Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.393
O grckoj da ne pricam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne. Mora da bude neka grncarija. Oni fazon, kritski jonski da mirise na pruslost. Na historiju.
Imperatore.I jos takvo nesto uzmes i vodis na more jbte. 10 dana tvog godisnjeg odmora.
Aj da je neko drustvo, pa vise devojaka, zabava, pa uvece se baci neka igra, picence, igre izazova, da je nesto uzbudjivo, leto, seks, zezanje, smejete se. Ovako ko da si poveo zvakacu gumu. Okreni se mili malo, da ne zagoris. I plus na sve to igra se ta igra koliko ti je stalo do nje. Pa je onda ona hladna prema svemu uzbudjujucem, jer je uduvala sebi u glavu da to sve treba da bude romanticno a ne "jeftino seksualno" da ima neki visi znacaj za album na insta. Ili jos gore one klinacke fore pa je vodas okolo po kaficima sa 3x skupljim cenama da joj pokazes kakav si kavaljer na moru. A fuuj covece. A tamo meso. Gole zenske ovde, gole onde. Ali neee, ti si sa njom, ti je volis, iako je dosadna i prazna ko proliv.
i platis 70% vise aranzmanDa li bi pre isli sa devojom zenom na more i bez?
Ja bi isao radje solo da mi niko ne zvoca i zvrnda, a i imam sanse da upoznam bolju polovinu na plazi.

..ti verujes a ja sam potpuno sigurna da se zenske takvih muskaraca raduju kad im vide ledja..pa ja verujem da se one raduju kad vi sami krenete na more..........
Znas sta uradis na kraju? Kupis peraja. Kad si tako u vezi i znas sta te ceka na moru. Jbga moras da je odvedes.
Kupis peraja i masku za ronjenje. I odes i ronjas ceo dan. Viknes na sred plaze: Vidi bejbe, uhvatio sam patrika. A ona s plaze: jbte kako me blamirau.
Субјективно, Брат напокон рашрафио тему...ti verujes a ja sam potpuno sigurna da se zenske takvih muskaraca raduju kad im vide ledja..
:triput bio saDa li bi pre isli sa devojom zenom na more i bez?
Ja bi isao radje solo da mi niko ne zvoca i zvrnda, a i imam sanse da upoznam bolju polovinu na plazi.
Meni cak nije toliko ni bitno da prcam na moru. Znam da je to sve hajp. Pola tih mesta je popunjeno porodicama i parovima. Moras da se cimas, da prileces ribama na plazi da te mazu kremama i sl fore.
Ali da sam cool. Ako sam solo ili neki ortak, onda kulaja brate. Niko te ne smara- ocemo li na plazu, aj mrdni dupe, sta cemo za rucak, necemo touuu, za veceru?, gde cemo, ajmo da se provozamo tamo, a tamo isto kao i ovde, guzva i dzidza bidze. Oce vidi sve. Sta i taj seks? Kao nesto posebno? Gde posebno u zbunju napalili se od setnje? U vodi? Preladice pichku, hladan joj *****. P sta onda? Klima smeta? Smrkces od nje?
More together je pravo mesto za raskid
Sto da ne. Batica i ja iznajmimo apartmanus, precemo zenskama na plazu da nas masiraju i onda zabava uvece. Hvalimo jedan drugog, lazemo ih da smo na ljubavnom pohodu i da smo dva divna mladica zeljni paznje i crvstih zagrlajaja. Igre istine izazov a onda masne fote. Dok se ti budes marinirala u nekoj banji brate. Jel blato il ljekovito?Sto vas dvojica ne idete skupa ? Imate isto razmišljanje …..
Sto da ne. Batica i ja iznajmimo apartmanus, precemo zenskama na plazu da nas masiraju i onda zabava uvece. Hvalimo jedan drugog, lazemo ih da smo na ljubavnom pohodu i da smo dva divna mladica zeljni paznje i crvstih zagrlajaja. Igre istine izazov a onda masne fote. Dok se ti budes marinirala u nekoj banji brate. Jel blato il ljekovito?
A nije problem kad bi zene isle same i s drugaricama da pokazu kako nisu rob domaciceSto vas dvojica ne idete skupa ? Imate isto razmišljanje …..
Jbte sto si zanimljiva.Ugasite telefon ……i sve će biti ok
![]()
..ma nema taj pojma, sumnjam da je ijedna htela sa njim na more...ja da ti kazem...Субјективно, Брат напокон рашрафио тему.:

Misli da Ima pojma - hipotetički..ma nema taj pojma, sumnjam da je ijedna htela sa njim na more...ja da ti kazem...![]()

Pazi ovde odgovore kad one treba da si daju oduska
https://forum.krstarica.com/threads/na-odmoru-bez-supruge-ili-muza-za-ili-protiv.981241/
hihihi no sex for youVi idete tako ste i rekli da iebete
Mi idemo da se odmorimo