krauterbox
Iskusan
- Poruka
- 5.492
Nisi fer Obere, ipak je to preteško pitanje.@Hari_Haler
da li su Srbi Sloveni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi fer Obere, ipak je to preteško pitanje.@Hari_Haler
da li su Srbi Sloveni?
Nisi fer Obere, ipak je to preteško pitanje.

Vidimo se uskoro na politickoj sceni i izborima Tada ce se videti buducnost, malo drugacija nego sto je ti sada dozivljavas... A ako ti se svidjaju nastranosti... Holandiji uvek treba jos takvih osoba
Nije to nikakva sklonost... te nastranosti su BOLEST!!! Treba ih leciti... ima nas jos koji znamo pravi lek
Hari_Haler nije na internetu Odgovorite sa citatom
Ovo je samo Srpski um mogao da smisli
OK, ne podrzavam ni ja gej parade.Oni su gej, pa sta?Ja sam strejt, pa sta?Ai te parade mogu da budu samo kontraproduktivne za njih u SRbiji.
Inace dobra ti lokacija.![]()
Pa Canku smeta samo kada su u pitanju srpski nacisti.
A ti si ga kao video da se drogira?
Ne bi da imam 2 petka ovde kao neki, a pošto sam ipak malo duže, onda neću.sto se ljutis.
stavi nju za avatar, nece niko primetiti da si promenuo...
Voleo bih nesto vise da saznam o njima?
Skup im je zabranjen jer su dobili karijeru neonacista.
Gle cuda na njih se digao Canak, kome nacisti nikada nisu smetali, koji je podrzao skup madjarskih nacista veterana 2. rata u Subotici. U Subotici jer ceo civilizovan svet ne dozvoljava tako nesto...
Ne pada mi na pamet da ih branim, ali me zanima cime se bave i kakav program imaju.
Na plakatama i oglasima sam video da organizuju srpski mars, sve sa pozivnicama SRBINE IZADJI...
Ne bi da imam 2 petka ovde kao neki, a pošto sam ipak malo duže, onda neću.
i kako to da ti znas albanski 'jesik'?
E vala mi dodje sama da otidem posle pijaca do skupštine! Pa gde će im duša? Pa gde to ima da se mladima zabranjuje izlazak u varoš? Toj se okupi grupica muških i počnu da pevadu svakojake pesme za devojke. I babi pevali svojevremeno. Sade ni doktor da me pogleda pošteno.

Ne znam 'nicolla'znam mozda 100tinjak rijeci i fraza, kao i ovo o dva LL, zivio i radio sam u Pristini 3 god, pa eto... znam, narucit pice u kafani, pitat koliko kosta, imatel sibice... i sl.
'nicolla', hahaha :grin::grin::grin::grin: