Nagoni...

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zainteresovana:
Kelis, zahvaljujem na prihvaćenoj kritici, da i to kažem onda ovako javno!
Nadam se da će dalje diskusije ovde biti usmerene u pravom smeru, tj. na teme. :)
22.gif

...Ja dobio sam dobio sam
Nagončić na dar
Ti dobio si malu_patku za svoj rođendan...
P.S. Alo bre, tužno_glupa_patkice...OVO JE, NAGONSKA, DISKUSIJA U PRAVOM SMERU - NA TEME jeee... :roll:

Kelis:
Ok zainteresovana primam kritiku k znanju, mozda si u pravu.
Prosto kada te tri stotine puta gaze tristotine prvi puknes pa odgovoris, valjda je to ljudska odlika i opet ima veze sa temom - nagon.
A negde shvatam da i vi kada vas neko mnogo manje uvredi (da ne kazem proganja)reagujete i ne date "na sebe". Ne mozes ocekivati od mene zato sto sam mod, a uzgred to radim volonterski, da pustam da me svako ovde pljuje i pise sta mu je volja...
I ja sam pre svega clan krstarice pa tek onda moderator.
Pozdrav

Mozes da otrpish sve, samo promeni ugao gledanja na stvari....
Kako majka moze deci da otrpi sve gluposti, i nestasluke , i bezobrrrrazluke....

Budi majka ovom forumu....

A mamojebce cemo po kratkom postupku :lol: :lol:

Dzim Morison je imao pesmu o tome ciji jedan deo glasi:
Father!
Yes, son?
I want to kill you.
Mother!......
I want to ........
* you baby, all the night!
Unapred se izvinjavam zbog ovakvih navoda. Ako neko ne kapira neka mi zbog toga ne zameri, ovo je samo primer jednog komentara o problemu edipovog kompleksa koji je nezaobilazan u razvoju zdrave muske seksualnosti.[/quote]
:!: Baš sam mislila hoće li neko dati za primer ovu pesmu! A Džima su smatrali bolesnikom, takođe... :(

Najbolje priče usmeno niču.
Najtiše Šapću kada viču.
Od svake munje plaše se groma.
Najlepše im ždrebice izvan hipodroma.
Punoglavci Šapću kako se plaše da postanu žabe.
I pupoljke uče. Naučnici. Kako da grabe.
Šaptanje je prava vrlina.
Dar s neba.
Ako se samo nađe
Da nekom treba.
8)

anakin:
jeste izlizana tema...

ali bas se mislim...ako su nagoni losi, ko sto neki ovde tvrde, kako objasnjavate erekciju? cist nagon. je li los? dize vam se na ljubav? na Boga? na dusu? da li vam se uopste dize?

cini mi se da verovanje da su nagoni losi + erekcija sigurno dovodi do gadnog unutrasnjeg konflikta..
pa onda...da li je takvo tvrdjenje uopste smisleno i ako je smisleno kakav uticaj moze da ima na psihu?

da nema nagona (namerno sam uzela ovaj primer) ne bi bilo ni ljudske vrste...

i uopste, odakle nagoni? ako je covek stvoren kao savrseno bice, bez primesa zivotinjskog, odakle sad to?
samo nemojte da mi kazete da je muskarcu poceo da se dize kad je Eva gricnula jabuku....

Da, veoma dobro pitanje.
Erekcija je posledica iskonskog nakgoana sa parenjem!
Ona stoga ne moye biti losa jer pomocu erekcije se oplodjavaju yenke, i tako se rradjaju ljudi i prouyava ljudska vrsta_

Back