4
478653w25
Gost
Pa ko je taj što zna kako ce biti na strašnom sudu?Isti nacin ko sto ce da bude na strasnom sudu.
ko je bio pa se vratio da kaže kako ce biti na strašnom sudu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko je taj što zna kako ce biti na strašnom sudu?Isti nacin ko sto ce da bude na strasnom sudu.
Зато што је припадник организације која је фалсификовала изворни текст Библије на више места и тиме оригиналну божју реч погазила и престала да поштује. Зато што промовише јерес.Zasto da se distancira?
I takvoma Bog daje njihovo pravo.Зато што је припадник организације која је фалсификовала изворни текст Библије на више места и тиме оригиналну божју реч погазила и престала да поштује. Зато што промовише јерес.
То је урађено.I takvoma Bog daje njihovo pravo.
Ti si tu da to argumentovano i ljudski razotkrijes.
Baki, pobegao si u Svabiju,Zasto da se distancira?
Da li mozete da ukapirate da je forum religija a ne praviöoslavlje.
Forum svih relgija.
I u Srbiji moze da bude i jeste demokratija i parlamentarizam, a i postoji Zakon o crkvama i verskim zajednicama.Baki, pobegao si u Svabiju,
traži tamo demokraciju
i parlamentarizam.![]()
Razumem.Baki, pobegao si u Svabiju,
traži tamo demokraciju
i parlamentarizam.![]()
Znaš kako je govorio jedan antički grčki zakonodavac - uvedi prvo demokratiju u svojoj kući.Razumem.
Nema kod pravoslavnih demokratije i pravde ...
Jel tako?
Ja sam ateista. Gde ja tu spadam?Него вам кажем: који год призна мене пред људима признаће и Син човечији њега пред анђелима Божијим;
9. А који се одрече мене пред људима њега ће се одрећи пред анђелима
Pitanje: kako i šta treba da se uradi, fizički ili psihički da se Hrist prizna ili odreče?
Meni to nije jasno.
Da bi to mogao da kazes moras sam to da imas.Znaš kako je govorio jedan antički grčki zakonodavac - uvedi prvo demokratiju u svojoj kući.
Ko promoviše jeres?Ovaj sto promovise jeres ce lose proci na Bozjem sudu![]()
Baki, pobegao si u Svabiju,
traži tamo demokraciju
i parlamentarizam.![]()
1.Da verujes u Hrista i da se nedas razuveriti od onih koji ga negiraju ili uplasiti onih koji traze od tebe da ga odbacis.Него вам кажем: који год призна мене пред људима признаће и Син човечији њега пред анђелима Божијим;
9. А који се одрече мене пред људима њега ће се одрећи пред анђелима
Pitanje: kako i šta treba da se uradi, fizički ili psihički da se Hrist prizna ili odreče?
Meni to nije jasno.
Hvala.1.Da verujes u Hrista i da se nedas razuveriti od onih koji ga negiraju ili uplasiti onih koji traze od tebe da ga odbacis.
Ni po koju cenu.
2.Da zivis kako je Hristos ucio.
Djabe priznas ovo prvo ako ne cinis ovo drugo.
Na primer zbog drugih odbacujes njegovo ucenje.
Ako zivis po Hristu nemoguce je da prvo u porodici ne dobijes probleme i pritisak da prestanes sa time.
Jeres je ucenje suprotno Bozjem iz BiblijeKo promoviše jeres?
Šta je jeres?
kao rasejanost i fokusiranje,onda se rasejani fokusiraju,a fokusirani raseju1.Da verujes u Hrista i da se nedas razuveriti od onih koji ga negiraju ili uplasiti onih koji traze od tebe da ga odbacis.
Ni po koju cenu.
2.Da zivis kako je Hristos ucio.
Djabe priznas ovo prvo ako ne cinis ovo drugo.
Na primer zbog drugih odbacujes njegovo ucenje.
Ako zivis po Hristu nemoguce je da prvo u porodici ne dobijes probleme i pritisak da prestanes sa time.
OK. Ako bog uči kako zadržati robove za sebe da ti služe do kraja života, a ja kazem da je robovlasništvo zlo, onda sam ponosan što sam jeretik.Jeres je ucenje suprotno Bozjem iz Biblije
Hristos je centar. Sto blize Hristu to smo blize jedni drugima.kao rasejanost i fokusiranje,onda se rasejani fokusiraju,a fokusirani raseju![]()
Meni ne smeta da ljudi veruju u ovakve stvari.Hristos je centar. Sto blize Hristu to smo blize jedni drugima.
Gde ih ubedjuju da veruju?Meni ne smeta da ljudi veruju u ovakve stvari.
Smeta mi što ubeđuju druge da je to istina.
A ko ste to vi?Gde ih ubedjuju da veruju?
Sta nas briga da li ces ti da verujes ili ne?
Nena goreg nego kada ljudi ubedjuju sami sebe da neko zeli da ih ubedi.
To su ljudi koji ne zive u stvatnosti vec u predrasudama.
Odjedares ne znas koga si oszäudio da te ubedjuju.A ko ste to vi?
Ko si ti da govoriš u ime svih?
I odakle ti znaš ko je sve mene ubeđivao u postojanje bogova?
To je odlika sekti.Da bi to mogao da kazes moras sam to da imas.
Ali u zajednici u kojoj se nalazis ne postoji ta praksa.
Vec praksa koja kaze, moras tako da verujes kako ti kazemo.