Zefirra
Iskusan
- Poruka
 - 6.123

Samo da prokomentarishem da sam pukla od smeha kad je gay populacija srbije izabrala za najlepsheg,najsexy i sta vec nekog tipa koji je iz OBRAZ-a , neki od vodecih ..... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo da prokomentarishem da sam pukla od smeha kad je gay populacija srbije izabrala za najlepsheg,najsexy i sta vec nekog tipa koji je iz OBRAZ-a , neki od vodecih .....![]()
Ovo je kandidat za najdebilniji post u 2008. godini.
Dobra tema.
Svaka čast momku iz Dveri, koji je optužio nevladine organizacije da lažiraju priču o fašizmu u Srbiji kako bi dobili novac iz stranih fondova.
Je l' to mišljenje i oca Tadeja?
Ovo je kandidat za najdebilniji post u 2008. godini.
Na isti način su ****** i lezbejke "ugroženi" da bi dobili para od stranih fondova. ****** su isto što i neonacisti, samo su dve strane iste medalje.
Ja bi rado postao lezbejka, makar i dzabe, a ako se jos i placa...ehe...he he he...
Ekstremisti deluju u velikim gradovima zato sto tu nalaze uporista za regrutovanje svog clanstva. Ko ce normalan medju seoskom omladinom olindran lunjati po njivama i livadama pored toliko poslova na imanjima i dernjati se jureci Jeshe, ortopede i lezbose? Bjazi bre, samo u gradovima ima takvih zgubidana.![]()
Ja bi rado postao lezbejka, makar i dzabe, a ako se jos i placa...ehe...he he he...
Ekstremisti deluju u velikim gradovima zato sto tu nalaze uporista za regrutovanje svog clanstva. Ko ce normalan medju seoskom omladinom olindran lunjati po njivama i livadama pored toliko poslova na imanjima i dernjati se jureci Jeshe, ortopede i lezbose? Bjazi bre, samo u gradovima ima takvih zgubidana.![]()
Potpisujem. Nema ničega neprirodnog niti nemoralnog u lezbejskom odnosu, naročito, ako još imaju biseksualnih sklonosti. I država bi trebalo da, uprkos krizi, nađe način da se malo više koncentriše na tu oblast.
A ni jug Srbije nije baš neka atraktivna lokacija za terevenčenje po ukusu belosvetskih dušebrižnika.
Nego, ovo sa ortopedima… Jesu li to neke nove tendencije ili si mislio na invalide?

Све за Образ , а Образ ни за шта
БезОбразном господ не опрашта
Отачаствени покрет образ за циљ има да уједини и препороди СРПСТВО . Оснивач је Небојша Крстић велики човјек и теолог . Своје дјеловање почео је уређивањем часописа СПЦ , а потом је и сам покренуо часопис ОБРАЗ . Образ се ослања на Владику Николаја и Димитрија Љотића , али и на све остале праве СРБЕ.
1389 такође добар покрет бави се обнављањем СРПСТВА прије свега код младих и амбициозних људи . Са Образом има коректан однос .
Национални строј не бих да коментаришем , само да кажем да заступа нполитику национал-социјализма . Представља екстремно крило ..
Има још пар група типа РАСОНАЛИСТИ , КРВ И ЧАСТ ,....који истичу расу и нацију , према томе нисам им ни мало наклоњен .
Сматрам да су ОБРАЗ и 1389 покрети који се искрено залажу за СРПСТВО . НИСУ НАЦИ-ШОВИНИСТИЧКИ ПОКРЕТИ ВЕЋ ОТАЧАСТВЕНИ .....
www.nacionalnistroj.org
www.srb-obraz.org
www.1389.org.yu
Ko su oni ? Gledajući dokumentarac na B92, imao sam dosta toga da vidim, a i da čujem. Te organizacije... ako ih tako uopšte možemo nazvati... niko ni ne zna ko su, kako su nastali, ko ih podržava.... da čujem Vas....
Ti ako mogu da prometim, što kroz tekst, što kroz tvoj avatar, si član obraza... tvoj izbor.
Nisam ja clan Obraza , jer toga u Trebinju nema , pa ne mogu da budem aktivan , ali sam veliki postovalac pokreta .
Nacional-Socijalistička-Partija![]()
Isto sranje drugo pakovanje.... ja lično trenutno ne podržavam ni jednu od te tri organizacije.... jednostavno, ne sviđaju mi se njihovi " patriotski " stavovi.
Zapravo sam mislio na Novi Svetski PoredakPa to ne postoji u Srbiji. Nijedna partija nije Nacional-socijalisticka, jer bih ja bila njen clan.
Nema ''Nacional-Socijalističke'' ali su sve partije toliko Liderske da bi Hitleru bilo ugodno u bilo kojoj od njih...
- чистота православне вере
- поштовање вековног поретка
- јединство Светосавске Цркве
- достојанство србског Патријарха
Шта је то "чистота Православне вере"?
И има ли неги теолог да ми објасни?