- Poruka
- 568
Vi slavite Helenicu Vajt.
I klanjate se suboti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi slavite Helenicu Vajt.
Onako kako je saborna apostolska crkva predala kroz vjekove.Da bi to mogao da kazes moras sam to da imas.
Ali u zajednici u kojoj se nalazis ne postoji ta praksa.
Vec praksa koja kaze, moras tako da verujes kako ti kazemo.
Да се стално покорава заповестима, да се слободно и отворено представља учеником и слугом Христа, тј. да Га признаје за свог Господа, без обзира на опасности и прогоне којима би тиме могао да буде изложен. Супротно томе, порицање да је Христ његов Господ и непоштовање заповести равно је одрицању од Христа и следствено томе води до Христовог одрицања од њега.Него вам кажем: који год призна мене пред људима признаће и Син човечији њега пред анђелима Божијим;
9. А који се одрече мене пред људима њега ће се одрећи пред анђелима
Pitanje: kako i šta treba da se uradi, fizički ili psihički da se Hrist prizna ili odreče?
Meni to nije jasno.
Znam, od Platona.Onako kako je saborna apostolska crkva predala kroz vjekove.
Platon je kao mudar covjek naslucivao neke istine ali nije imao potpunu spoznaju.Znam, od Platona.
https://eprints.ugd.edu.mk/19861/
Beavo da priznas odakke vam to ucenje!!!Platon je kao mudar covjek naslucivao neke istine ali nije imao potpunu spoznaju.
zaista ti kažem danas, nauči već jednom taj srpski jezik.Ne mozes se vecito protivu bodils pracati.
Pukne kad tad
Govirimo o jevrejima .zaista ti kažem danas, nauči već jednom taj srpski jezik.![]()
ma jasno, zbamRec je o jevrejskom nacinu izratavanja.
Barem to treba da zbas.
Znam da znas ali posto nemas argumente miras da se sluzus raznim prljavim trikovima.ma jasno, zbam
kako se ti ne sraniš kad izvrćeš božiju reč.Znam da znas ali posto nemas argumente miras da se sluzus raznim prljavim trikovima.
Grdna ta vera koju mioas tako da branis.
Zaloano.
Kako se ne sranite?
Učenje je od gospoda Hrista ali su i prije njega pojedini ljudi naslućivali određene stvari, mada ih nisu potpuno ispravno iskazivali. Kao što vi naslućujete pričešće ali ono kod vas nema svetotajinsko značenje.Beavo da priznas odakke vam to ucenje!!!
Bravo.
Znas ti to dobro
Tera te Bog da priznas nehoticno...
Ne mozes se vecito protivu bodils pracati.
Pukne kad tad.
Takvo ucenje nena kod Gospoda. Jer da ga ima ne bi ga viuzimali od Platona kako si sam priznao.Učenje je od gospoda Hrista ali su i prije njega pojedini ljudi naslućivali određene stvari, mada ih nisu potpuno ispravno iskazivali. Kao što vi naslućujete pričešće ali ono kod vas nema svetotajinsko značenje.
Učenje o raju i paklu? Pa ono postoji od kad ima ljudi na Zemlji. Jedino ga vi i ateisti ne priznajete.Takvo ucenje nena kod Gospoda. Jer da ga ima ne bi ga viuzimali od Platona kako si sam priznao.![]()
U raznim religijama da.Učenje o raju i paklu? Pa ono postoji od kad ima ljudi na Zemlji. Jedino ga vi i ateisti ne priznajete.
Da vi marite, postovali biste Crkvu Boziju a ne biste negirali Hrista koji je izjavio da je nista nece nadvladati.U raznim religijama da.
Ali ne u hrisccnstvu.
Jeste da postoji u nazovi hrisanstvu koje ne mari za ucenje biblije.
poput adventizma?nazovi hrisanstvu
Nigde Hruöistis nije jazao da ju nista nece nadvladati.Da vi marite, postovali biste Crkvu Boziju a ne biste negirali Hrista koji je izjavio da je nista nece nadvladati.
Kalvei su to detinjarski argumenti?poput adventizma?
Imas obraza da krivotvoriš tekst? Jasno piše "ni vrata pakla nece je nadvladati". Ali ti slijediš Luterovu praksu proizvoljnog mijenjanja napisanog .Nigde Hruöistis nije jazao da ju nista nece nadvladati.
Zloupotrebljavate tekst koji govori da uajednicu, bernih nece smrt nadvladati.
Uvek spekulacije jer ste zastranili.
Za crkvu kaze Hristos jasno da ako ne ispunjava svoj zadatak bice odbacena iliispljuvana.
Zasto ne citirare te stihove??
Zasto ne?
Zato sto vam ne odhovaeaju pogresnom ucenju da imate navodno licencu.
Samo Bog ima licencu.
Tesko onima joji se ogrese u tome.
kalve im vezu so prtanjem majim dl su nezovi hrišćani adventuristi?Kalvei su to detinjarski argumenti?
To pakla ste preveli svesno pogresno medto grob.Imas obraza da krivotvoriš tekst? Jasno piše "ni vrata pakla nece je nadvladati". Ali ti slijediš Luterovu praksu proizvoljnog mijenjanja napisanog .
Tvoje pisanje je na nivou decrekalve im vezu so prtanjem majim dl su nezovi hrišćani adventuristi?
Subotare nazivaju i ljigavi zbog izvrtanja Biblije u korist svojih idejapoput adventizma?