- Poruka
- 219
MI DOLAZIMO I NAJJAČI SMO................., U STROJ ZA NAROD SVOJ!!!
Živeo narod moj i živeo SKOJ!
JOJ
Živeo narod moj i živeo SKOJ!
JOJ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOBROSTOJECI:Ima li neko pojma kakvog su geografskog porekla većina članova "stroja" ?
VIRGINIJA:Uglavnom Vojvodina.
Sremska Mitrovica,Subotica,Indjija,Ns......
Kapiram da je to u stvari isfrustriranost,kolichinom nac.manjina u tim krajevima.
DOBROSTOJECI:Meni više miriše na frustriranost "dođoša" u tim krajevima !
Nisu uspeli da ostvare svoje ciljeve tamo odakle su - pa sad to isto pokušavaju u Vojvodini !
Nisam u to baš apsolutno siguran, nema podataka o tome, ali po njihovom akcentu stičem ovakav zaključak.
prof`.G r o f`:A tvoja inteligencija vanserijska oseća i čuje akcenat preko interneta. Ti ne moraš da kuckaš ovde ti i kad prdneš to je mnogo pametnije nego kad nešto napišeš........
Vašno da ti dobro stoji - u bulju, buljašu i pederašu ciganski. Ti i tvoja "dobrostojeća" situacija majmune iskopleksirani...........
Onaj koji ima ne prkosi i ne hvali se, to je prvo ono što te nauči onaj koji je to od drugoga naučio.
p.s. Šta ima u Marinkovoj bari, jeli i dalje nosite flaše u wc..........
prof`.G r o f`:Jeli dobrostojeći koji qurac stavljaš te insekte koji sleću na govna, tkz. balegare.....
Šta, livada, krave, ovce mogu toliko da se vole?
Pa i insekt može da se voli!!
nicolla:nesa canak i lila gerila![]()
Lila gerila... Ko su ovi ili sta vec...
Su to neki ******?
To je brate jedan od predizbornih slogana te politicke partije. Tako sebe nazivaju, verujuci da ce na taj nacin osvojiti jos koje srce devojaka kojkima je simpatican njihov lider...
ne! ...stranke siptarevog malog burazera![]()

Meni više miriše na frustriranost "dođoša" u tim krajevima !
Nisu uspeli da ostvare svoje ciljeve tamo odakle su - pa sad to isto pokušavaju u Vojvodini !
Nisam u to baš apsolutno siguran, nema podataka o tome, ali po njihovom akcentu stičem ovakav zaključak.
Slazem se potpuno
Oni, mozda zive u Vojvodini ali nisu vijvodjani. Poznato je ko su najveci patriJoti u Srbiji, sve oni koji bi da izleche komplekse, zadobijene u Hrvatskoj (krajini) Bosni...Puna ih je Vojvodina,doveli su radikale na vlast pa bi sad malo da "probude" nacionalnu svest kod vojvodjana srba koji su , uglavnom, bili u dobrim odnosima sa svojim komshijama.
Ovaj..Ti baš voliš da za'ebavaš ljude, a?![]()

Ovaj...Nemaš pojma o Vojvodini, zato please shutt the FAK AP!
Meni više miriše na frustriranost "dođoša" u tim krajevima !
Ovaj...Nemaš pojma o Vojvodini, zato please shutt the FAK AP!
Ja poznajem Vojvodinu, Srem ,narochito, a ti si se osetio prozvanim.
Bagra seljachka, koje ima svuda, sebi daje za pravo da reshava probleme, koji pre njih nisu ni postojali
ps.SHUT THAT SMELLY FAT MOUTH UP![]()
Ja poznajem Vojvodinu, Srem ,narochito, a ti si se osetio prozvanim.
Bagra seljachka, koje ima svuda, sebi daje za pravo da reshava probleme, koji pre njih nisu ni postojali
ps.SHUT THAT SMELLY FAT MOUTH UP![]()
Ako si ti iz Srema, ja sam iz Australije:-D:-D:-D
Ma ti si bre alergicna na sebe... pojma nemas... Da li je pre postojalo problema... pa otvori udzbenik istorije... Mora da si neka sokackinja... u svakom slucaju katolkinja...
A u Sremu je sve vise probudjenih Srba koji vide sta se desava.... Nece te jos dugo niko maziti, ili ces pisati cirilicu ili mrs u Hrvatsku!!!!!! Dok si u Srbiji, postuj Srbiju i Srpske obicaje!!!!!!!!
A ti mi znas ko je bagra... pa eto i ti sebi dajes za pravo da to kazes, a tvoja neukost se sama odaje... Prvo procitaj par knjiga, pa nekoliko istorijskih udzbenika, a onda mozes i nesto da kazes...
Ako si ti iz Srema, ja sam iz Australije:-D:-D:-D
Ma ti si bre alergicna na sebe... pojma nemas... Da li je pre postojalo problema... pa otvori udzbenik istorije... Mora da si neka sokackinja... u svakom slucaju katolkinja...
A u Sremu je sve vise probudjenih Srba koji vide sta se desava.... Nece te jos dugo niko maziti, ili ces pisati cirilicu ili mrs u Hrvatsku!!!!!! Dok si u Srbiji, postuj Srbiju i Srpske obicaje!!!!!!!!
A ti mi znas ko je bagra... pa eto i ti sebi dajes za pravo da to kazes, a tvoja neukost se sama odaje... Prvo procitaj par knjiga, pa nekoliko istorijskih udzbenika, a onda mozes i nesto da kazes...
Poznaješ ti moj...Al da ne lajem...Znaš već.