- Poruka
 - 77.507

šta mi ironišete postove danas hahaha 
da aeternum isteruje zlo zlim po njenoj analogijji

da aeternum isteruje zlo zlim po njenoj analogijji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ignor nego ironija (ako misliš na moj post)Ne ignorišem, lajkujem haha
Poenta je da ti kao pripadnik crkve pricas takve grizote i ne znas to.Poenta je da ti kao običan čovjek ne možeš sa sigurnošću znati da li je neko pod uticajem demona ili ima dar od Boga.
Je li prorok Danilo bio pod demonskim duhom kad je tumačio snove?
Pa zato sto si takav nasla sam ti i druge strane prevode gde piseU tom citatu iz Djela apostolskih ne piše demonski, to ste vi dodali.
U Tori takodje ne piše da li su duhovi demonski vec samo zabranjuje da se prizivaju.
ti se i dalje hvataj za reci bez razumevanjaprizivaju demone uz pomoć demona![]()
to je tvoja analogijašta mi ironišete postove danas hahaha
da aeternum isteruje zlo zlim po njenoj analogijji![]()
Šta su to zli duhovi i demoni?Dovolno je jasno i kada pise da su izgonili duhove.
Zna se da su to zli duhovi ili demoni.
Sveti duh se ne izgoni.
Onda ne znas osnovne stvari o hriscanstvu.Šta su to zli duhovi i demoni?
Toga nema u hrišćanstvu.
Управо тако, мој зелени смјешко је био у знак слагања са твојом иронијом на чудну тврдњу.šta mi ironišete postove danas hahaha
da aeternum isteruje zlo zlim po njenoj analogijji![]()
Gde sam ja napisal sve naopako citateУправо тако, мој зелени смјешко је био у знак слагања са твојом иронијом на чудну тврдњу.![]()
Направила си лапсус, па си рекла да призивају демоне уз помоћ демона, зато смо те зезали.Gde sam ja napisal sve naopako citate
napisal sam da gatare prizivaju demone
nigde o isterivanju
dakle citaj sta pisem ja a ne sale sto krivotvori moje
Biblija ne moze biti kontradiktorna jer je Bozja rec.Knjiga postanja je kontroverzna.
Ne mogu na interentu da nađem neka dubinska tumačenja koja se ovim bave. Fakultetski obrazovani bogoslovi sa kojima sam imao prilike ranije da pričam nisu bili preterano zainteresovani da diskutuju na ovu temu.
Po svemu sudeći Čovek je bio smrtan i nije jeo sa drveta života. Stoga je Bog postavio heruva da čuva put do drveta života da čovek ne bi jeo i sa tog drveta. Da je Adam prethodno već jeo sa drveta života ne bi bilo nikakve svrhe da se čoveku ponovo brani da jede sa tog drveta.
Kao i plod sa drveta znanja tako isto i plod sa drveta života ima momentalan i dugotrajan efekat. Nije bilo potrebno da čovek jede godinama sa ta 2 drveta da bi stekao osobine koje ta dva drveta nude. Bilo je dovoljno da čovek jedanput jede sa drveta znanja dobra i zla.
3:22 I reče Gospod Bog: Eto, čovek posta kao jedan od nas znajući šta je dobro šta li zlo; ali sada da ne pruži ruke svoje i uzbere i s drveta od života, i okusi, te do veka živi.
Bilo je dovoljno da jednom okusi.
Kontraverza je u razgovoru Zmije, Čoveka i Boga.
Nakon Božje kazne za neposlušnost ide stih
3:22 I reče Gospod Bog: Eto, čovek posta kao jedan od nas znajući šta je dobro šta li zlo; ali sada da ne pruži ruke svoje i uzbere i s drveta od života, i okusi, te do veka živi.
Bog je zapretio Adamu da će umreti ako bude jeo plodove sa drveta znanja. Ovde se ne radi o duhovnoj smrti, već o fizičkoj. Međutim nakon što je Adam jeo sa drveta zanja Bog potvrđuje ono što je Zmija rekla Adamu. Adam nije umro već su mu se otvorile oči i postao je kao Bog. Ovde se upotrebljava množina - bogovi. Jedan od nas. To je zaostavštvina Vavilonske mnogobožačke religije.
Stihovi Biblije potvrđuju da Zmija nije slagala Adama što je često tumačenje. Zmija ih jeste nagovorila da jedu, ali ih nije slagala. To je kontraverzno jer Zmija ovde predstavlja Đavola a Đavo ili Sotona je otac laži. Ispada da je Bog slagao Adama ali sa određenim ciljem.
