Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Ja bi rado postao lezbejka, makar i dzabe, a ako se jos i placa...ehe...he he he...
Ekstremisti deluju u velikim gradovima zato sto tu nalaze uporista za regrutovanje svog clanstva. Ko ce normalan medju seoskom omladinom olindran lunjati po njivama i livadama pored toliko poslova na imanjima i dernjati se jureci Jeshe, ortopede i lezbose? Bjazi bre, samo u gradovima ima takvih zgubidana. :D

Ja bi rado postao lezbejka, makar i dzabe, a ako se jos i placa...ehe...he he he...
Ekstremisti deluju u velikim gradovima zato sto tu nalaze uporista za regrutovanje svog clanstva. Ko ce normalan medju seoskom omladinom olindran lunjati po njivama i livadama pored toliko poslova na imanjima i dernjati se jureci Jeshe, ortopede i lezbose? Bjazi bre, samo u gradovima ima takvih zgubidana. :D

Potpisujem. Nema ničega neprirodnog niti nemoralnog u lezbejskom odnosu, naročito, ako još imaju biseksualnih sklonosti. I država bi trebalo da, uprkos krizi, nađe način da se malo više koncentriše na tu oblast.

A ni jug Srbije nije baš neka atraktivna lokacija za terevenčenje po ukusu belosvetskih dušebrižnika.

Nego, ovo sa ortopedima… Jesu li to neke nove tendencije ili si mislio na invalide?

Potpisujem. Nema ničega neprirodnog niti nemoralnog u lezbejskom odnosu, naročito, ako još imaju biseksualnih sklonosti. I država bi trebalo da, uprkos krizi, nađe način da se malo više koncentriše na tu oblast.
A ni jug Srbije nije baš neka atraktivna lokacija za terevenčenje po ukusu belosvetskih dušebrižnika.
Nego, ovo sa ortopedima… Jesu li to neke nove tendencije ili si mislio na invalide?

Rado bi se vise koncentrisao na tu oblast, ali ovakve vizionare kao sto sam ja ne primaju dusmani u drzavnu sluzbu, tamo se uvaljuju samo likovi sa vezama u politickim strankama i uticajnim NVO, tako da lepuskasti lezbosi ostaju prepusteni nebrizi drustvene zajednice, drzava ostaje slepa prema njima... :D
Ortoped je prosireni anagram cijim se resavanjem dobija rec koja u srpskom jeziku predstavlja osobe iz gej populacije, taj anagram vec smatram zargonskim, ne deluje mi pogrdno, ali ni ne glorifikuje takve osobe. :)
Kljucna stvar je uocljivo odsustvo najesktremnijh desnicara na jugu, prema Kosmetu. Pripadnici takvih nacionalistickih organizacija su tokom nase burne istorije odigrali znacajnu ulogu i doprineli su nacionalnom oslobodjenju, paravojne jedinice sastavljene od njihovih pripadnika delovale su npr. na pocetku 20. veka na jugu Srbije i stitile nas narod od osmanlijskog i arbanaskog zuluma. Umesto nih danas imamo uglavnom neonaciste koji su agresivni prema imaginarnom neprijatelju, uglavnom nejaci na koju nalete kad izadju napaljeni i uradjeni iz kafana po BG i NS, to je sto kazes atraktivnije, i omogucava odredjenu komociju, lezernost, opustenost, uzivanje...Ko ce da se njaka sa Shicama kad ne mora... :D

Све за Образ , а Образ ни за шта
БезОбразном господ не опрашта

Отачаствени покрет образ за циљ има да уједини и препороди СРПСТВО . Оснивач је Небојша Крстић велики човјек и теолог . Своје дјеловање почео је уређивањем часописа СПЦ , а потом је и сам покренуо часопис ОБРАЗ . Образ се ослања на Владику Николаја и Димитрија Љотића , али и на све остале праве СРБЕ.
1389 такође добар покрет бави се обнављањем СРПСТВА прије свега код младих и амбициозних људи . Са Образом има коректан однос .

Национални строј не бих да коментаришем , само да кажем да заступа нполитику национал-социјализма . Представља екстремно крило ..
Има још пар група типа РАСОНАЛИСТИ , КРВ И ЧАСТ ,....који истичу расу и нацију , према томе нисам им ни мало наклоњен .

Сматрам да су ОБРАЗ и 1389 покрети који се искрено залажу за СРПСТВО . НИСУ НАЦИ-ШОВИНИСТИЧКИ ПОКРЕТИ ВЕЋ ОТАЧАСТВЕНИ .....

Ti ako mogu da prometim, što kroz tekst, što kroz tvoj avatar, si član obraza... tvoj izbor.

Шта је то "чистота Православне вере"?
И има ли неги теолог да ми објасни?

To je sve ono sto vecina sluzbenika danasnje SPC napusta. To je ono Cisto, Nebu okrenuto, Ljubav, Istina, Samilost. Sto nije Artemijev audi i njegove kuce i novac, strasti, Irineja Bulovica psovke,Jovanov bes, Hrizostomovo slugerisanje i dodvoravanje Tadicu Atanasije Rakite i jos, nazalost jos...

Back