Ne moze oboje na forum, vidis da je ona vec tu.![]()
pa kad istovremeno gledaš film:
i to kakav film![]()
realno, koliko nemaš pojma šta pišeš, isto toliko iskrivljeno čitaš šta ti je napisano.
znaš,
preopširno (a nepotrebno) pisanje, ne označava visoku inteligenciju,
već siromašan fond reči....zbog čega ne umeš da se obratiš, kratko, jasno, a opet slikovito i dovoljno-jednom rečju sažeto....pa taj defekt nadomešćuješ bezveznim trabunjanjem
i taj fenomen se uglavnom realizuje, kada se neko želi istaći svojom "mudrošću" i "pameću" (kao npr ti sada), pa ne uspe u tome, već samo, zamuti bistru vodu,....i time se još više ukopa - a ne vidi da se ukopao, zbog poveza preko očiju-u vidu narcisoidnosti....nesvesno slepilo koje mu prvenstveno i diktira takvo ponašanje.
tako da, moj ti je iskren savet
slobodno nastavi tako, jer će ti možda neko i poverovati na tome...
pa čak i u momentima kada se napregneš da nadiđeš svoj nezavidan iq, pa podlegneš i dobaciš jednu ovakvu frojdovsku ispaljotku:
...i time iskreno pokažeš ljudima ko i kakav si zapravo...koja zapravo i nije to, već nešto mnogo gore
...evo ti i info zbog čega, kako malo pre reče, "takvi kao ja sa tobom uopšte nemaju kontakt"
to je jer "mi" ne želimo da stojimo na putu "vašeg" isticanja...ljudi poput tebe, moraju ostati tako istaknuti, bar forumski...kako bi vas svi videli i (oni neupućeni) postali svesni vašeg postojanja...što će im dosta koristiti u realu....jer koliko god da ste ovde benigni, prečesto i smešni, toliko ste u realu vrlo maliciozni
Frapantno je kako osoba koja nije odgovorila ni na pitanje, nije dala mišljenje ni o zaključku, sebi da za pravo da komentariše nečiju inteligenciju, nečije odgovore, pisanje.
Imaš tu sposobnost da nabacaš gomilu slova, ništa ne kažeš, ali to se tako upakuje kao post, kao odgovor. Uzmi moj odgovor gore, onda uzmi tvoj odgovor, i videćeš da sam ja dao konstatacije, postavio pitanja, a da ti u svom odgovoru ništa napisala nisi, jednostavno ništa.
I ono što sam naučio vrlo dobro, to je da što ti više ljudi pričaju da si smešan, to se više ugroženo i pregaženo osećaju.
bez da sam citao tok dogoadjaja al kad kazes, reko si
mislim sta hocu reci, u vecini slucajeva je to tako
Ili ja ništa ne kažem, ili ti ništa ne ukapiraš, pa misliš da ništa nije rečeno. Obzirom da većina ukapira, ti sada sam uvidi šta je od ona 2.Frapantno je kako osoba koja nije odgovorila ni na pitanje, nije dala mišljenje ni o zaključku, sebi da za pravo da komentariše nečiju inteligenciju, nečije odgovore, pisanje.
Imaš tu sposobnost da nabacaš gomilu slova, ništa ne kažeš, ali to se tako upakuje kao post, kao odgovor. Uzmi moj odgovor gore, onda uzmi tvoj odgovor, i videćeš da sam ja dao konstatacije, postavio pitanja, a da ti u svom odgovoru ništa napisala nisi, jednostavno ništa.
Vidim da, zbog posledice osećaja ugroženosti, počeo si mi se obraćati u muškom roduI ono što sam naučio vrlo dobro, to je da što ti više ljudi pričaju da si smešan, to se više ugroženo i pregaženo osećaju.
Ili ja ništa ne kažem, ili ti ništa ne ukapiraš, pa misliš da ništa nije rečeno. Obzirom da većina ukapira, ti sada sam uvidi šta je od ona 2.
Vidim da, zbog posledice osećaja ugroženosti, počeo si mi se obraćati u muškom rodu.
Znaš li zašto se čovek oseća ugroženim i pregaženim, pogotovo u tim momentima kada nekome kaže da je smešan? Zato što, bar intuituvno zna da nije u pravu. Evo npr kada tebi kažu ljudi da si smešan, njima je super...jer znaju da su u pravu....i ne samo to, već se zaista i smeju![]()