Na ovoj temi mozete postavljati pitanja iz Biblije...

Zasto da se distancira?
Зато што је припадник организације која је фалсификовала изворни текст Библије на више места и тиме оригиналну божју реч погазила и престала да поштује. Зато што промовише јерес.

Зато што је припадник организације која је фалсификовала изворни текст Библије на више места и тиме оригиналну божју реч погазила и престала да поштује. Зато што промовише јерес.
I takvoma Bog daje njihovo pravo.
Ti si tu da to argumentovano i ljudski razotkrijes.

Него вам кажем: који год призна мене пред људима признаће и Син човечији њега пред анђелима Божијим;

9. А који се одрече мене пред људима њега ће се одрећи пред анђелима

Pitanje: kako i šta treba da se uradi, fizički ili psihički da se Hrist prizna ili odreče?
Meni to nije jasno.

Него вам кажем: који год призна мене пред људима признаће и Син човечији њега пред анђелима Божијим;

Pitanje: kako i šta treba da se uradi, fizički ili psihički da se Hrist prizna ili odreče?
Meni to nije jasno.
Ja sam ateista. Gde ja tu spadam?
A vernici valjda treba da priznajau da postoji.

Baki, pobegao si u Svabiju,
traži tamo demokraciju
i parlamentarizam. :rotf:
FB_IMG_1669145075963.jpg

Meni to nije jasno.
1.Da verujes u Hrista i da se nedas razuveriti od onih koji ga negiraju ili uplasiti onih koji traze od tebe da ga odbacis.
Ni po koju cenu.

2.Da zivis kako je Hristos ucio.
Djabe priznas ovo prvo ako ne cinis ovo drugo.
Na primer zbog drugih odbacujes njegovo ucenje.
Ako zivis po Hristu nemoguce je da prvo u porodici ne dobijes probleme i pritisak da prestanes sa time.

1.Da verujes u Hrista i da se nedas razuveriti od onih koji ga negiraju ili uplasiti onih koji traze od tebe da ga odbacis.
Ni po koju cenu.

Ako zivis po Hristu nemoguce je da prvo u porodici ne dobijes probleme i pritisak da prestanes sa time.
Hvala.

Ni po koju cenu.

kao rasejanost i fokusiranje,onda se rasejani fokusiraju,a fokusirani raseju :lol:

A ko ste to vi?
Ko si ti da govoriš u ime svih?
I odakle ti znaš ko je sve mene ubeđivao u postojanje bogova?
Odjedares ne znas koga si oszäudio da te ubedjuju.
Mislis da si na forumu sport pa te ubedjujemo da navijas za psäartizan?

Ili si na forumu religija pa mislis zato da te mi verujuci ubedjujemo?

Sam si dosao ovde.
Sto se nas tice, napusti sobu.
Ne zelimo da se osetis ubedjen.

Back