Sotona čak nije ni nagovarao Adama niti manipulisao sa Adamom već je samo razotkrio Adamu istinsku prirodu drveta znanja što je čoveka reklo bi se nesmotreno odvelo u neposlušnost a sama neposlušnost je prvobitni greh. Bog je čoveku dao slobodu izbora ali Bog nije želeo da čovek jede sa drveta znanja. Čak je Adama u svrsi toga smrtno zastrašio. Čovek je svojm voljom odabrao put koji Bog nije planirao za čoveka.
Jasno je da je drvo znanja nudilo nešto što samo Bog (Bogovi) imaju. Neku specifičnu karakteristiku. Sa naučnog stanovišta to može biti intaligencija i samosvest.
Naravno ovo nisu zvanična tumačenja. Ali postoje upravo i ovakva tumačenja za koju možda valja otvoriti posebnu temu.
mozda sam napravila lapsus tj to je druga misao odvojena nebitnoНаправила си лапсус, па си рекла да призивају демоне уз помоћ демона, зато смо те зезали.
Moram da te potsetim da se Sotona u Hriscanstvu ne predstavlja kao zmija, nego kao jarac...Biblija ne moze biti kontradiktorna jer je Bozja rec.
Sotona je slagao i imas dokaz iz Biblije jer je rekao u dan u koji okusis otvorice ti se oci i postacete kao Bogovi
a oni su nakon toga UMRLI.
dakle odmah smo videli da je Sotona slagao i to mu je u prirod i jer je Sotona Djavo lazov.
A da nisu probali zabranjeni plod - sliusali Boga zivel i bi vecno.
Posto su poslusali Sotonu umrli su.
NetacnoMoram da te potsetim da se Sotona u Hriscanstvu ne predstavlja kao zmija, nego kao jarac...
Pa ti znaš da je Danilu Bog otkrivao buducnost jer je tako zapisano. Da nije, tvrdio bi ovdje da je riječ o nekom okultisti. Zato pozivam na oprez kada sudiš o drugima.Poenta je da ti kao pripadnik crkve pricas takve grizote i ne znas to.
Ako Isus priznaje Danila ko si ti da dovodus u pitanje ko mu se javljao?
Eee to skuceno gledanje i ne znanje.
Razumijem ja šta hoćeš da kažeš, ali ne možeš sa sigurnošću znati pod kakvim je neko uticajem. Naveo sam primjer proroka Danila koji je tumačio snove.Pa zato sto si takav nasla sam ti i druge strane prevode gde pise
nismo nista dodali nego je to tacniji prevod
Malo koristi razumevanje da shvatis smisao
koji je to duh koga su izgonili uz pomoc svetog duha
kada ne znas osnovne stvari imas sve u \bibliji o tome ko su demoni i kako deluju
Evo kako i Glasnik to zna - jer covek proucava Bibliju
Biblija jasno kaze ispitujte duhove.
Kako bi mogao sveti duh da prouzrokuje zle stvari?
A Bog je branio gatanje i vracanje i osujdivao ga.
pa mislis da bi sveti duh to radio?
Malo razmisljaj o stvarima iz Bioblije.
Mogu.Razumijem ja šta hoćeš da kažeš, ali ne možeš sa sigurnošću znati pod kakvim je neko uticajem. Naveo sam primjer proroka Danila koji je tumačio snove.
Pa ne zna se. Tako su i Isusa optuživali da vrši čuda uz pomoć demona. Moraš paziti kada sudiš o drugima.Mogu.
Danilo je Bozji prorok.
a Zna seda vracare i gatare prizivaju Demone.
Cuj nivo tvog znjanja o tome je 0%. No kako je okultizam ovde zabranjen, tu stajem.Za sta treba oprez?
Zna se da vracare i gatare prizivaju Demone.
Nek objasni kako mogu postojati zli duhovi i demoni, kad ne veruju u dusu. To je inkonzistencija...Pa ne zna se. Tako su i Isusa optuživali da vrši čuda uz pomoć demona. Moraš paziti kada sudiš o drugima.
Da. U Tori piše "nemoj da se obraćaš onome koji pita mrtve". Pa kako može da ih pita ako ne postoje (duše)?Nek objasni kako mogu postojati zli duhovi i demoni, kad ne veruju u dusu. To je inkonzistencija...